اینم پینگهای من :[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
اگه میشه tracert رو هم برا yahoo قرار بدین تا نتیجه ی اونم ببینیم
اینم مال من
اینم مال مننقل قول:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:28 PM ----------
دوستان من مودمم با کوچکترین نوسانات برق مثلا روشن خاموش کردن کولر قطع میشه!
چکار کنم؟؟؟
سلام دوستان من صبا دارم از سرعتش راضیم فقط هرچند وقت یه بار جراغ ای دی اس الم چشمک زن میشه
این موضوع اولین بار 1 سال پیش بعد 4 ماه پیش و این هفته ها میفته
4 بار پورت عوض شده تو مخابرات
مشکل از داخل خونه هم نیس
چیکارکنم ؟
آیا با عوض کردن شرکت اینترنتم (میخوام شاتل بگیرم) خوب میشه؟
شاتل چجوریه؟
مورد از سیم کشی می تونه باشه از سیم سیار های محافظ دار استفاده کنی تا این نوسانات برق رو بگیره احتمال زیاد درست بشه!!!!!!!!!!نقل قول:
رتبه بندی بدترین سرعت اینترنت
ایران از اخر ششم هستش!!!
به هموطنای گلم تبریک میگم:31:نقل قول:
سلام
یکی از دوستام میخواد اینترنت پرسرعت(ADSL/Wireless/Wimax) بگیره.
مرکز مخابراتشون شهید بهشتی هست.
اونقدری هم دانلود نداره و میتونه نامه از محل کارش بگیره واسه سرعت بالاتر از 128
شما پیشنهاد میکنید که چی و از چه شرکتی بگیره؟
یکی از دوستام همین مشکل را داشت از ترانسفورماتور قبل از مودم استفاده کرد حل شدهنقل قول:
اگه مشکل از سیم کشی ساختمان نیست ممکنه مشکل از مودم باشهنقل قول:
اگه ازisp باشه اره
شاتل که اصلا حرفشو نزن اگه سرعتت خوبه همون صبا بمون
سلام دوستان
واسه ADSL 128Kb از مرکز مخابرات الغدیر چه شرکتی رو پیشنهاد میدید
با سلام
می خواستم در مورد این مودم های سیار usb بدونم مثل edge modem که تو نت تبلیغاتش هست به نظرتون عرضش خرید داره ؟ سرعتش چه طوره؟ کلا یه توضیح مختصر میخواستم.
ممنون
چه عجب که یکی از مسئولین تو این مملکت نگفت سرعت 128 برای کاربران خانگی کافیه !نقل قول:
"واکنش زیرساخت به حضور ایران در میان ۶ کشور ضعیف دنیا در سرعت اینترنت"
خبر کاملش رو اینجا گذاشتمنقل قول:
وی با تاکید بر اینکه سرعت ۱۲۸ کیلوبیت درثانیه که هم اکنون به عنوان حداکثر سرعت دسترسی اینترنت برای کاربران خانگی درنظر گرفته شده است نسبت به دیگر کشورها بسیار پایین است ادامه داد: هم اکنون اتحادیه جهانی مخابرات سرعت کمتر از ۵۱۲ کیلوبیت در ثانیه را اینترنت پرسرعت نمی داند و برخی کشورها حتی اینترنت کمتر از یک مگابیت و دو مگابیت در ثانیه را اینترنت پرسرعت نمی دانند.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6309042&postcount=427
این ترانسفورماتور چه شکلیه؟ از کجا تهیه کنم؟نقل قول:
دوستان من مرکز مخابرات ولی عصر ام اول شماره ام 7763 هست واسه اینجا چه شرکتی سرویسش خوبه؟ البته من انقدر از شرکت ها بد شنیدم کع الان دارم به مخابرات فکر می کنم... ممنون میشم راهنمایی ام کنین
سلام
میخوام بدونم از بین سرویس دهنده هایی که اینترنت نامحدود میدن کدوم یکیبهتر هستند قوانین محدود کننده در صورت استفاده زیاد رو ندارند؟
سلام همه هم به فکر نامحدود افتادن ! :( نگرد حاجی منم یه همچین تاپیک زدم :ولی برای شهر شیراز نبود!(یعنی برای خودم)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=471901
فقط بهت بگم > اگر مشهد > یا تهران هستی که از مخابرات بگیر به حرف کسی هم گوش نده که میگن سرعتش هم عالیه قیمتش هم عالیتر نامحدود هم هست
مخابرات کاملا تایید میشه
سلام من قم هستم و مخابرات اینجا محدودیت حجمی داره
همچنین چیزی اگر بود به من هم خبر بدین
من اینترنت 1Mb دارم
ولی بعضی وقتها هنگام دانلود می فهمم سرعت دانلودم 50KB بیشتر نیست
چطوری بفهمم آیا ایراد از سرویس دهنده هست
یا
ایراد از سایت دانلود هست
یا از مرور گر یا .....
ممنون
کد:http://www.ip-adress.com/speedtest/
1-بعضی مواقع و پارت های زمانی ممکنه پیک مصرف در سرویس شرکت ارائه دهنده اینترنتی باشه و شما سرعت بشه
2-با استفاده یک اسمارت سکیورتی میتوانید مشاهده کنید که الان چه برنامه هایی دارد از اینترنت شما استفاده میکنه برای مثال برای ESET یا هر برنامه دیگر از این دست این قابلیت رو به شما میده که به اصطلاع مونیتور کردن شبکه شما هست
شما dumeter رو نصب کن.اون میزان ترافیک لحظه ای و ساعتی رو بهت نشون میده.اونقدر هم سند محکمی بهت میده که isp هیچ حرفی نمیتونه بزنه فقط قبلش یه خورده با اپشن هاش بازی کن تا مسلط بشی بعد ترافیکت رو درست حسابی بگیر.
سلام.
تازه فهمیدم چیکار باید بکنم و کجا پست بدم.
دوستان من یه مشکل دارم یا یه جور سوال
بزارید از اولش بگم.من یه مودم adsl2+ domtrend ct5611 دارم.یه خط هم از یه شرکتی گرفتم.که 256 هستش
ولی تویه مودم سرعت دان و آپ رو 2048 و 506 می زنه و بعضی وقتها موقع پیج باز کردن سرعتم که با برنامه cfos speedمی زنه به 230 کیلو بایت میرسه
قبلا یه خط 128 داشتم که سرعت دانلود اون به 160-170 کیلو بایت میرسیدش.
حالا از دوستان که میدونم حسابی اینکاره هستن و راه بلد این ماجرا ها بخوام که کمک کنند و اگه سوالی چیزی هست بگن تابیشتر توضیح بم و من و بیشتر راهنمایی کنند.
پیشاپیش از همه دوستان تشکر می کننم
با سپاس امیر
اون داون استریم و آپ استریم یه محدویته که داری و سرعتت بیشتر از اون نمی ته بشه ولی این به این معنی نیس که می تونی با اون سرعت دانلود کنی . اون محدودیتی که شرکت رو اکانتت گذاشته و به اصطلاح بسته یعنی بین چند نفر شیر کرده مهمه و از اون تنظیم بیشتر سرعتت نمی تونه بره . یعضی شرکت ها پهنا رو بین افراد بیش از حدی به اشتراک میگذارن و چون تو زمان غیر رایگان کمترین استفاده از پهنا میشه بیشترین سرعت رو داری ولی شبا چون بیشترین استفاده هست کمرین پهنا رو داری . برا استفاده از حداکثر پهنا از idm استفاده کن . ولی نه داون استریم و آپ استریم بلکه اون محدودیتی که شرکت رو اکانتت گذاشته . از حرفی مبهم بود بگو .
دوست عزیز ممنونم ازت.اما اون adsl 128 که گفتم سرعتش به 1 مگ هم میرسید هم همین طوری بودش.یعنی اولش با یه سرت میرفتش ولی بعدش ثابت میشدش.اما باید حتما تو رجیستری یه کاری می کردم و یه عدد 20 رو 0 می کردم...نقل قول:
بعد با همون سرعت 1024 که تو دون استریم زده بود دانلود می کردم.اما واسه این خط اون کار جواب نمی ده.می خوام بدونم راهی دیگه هستش که بشه کاری کردش؟
دوست عزیز ممنونم ازت.اما اون adsl 128 که گفتم سرعتش به 1 مگ هم میرسید هم همین طوری بودش.یعنی اولش با یه سرت میرفتش ولی بعدش ثابت میشدش.اما باید حتما تو رجیستری یه کاری می کردم و یه عدد 20 رو 0 می کردم...
بعد با همون سرعت 1024 که تو دون استریم زده بود دانلود می کردم.اما واسه این خط اون کار جواب نمی ده.می خوام بدونم راهی دیگه هستش که بشه کاری کردش؟
سلام.شرمنده که من اینجا مشکل یا سوالم و می نویسم.ولی یه دنیا ممنون می شم از دوستی که کمکم کنه.
من یه مودم comtrend ct 5611دارم.این مودم وقتی بخوایم به اینترنت وصل بشیم باید داخل خود مودم چیز های لازم رو بیدم.
مثل یوز.پس و....
بعدش تو همون پیجی که باز می شه سرعت خط و ای پی و .... رو می زنه.
حالا تا اینجا هیچچی.
تو همون قسمت سرعت دون را 2048 می زنه و سرعت آپ را 506.و بعضی وقتا که من یه کارایی می کنم مثلا پیج باز کردن سرعتم می رسه به 230 و این حدود ولی سریع ثابت می شه رو 30-40
حالا از دوستان می خوام یه کمکی به من بکنند تا ببینم می تونم به سرعت ماکسیمم دست پیدا کنم.
می دونم جای این حرفا اینجا نیست اما ناواردم.اگه چیزای بیشتری لازمه بگم بگید بگم.
ممنونم از کمکتون...
شمام چقدر پر توقع هستید!:21: من که دارم به خودم میبالمنقل قول:
وقتی ISP Rate من F(2.8) هستش چی توقعی دارید؟
قضیه ف...یلتر....ینگ هم به این قضیه اضافه کنید،چی تهش میمونه؟
بابا کجایید ما تازه 4 پله سعود کردیم باید جشن بگیریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پریز تلفن ضد برق نداری؟نقل قول:
علت این امر آداپتور مودم هست که در صورت نوسان برق بعنوان محافظ عمل میکنه. راه حل خاصی نداره مجبورید تحمل کنید.:20:نقل قول:
سرویس های اینترنت ADSL مخابرات هم خوبه سقفش هم 128 هستش و نامحدوده 10000 تومان تو ماه
سرعتش هم بد نیست برای کاربرای خونگی
اگر خط تلفن رو منتقل کنیم ADSL هم باهاش منتقل میشه یا باید اول ADSL رو قطع کرد بعد خط رو منتقل کرد ؟ یا کلا نیازی نیست به شرکت ADSL چیزی بگیم
فکر کنم منظورش همون ترانس(آداپتور ) مودم بوده.عوضش کنی احتمالا مشکل حل میشه/یه ترانس با همون مشخصات ولتاژ و جریان براش بخر از الکتریکی هانقل قول:
فکر نکنم نیازی باشه.عمل رانژه توی مخابرات بر روی خط تلفن شما انجام شده و شما دارید از بیرون مخابرات محل تلفن را عوض میکنید!نقل قول:
تماس بگیرید با شرکت ببینید اونها چی میگن
ولی اگه یه خط دیگه باشه که باید بدید اونو رانژه کنن
البته بگو روی این خط ADSL دارم که نندازن روی پست PCM
یعنی یکی خودش مشکل داره؟نقل قول:
شرق تهران
مرکز امامت
یه isp معرفی کنید فقط فقط فقط پینگش در 24 ساعت شبانه روز پایین باشه
ممنون
الان ازش پرسیدم گفت:نقل قول:
ترانس برق گذاشتم پشت ادابتورش که نوسان رو بگیره حل شد.
یه ترانس بزرگه مال تی وی بود از این محافظ ها ی یخچال نیست
من که نفهمیدم منظورش چیه!