اون شهر آینده نداره اگه یه بویلدر به من بدید برا 1 هفته و نیم من یه شهر بهتر از شهز شما میسازم قبلا هم اینکارو تو ورلد 7 کردم. پس رو خودت بده ممد انلاین نیست.نقل قول:
Printable View
اون شهر آینده نداره اگه یه بویلدر به من بدید برا 1 هفته و نیم من یه شهر بهتر از شهز شما میسازم قبلا هم اینکارو تو ورلد 7 کردم. پس رو خودت بده ممد انلاین نیست.نقل قول:
دروغ میگه بابا من اصلا اینو نمیشناسمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دكمه گيم ماله چيه؟؟
مگه دكمه كاراكتر هم آبي ميشه؟؟
بچه ها[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم پس اوت شد :دی
این چیه؟؟؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دكمه گيم ماله چيه؟؟
مگه دكمه كاراكتر هم آبي ميشه؟؟
از کجا آوردی؟؟
منم از پاس اوتت دراومدم!!!
منتظر بن شدن اش هستيم!!!
بهش ميل زدم مي خوام كلي بهش بخندم!!
كي پاس اوتش كرده حالا؟
نقل قول:
این چیه؟؟؟؟
از کجا آوردی؟؟
کد:http://en9.the-west.net/img.php?type=menu&dummy
فكر كنم شهر West Wild Wolves با چيني ها درگيرن!
توی این شهر از کله گنده های سازنده این بازی هستندنقل قول:
west wild wolves
آقایون اگه کسی آنلاینه بریم این آشغال eboueahleb رو بزنیم !! به کاراکتر لول 19 من حمله کرده خجالتم نمیکشه !!
eboueahleb wins the duel, gains 6 experience points and steals $6 from HolyPrince.
حاجی من فکر کردم با اینا تو آتش بس هستیم وگرنه اینو زنده نمیذاشتم !!
ما هم از فرصت استفاده کنیم بریم باهاشون جنگ به اینا هم بگیم ما با هم باشیم.
نه آقا اتش بس نيستيم.نقل قول:
آقایون اگه کسی آنلاینه بریم این آشغال eboueahleb رو بزنیم !! به کاراکتر لول 19 من حمله کرده خجالتم نمیکشه !!
مي خواين همين الان بهش حمله كنيم؟
مي ترسم اين چيني ها گله بريزن سرم پاس اوتم كنن!!!
من تازه به محمد گفتم به تو پی ام بده بریم بزنیمش :دینقل قول:
آقایون اگه کسی آنلاینه بریم این آشغال eboueahleb رو بزنیم !!
من هستم الان میرم طرف شهر :دی
بعدش بریم سر وقت چینی ها :دینقل قول:
مي ترسم اين چيني ها گله بريزن سرم پاس اوتم كنن!!!
30 دقیقه دیگه توی کلاب هستم:دی
آرش - محمد - سعید و حاجی من ساعت 19 به وقت سرور بهش اتک میدم اگر میتونید کمک کنید دوباره اینو آدم کنیم !
حاجی جون اگه ممکنه شما هم تلگرام بزن به بچه ها ! واقعا شرمنده حاجی جون همش شما رو تو دردسر میندازم ولی این داره لول پایین ها رو پاس اوت میکنه !
الان تو شهر ماست داره به همه اتک میده بریزین آسفالتش کنید !!
اين يارو رفت خوابيد كه!!
البته قبلش به من حمله كرد واين بار هم برد!!! البته اگه جاخالي هام رو عوض نكرده بودم حسابش با كرام الكاتبين بود!!
بریم کل شهرشونو نابود کنیم همه را پاس اوت کینم :دی
از بالا شروع کنید بیاین پایین همه را بزنین :دی
منم لول دوئلم شد 30 :دی
سريع بگين هدف كيه دهنش رو آسفالت كنيم.
چاقال برا هماهنگي بيشتر يوزر من دست خودت!!
راستی توی شهر تفنگ لول 25 ندارین ؟؟
بیام بخرم لازم دارم.
21 دقیقه دیگه میرسم
بچه ها این کار رو نکنید.با یوزر همدیگه به یه نفر اتک ندید.تو ورلد 1 یکی از اعضامون به خاطر همین کار بن شد.نقل قول:
من توبه كردم!! كي رو بايد ببينم؟!!نقل قول:
بچه ها این کار رو نکنید.با یوزر همدیگه به یه نفر اتک ندید.تو ورلد 1 یکی از اعضامون به خاطر همین کار بن شد.
من تا حالا با یوزر حاجی به کسی اتک ندادم !!نقل قول:
بچه ها این کار رو نکنید.با یوزر همدیگه به یه نفر اتک ندید.تو ورلد 1 یکی از اعضامون به خاطر همین کار بن شد.
نمیدونستم !! باشه این کار رو نمیکتنم xD
این سیاستشه !! تو هتل شهر ماست منتظره یه ساعت دیگه دوباره حمله کنه خلاصه از هتل میاد بیرون شما برین تو هتل کلاب همین که اومد بیرون بریزید سرش الان به خیلی ها اتک داده خونش باید کم باشه . من اونجام همین که اومد بیرون دوئل میکنم !!نقل قول:
سريع بگين هدف كيه دهنش رو آسفالت كنيم.
بابا بالاترین لول تفنگ توی شهر چنده؟؟
لول 28 یا 25 ندارین؟؟
ساعت 19 سرور اگه تو هتل نبود بزنیدش !! من امشب اینو سالم نمیذارم خلاصه برمیگرده شهر خودش تو راه نفلش میکنمنقل قول:
all ppl who can duel please attack this a$$hole eboueahleb
he did attack again our low lvl members !! I thought we are nap with the club but he breaked it .
I will attack him 19:00:00 server time .
Please help me for pass out him .
Thx.
کی رو بزنم؟؟
من اینو الان میزنم:
Sauceysauce
اوکی منم زدم xDنقل قول:
من اینو الان میزنم:Sauceysauce
اینقدر بهش زدم :دی
- 497 hp
پس اوت کردی؟؟؟
اين يارو Watersky از شهر چيني ها چند روزه هر يك ساعت به يكي از وركر هامون حمله مي كنه بالخره مشنگ رو امروز پاس اوت كرد!!! خيلي اعصاب خرد مي كنه!!
Best dueler of the town jojok (497 damage)
باورتون میشه :دی
ترکوندم:دی
یا علی !!! چجوری 497 تا زدی !!! یعنی پریمیوم اینقدر تاثیر داره ؟!! اسکیلات رو بگو چطور گرفتی از هر کدوم چقدر!!
Sauceysauce passes out. chaghal wins the duel, gains 14 experience points and steals $4 from Sauceysauce.
بریزم روی سرشون؟؟نقل قول:
اين يارو watersky از شهر چيني ها چند روزه هر يك ساعت به يكي از وركر هامون حمله مي كنه بالخره مشنگ رو امروز پاس اوت كرد!!! خيلي اعصاب خرد مي كنه!!
shot: 29
aim :25
dod: 22
app : 12
tactik: 15
همه تیر هام روی هدف بود همه توی سر :دی
به Davy Crocker هم حمله کن تا حساب کار دستش بیاد !! نزدیک بود کاراکتر لول 19 من رو پاس اوت کنه !! خودش که از ترس رفته هتل کپیده من اینقدر اینجا میمونم تا بیاد بیرون بزنمش !
منه دفاعي از تو هجومي ترم پس!!!نقل قول:
shot: 29
aim :25
dod: 22
app : 12
tactik: 15