سلام
سرویس حجمی همیارنت دارم میخوام به نامحدود تغییر بدم
کسی از همیارنت سرویس نامحدود گرفته؟
با تشکر
Printable View
سلام
سرویس حجمی همیارنت دارم میخوام به نامحدود تغییر بدم
کسی از همیارنت سرویس نامحدود گرفته؟
با تشکر
منم محدود دارم... نامحدودش به نظرم به صرفه نیست.... گرونه... نامحدود بالای 1 مگ خوبه که اونم شرکتایی مثل همیار نت خیلی گرونه... مطمئنا همیار سرعت واقعی میده یعنی نامحدود 256 سرعت 32 کیلوبایته... نامحدود میخوای برو مخابرات بگیر....نقل قول:
در کل واسه افرادی مثل من که ماهانه بیشتر از 10 تمن بیشتر نمیتونن پول بدن محدود بهتره... من با سرویس محدود 256 توو ساعات رایگان 4شب حدود 8/5 گیگ گرفتم که شبی حدود 2/1 میشه.... خوبی همیارنت اینکه که شبانه رایگان شامل همه سرویس ها با هر حجمی میشه.... بقیه شرکتا تبصره گذاشتن... واقعا قانون نیم بها از همه مسخره تره :n21:
همیارنت سرعت دانلود 256 چند کیلوبایته؟نقل قول:
افت هم داره؟
شبانه افت داره؟
ممنون از جوابنقل قول:
وقتی قیمت نامحدود با شرکت های دیگه مقایسه کردم دو برابر هست قیمت بالایی داره به دلیل شرایطی که دارم به صرفه نیست از شرکت دیگه سرویس بگیرم
نامحدود 128 سرعت واقعی چند باید باشه ؟
ممنون از جوابنقل قول:
قیمت نامحدود با مقایسه با شرکت های دیگه قیمت بالایی داره به دلیل شرایطی که دارم به صرفه نیست از شرکت دیگه سرویس بگیرم
سرعت واقعی 128 چند باید باشه؟
روزانه 200 تا 220 و شبا یه مدت واقعا بد شده بود... اومده بود روو همون 32 کیلو... اما چند مدت پیش خوب شد دوباره....نقل قول:
2020 ایهای عزیز کسی جشتواره نوروزی سرعت 128-512 داره؟
دانلودش چنده؟
شبانه چنده؟
:n16:
16 کیلو بایت ... نامحدود فقط مخابرات میصرفه ... البته آسیاتک هم جدیدا طرحای چلچله و طلایی و نقره ای این چیزا راه انداخته... بعضیا سرعتاشون خیلی نجومیه :n04:نقل قول:
محابرات ديگه نميصرفهنقل قول:
از سيزده به در به اين طرف سرعت اينترنتاي نامحدودش رو يك چهارم قبل كرده
2020 ایهای عزیز
کسی جشتواره نوروزی سرعت 128-512 داره؟
دانلودش چنده؟
شبانه چنده؟
دانلود پریشب و دیشب من با ماتریکس :
خدار را شکر پینگ اسیاتک اومد پایین ping 4.2.2.4 حدود 200 هست!
فقط میتونم یه چیز بگم : فلون فلون ماتریکس .... خدا لز رو زمین ورشون داره.... چه وضعشه به خدا....
الان تعرفه سرعت 1024 با 5 گیگ در ماه رو داشتم.حجمم تموم شد ( 9 روزه دیگه باقی مونده تا پایان دوره ) منم گفتم برم تمدید کنم که در عین ناباوری دیدم قیمت حدود 8000 تومن گرون شده.از 30 تومن شده 38 تومن.
گفتم برم تعرفه های دیگه رو نگاه کنم که بازم دیدم بــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــله !!!!!!!!! اون همه تعرفه های متفتوت همش غیب شده و فقط چن تا مسخره و در و پیت مونده که باز هم همگی اونها بین 8000 تا 15000 گرون شدن !!!
الان هم که سایت ماتریکس قسمت تعرفه ها رو باز نمیکنه و ارور میده.................
حتما میرم شرکت و دستور جمع آوری میدم....اصلا دیگه غیر قابل تحمل شده..........
دو روز اومدیم دانلود کردیم و ازشون تعریف کردیم..... حیفففففففففففففف.........
فقط و فقط دانلود به نظرتون چی بگیرم ؟! همین همیارنت 2 مگ با 5 گیگ در ماه خوبه ؟؟
سلام به همه دوستان عزیز
من قبلا از ماتریکس داشتم adsl و راضی بودم ولی خونمون عوض شده الان پیش شمارم 638 هست. اینجور که معلومه ماتریکس پشتیبانی نمیکنه ولی بیست نت و اسیاتک میدن.
حالا من نمیدونم نامحدود بیست نت بگیرم یا آسیاتک یا جای دیگه هم ساپورت میکنه؟
دانلود شبانه برام مهمه آسیاتک شبانش سرعتش چجوریه؟ باید به آخر یوزر n اضافه کنم؟
سرویس 512 یا بالاتر اسیاتک با 128 چه فرقی داره؟ تو روز و شب سرعتش فرق میکنه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
دلمون خوش بود به این ماتریکس که با این تعرفه جدیدش رسماا گند زده به همه چی ما ....من 512 20 گیگ داشتم ماهیانه 54000 الان شده 73000 تومان
نه n نمیخواد دیگه سرعتش هر چی سرویس بگیری در همون حد هست - به شلوغی مرکز مخابرات هم بستگی داره که چقدر شبانه افت سرعت داشته باشی/سرویسهای بالا 10 گیگ شبانه رایگانه زیر 10 گیگ شبانه نیم بها هست ساعت سبانه هم 1تا9 شدهنقل قول:
تو روز فرق نداره تو شب فرق داره
ممنون یعنی برا اینکه شبانه رایگان داشته باشم باید حتما ۱۰ گیگ به بالا بگیرم؟ عجب دزدایی هسن اینا. اینترنت مخابرات چجوره انگار نامحدودش ۵۱۲ ۲۴ تومنه خیلی به صرفه هست ولی شیرش ۱ به چند هست؟ من برام مهمه که با یک کانکشن سرعت خوب بده برا آپدیت و ویدئو میخوامنقل قول:
شبانه رایگان 10 گیگ در ماه زیر 10گیگ نیم بهانقل قول:
مخابرات اطلاع ندارم من
دوستان این نامحدود همیار نت با توجه به انکه قیمتش فرق میکنه سرعتش هم فرق میکنه ؟!
الان 128 یا 256 ش چه سرعتی میده ؟!
سلام دوستان،
بچه ها دیدین جدیدا این ماتریکس از خدا بی خبر چ جوری قیمتاشو برده بالا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که میخوام سریعا isp رو عوض کنم، پیشنهاد شما چیه؟؟؟ شنیدم آسیاتک خوب شده راسته؟؟؟؟
بله . با توجه به تغییرات قیمتی و سرعتی ( کاهش قیمتی که بعد از عید داده شد و افزایش سرعتی که اعمال شده ) , در حال حاضر ( بعدا رو نمی دونم ! ) میشه گفت که آسیاتک بهترین بازده قیمت به سرعت را دارا می باشد.نقل قول:
به خاطر مفت خورهایی مثل شما این کار رو کرده. :biggrin: آخه آدمهایی مثل شما تا یه چیز مفت گیرشون میاد می شینن تا فیها خالدون ازش دانلود می کنن و باعث می شن که سرعت افت شدیدی بکنه و بقیه کاربران ناراضی بشن. ( حالا دزد اینترنت شمایین یا آسیاتک ؟! :wink:) پس بهتره به جای حرکت پاندولی بین این شرکت ها , کمی دست به جیب بشید چون ظاهرا طبق بخشنامه سازمان تنظیم مقررات قراره کلا اینترنت رایگان از فهرست شرکت ها حذف بشه. :rolleye:نقل قول:
از دوستان اسیاتکی کسی میتونه خط من را از رانژه در بیاره(یک خط دارم یکساله الکی رانژه هست از رانژه در نمیارن و اینترنت هم استفاده نمیکنم روش)
کسی بود پ.خ بده
اگه بخوایم خط رو از رانژه دربیاریم باید پولی هم بشون بدیم؟؟؟؟؟؟
اقای alfred30 اگه اینجوری ک میگی خوب شده باشه ک دیگه بدتر! ماتریکس ی مدت همه گفتن خوب قیمتاش عالیه ولی جدیدا گند زده به همه چیز، سرعت افتضاح، timed out فراوان، قیمت ک دیگه.....
خیر.......نقل قول:
سعید تو یه راهی داری.... اینکه بری از مخابرات اینترنت بگیری... بعد بگی آسیاتک خطمو جمع نمیکنه... بعد خود مخابرات دستور جمع اوری خطتو رو میده ( تنها شرکتی که میتونه این کارو کنه مخابراته )... بعد رانژه خودشو میزاره روو خط... اون وقت بعد یکی دو هفته درخواست جمع آوری رانژه مخابرات رو بده... اینجوری خطتت آزاد میشه...
مخابرات پورت خالی نداره کافو هم فکر نکنم رانژه کنه شیراز که میگفت رانژه نمیکنیم اگه پورت خالی هم باشه امکانات نداریمنقل قول:
بعد میگفت حتما باید اسیاتک جمع اوری کنه
یکی از دوستام هم که تو امور مشترکین هست برام پیگیری کرد گفت فقط از طرف اسیاتک باید ایمیل ارسال بشه
در حقیقت الان خط رانژه نیست ولی نرم افزاری از طرف اسیاتک رانژه هست:thumbdown:
بچه های کلاس یونی ما(مخابرات را دور ) بعضی هاشون تو امور مشترکین و 118 هستند
Sent from my HTC Desire V using Tapatalk 2
شکایت کن رسیدگی میکنننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از شاتل شکایت کردم فرداش درست کردن
تکراری . . . . .
بنا به دلایلی نمیتونم شکایت کنم.دی:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدت اعتبار باقي مانده: -3 روز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم باقي مانده: 2017.16MB
دوستان تا چند روز میشه استفاده کرد؟ -4 هم میشه استفاده کرد یا میسوزه؟
ویراش:
زنگ زدم چک کردم اکانتم را گفت تا 2/11 یعنی فردا میشه استفاده پس همون -4 میشه حداکثر ظاهرا"...
اقا این سیستم CRM اسیاتک خیلی مضخرف هست هر 15 ثانیه میگه برای انصراف از انتظار برقراری تماس عدد 2 را فشار دهید در غیر این صورت لطفا منتظر بمانید که خودش 5 ثانیه زمان میبره میره رو اعصاب هر وقت زنگی زدید لطفا شکایت کنید از این مورد
من الان 25 دقیقه هست پشت خط هستم هر دقیقه 3 بار میگه این جمله مضخرف را که هر یک دقیقه 15 ثانیه طول میکشه گفتن جملش که توی 25 دقیقه حدود 75 بار این جمله را میگه
کسی از 2020 اینترنت داره؟
اعتبار وایمکس من این ماه تموم میشه! دنبال یه adsl خوب هستم. چند صفحه پیش دوستان ماتریکس رو پیشنهاد دادن اما قیمتهاش با وایمکس تقریبا یکی هست. من فقط بخاطر قیمت میخوام وایمکس رو بزارم کنار، وگرنه سرویس 512 کیلو بایت توی روز و شبها که مجانی هست سرعتش روی 60 کیلو هست.
دوستان در مورد 2020 نظرشون چیه؟ کلا کدوم شرکت رو بجز ماتریکس پیشنهاد میدید؟
ماتریکس حیف شد.
افت سرعت = 0
قطعی = 0
پینگ = خوب
سرعت شبانه = واقعی و کم نمیشه
ولی سر این قضیه گرون کردن الکی خیلی از مشتریهاش میپره.....
یکیش خود من.ایندفعه رو که تازه شارژ کردم ولی تموم بشه پیش به سوی همیار.
1 مگ ماتریکس با 5 گیگ در ماه = 38
2 مگ همیار با 5 گیگ در ماه = 30
عجبا......
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 2
آقایون الآن سرویس دهنده ای هست که شبانه اصلا نداشته باشه و پینگ شبانش اصلا تغییر نکنه؟ شبانه ماتریکس چطوره؟ تایم آوت نداره؟ یکی میگفت وایرلسها شبانه ندارن. وایرلس چطوره؟ وایرلس فراهوش مثلا.
باید شرکتی بگیری که اصلا شبانه نداشته باشه نه سرویسی که شبانه نداشته باشه... چون اگه سرویس بدون شبانه بگیری بازم توو ساعات رایگان تایم اوت داری چون بقیه دارن از شبانه استفاده میکنن... فکر نکنم شرکتی پیدا کنی شبانه نداشته باشه... وایرلس فراهوش دنا هم بالای 4 گیگ شبانه رایگان داره...نقل قول:
ای بابا. یعنی فزاهوشم همون وضعیت افتضاح شبانه رو داره؟ کسی نیست شرکتی بشناسه که شبانه نداره؟!!نقل قول:
فراهوش زده فقط 5شبنه و جمعه نیمبها هستا. مطمئنی شبانه داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]