من این فایل رو دانلود کردم و کپی کردم پس اورجینال هم دارم (از دبی!) ولی هیچی تغییر نکرد!نقل قول:
Printable View
من این فایل رو دانلود کردم و کپی کردم پس اورجینال هم دارم (از دبی!) ولی هیچی تغییر نکرد!نقل قول:
تا 92 میرهنقل قول:
من فصل قبل خریدمش
اون موقع 82 بودش(لول دفنسش) ولی الان شده 88 و پیشرفتش متوقف شده.
اگه بازیش ندم کم هم میشه از پارامتراش
یعنی یه چیزی تو مایه های کاسیاس !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها راهی نیست یه بازیکن که مصدومه رو از مصدومیت در اورد ؟ رونالدو 20هفته مصدوم شد و فقط 5هفته رد شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیزنقل قول:
دقت کنید تغییر کرده من خودم دارم از همین فایل استفاده میکنم وتغییرات هم اعمال شده .
سلام عزیزنقل قول:
من دو لینک واسه 9 و 10.1 رو پیدا کردم ببین که بدردت می خوره یا نه .
این لینک دایرکت 9:
این هم ماله دایرکت 10.1 :کد:http://directx.en.softonic.com/download
موفق باشی :10:کد:http://www.techmixer.com/microsoft-directx-10-final-directx-101/
یه میانی توپ میخوام بخرم یه پیشنهاد خوب یکی بده بیشتر دفاعی باشه تا تهاجمی
من میونم خیلی ضعیف کار میکنه دفاع های خوبی دارم حمله هم کولاکه ولی میونه کم دارم پیشنهاد بدین پلیز
مثلا چه تغییری؟!نقل قول:
اسم بازیکنان ایران همون قبلی هاست
و چیزی ندیدم تغییر کرده باشه
و یک سوال
آیا تا به حال کیت نصب کردید؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
مثلا تمام نقل و انتقالات تا ماه مارس همگی انجام شده جون این cv0f مربوط به ماه مارس میشه .
دوست عزیز تغیر اسم بازیکنان به ادیت فایل مربوط میشه و این دوست عزیزمون krauser فقط تونست اسم تیم های استقلال و پیروزی رو درست کنه و درست کردن اسامی تیم ملی رو به ما واگذار کردن الان هم که ایشون این کار رو کردن ما باید از ایشون متشکر باشیم .
بله من نصب کردم والان هم نصب هستش .و کار هم میکنه .
چطور مگه ؟
اگه NweComer میخوای :نقل قول:
یه میانی توپ میخوام بخرم یه پیشنهاد خوب یکی بده بیشتر دفاعی باشه تا تهاجمی
من میونم خیلی ضعیف کار میکنه دفاع های خوبی دارم حمله هم کولاکه ولی میونه کم دارم پیشنهاد بدین پلیز
SHAW SMF 94
KAISER CMF 93
WIART AMF 93
BAKER SMF 92
YAMADA AMF 92
MARCHAND SMF 92
AALTONEN DMF 92
GAMBINO SMF 92
MOULIN AMF 92
IOANNIDIS DMF 91
MARTEL SMF 91
NOUSHEVAR SMF 90
NEWMAN CMF 90
RIVERO AMF 90
KOEMAN SMF 90
CEM SMF 90
NIJKAMP AMF 90
ESPINOSA AMF 90
GOTTWALD SMF 90
SHUBIN SMF 90
WILKINS AMF 90
MACHADO CMF 90
NASCIMENTO AMF 90
BRADLEY CMF 90
JUAREZ SMF 89
LECLERC CMF 89
PRIETO DMF 88
HERRERO CMF 88
MERINO CMF 88
OLIVER DMF 88
RENARD CMF 88
JOVANCEVIC AMF 88
HUGO SMF 88
HOEKSTRA SMF 88
MATSUMOTO SMF 87
SASAKI DMF 87
MERTENS CMF 87
CLARKE DMF 87
OSCAR AMF 87
TRAORE SMF 87
COCIO AMF 86
SANZ DMF 86
SIMPSON DMF 85
ADAM CMF 85
BOFFA CMF 85
SHIMIZU AMF 85
SIEGL CMF 85
DIETRICH DMF 85
CHE HYON HON DMF 85
PELAEZ SMF 85
YEGOROV CMF 84
ETTORI AMF 84
KOOISTRA DMF 83
CERVANTES CMF 81
CHACON SMF 80
WEBER SMF 80
MCKENZIE DMF 77
DUFFY DMF 77
REEVES DMF 74
ALEXEEV SMF 74
SOUSA CMF 72
VAN DEN BERG CMF 72
CAMACHO CMF 72
پ.ن : شماره مقابل هر بازيكن ماكسيمم Overal ي هست كه بازيكن بهش ميرسه
مرتضی جان، اگه میشه از یه جای دیگه لینک بدم. این میگه دانلود برای کشور شما امکان نداره!!!!!!!!! یه DirectX 10 خوب و کامل.
نقل قول:
احتمالا همون اول گذاشتي روي Very Hard درجه سختي مستر ليگ رو درجه سختي گيم پلي رو نمي گم ها اگه درجه سختي مستر ليگ رو ميذاشتي Very Easy به هركي يه پيشنهاد نسبتا خوب بدي مياد من مستر لگ كنونيم روي همون Very Hard هست فقط خدا مي دونه با چه مصيبتي رونالدو رو آوردم تو تيم. در ضمن بهترين دروازبان Newcomer فردريكسون هست :Fredricksson و استثنايي ترين دروازبان هم Diego دروازبان 21 ساله آلمريا هست مهارت دروازباني و ريسپانسش تا 99 مي رسه الان براي من هستدروازبان اولم ديگو هست دومي هم Lloris دروازباني هست كه همون اول از المپيك ل.يون خريدم
نه عزيز مشكل من ايني كه گفتي نيست من دو تا فايل 1169 و 1170 رو كه حاوي لوگو هستند رو با ggs استخراج كردم و توي پوشه كيت سرور قرار دادم من img هاي اصلي رو دستكاري نمي كنم هميشه روي فايل هاي BIN تغيير اعمال مي كنم كلا نمي دونم چرا عكس ها بي كيفيت ميشند داخل بازي ظاهرا خروجي فايل PNG من فرمت مناسبي نداره و تنظيم خاصي بايد اعمال بشه من قبلا لوگو پك درست كرده بودم با همون فتوشاپ 8 آپلود كرده بودم حتي ولي متاسفانه پاك شده از روي 2shared اونها درست بودند فوق العاده با كيفيت بودند نمي دونم چرا نگه نداشتم اون پك رو حيف. نمي دونم اون موقع چه جوري ساختم اون لوگوهارو ولي مطمئنم با همين روش درست كردمنقل قول:
واقعا نمي دونم مشكلت چيه پچ Krauser باعث شده يا پچ 1.40؟ نكنه بازيت كلا ناقص نصب شده چون مشكل شما سابقه نداشتهنقل قول:
نه فكر نكنم راهي باشه يه بار منم توي BAL اونطوري مصدوم شدم تا آخر فصل رو از دست دادم معمولا زماني مصدوميت طولاني مدت پيش مياد كه مثلا روي بازيكن شما خطاي شديدي صورت بگيره و مصدوم بشه و مشخص بشه كه فرضا تا 3 هفته قادر به بازي نيست ولي شما درست همون بازي بعدي بياريش بازي يك تكل از پشت كه بهش بزنن دچار مصدوميت طولاني مدت ميشه منم يك بار اينطوري شدم 15 هفته رو توي BAL از دست دادمنقل قول:
اگه مي توني كايزر رو بخري بهترين هست بين Newcomer ها ولي اگه از بازيكن واقعي ميخواي باشه آردا توران يا گوركوف واقعا تك هستند بخصوص گوركوف در حال حاضر برترين بازيكن تركيب من هست با Overal 96 نظير نداره تمامي پارامترهاش بدون استثنا بالاي 95 هست غير از مهارت دروازباني كه اونم فكر كنم 73 هست و اصلا ربطي به بازيكنان نداره اين پارامتر. برترين مدافع هم كيه ليني هست تمامي پارامترهاي دفاعيش 98 هست سرعت فوق العاده اي دارهتقريبا حتي روي تاپ پلير مي تونيد به عنوان تك دفاع بذاريد به تنهايي دفاع رو جمع ميكنه توي تعقيب هاي مهاجمين هميشه برنده ميشه و از پشت ميرسه و توپ رو ميگيره (توي تاپ پلير)نقل قول:
آرهنقل قول:
احتمالا همون اول گذاشتي روي Very Hard درجه سختي مستر ليگ رو
ولی قبلی هم رو وری هارد بود توی سال دوم تورس راحت اومد
اینیکی هر پیشنهادی میدم رد میکنن !
پیشنهاد بدم راحت میاد ؟ درضمن چرا کاسیاس رو نمیشه خرید ؟نقل قول:
استثنايي ترين دروازبان هم Diego دروازبان 21 ساله آلمريا هست
فک کنم دروازه بان دوم فرانسه سنقل قول:
Lloris
پ.ن : بچه ها کاکا رو بیارید رئال کاناوارو رو ببرید یوونتوس
کاناوارو شماره2 یووه میشه و کاکا شماره5 رئال
بدجوری تایید میشه .. خدایی خیلی خداس!نقل قول:
برترين مدافع هم كيه ليني هست
اینا تو چه تیمایی هستن ؟نقل قول:
آردا توران يا گوركوف
اگه بخوام یک تیمه جدا درست کنم و بازیکنایی هم که میخوامو با روش Register Play بیارم تو تیم طوری که از اون بازیکنم دیگه تو اون تیم قبلی نباشه
مثلا فیگو رو بیارم تو تیمی که درست کردم ولی دیگه تو اینتر نباشه
ساختگیه .. اما چجوری دیلیت کنم ؟ :19:نقل قول:
آردا توي گالاتاسراي بازي مي كنه و گوركوف توي بوردو اسماشون اينجوري نوشته ميشه : Arda Turan و Gourcuff و اينم بگم گوركاف استثنايي هست رشدش ديگه جا واسه رشدش باقي نونده هم آردا هم گوركوف قيافه جالب و خوش تيپي دارند من با هردو حال مي كنم حيف قيافه كايزر اصلا باحال و جذاب نيست. راستي مستر ليگ بازها از يكي از بزرگترين رشد كننده ها يعني Giovinco غافل نشند هينطور داويد سيلوا و آگرو و ولكات اين بازيكنان كه مي گم رشدشون به بالاي 95 96 مي رسه سيلوا و جيووينكو فكر كنم هر دو 98 شدند سيلوا هم به دليل داشتن دريبل مخصوص چرخش روي يك پا خيلي به درد دريبل زدن دروازبان مي خوره. من فقط چندتا ميشناسم كه اين نوع دريبل رو بلد هستند : شجاعي - كارلوس توز - حاتم بن عرفا و همين داويد سيلوا. كلا هر سوالي در مورد مستر ليگ داريد بپرسيدن چون ته ديگ مستر ليگ رو در آوردم من دي:
ببین کلا همه بازیکنای پیشنهادی برای یه تیم رویایی رو بگو
حتی اونایی که خیلی تابلو ان مثه رونالدو
تیماشون رو هم بگو
واقعا ممنون : دی
ویرایش : تو دروازه بانا Itandje دروازه بان دوم لیورپول هم باورنکردنی پیشرفت میکنه!
من دروازه بان اولم Itandje و دروازه بان دومم Diego و دروازه بان سومم Ramon هستن که واقعا هر 3تاشون محشرن !
قبلا عكس گذاشته بودم از كل بازيكنان تيمم ولي اينار حتما بخر:نقل قول:
Diego
Raul Albiol
Chielini
Arda Turan
Gourcuff
Walcot
Giovinco
Aguero
Ronaldo
Benzema
Pato (وحشتناك قوي ميشه تقريبا به 99 مي رسه اكثر پارامترهاش)
messi
silva
بازیکنای شما رو به تجربیات خودم اضافه کردم : دی
این بازیکنا جای پیشرفت دارن همشونم بین 17 تا 25 سالن :
Torres
Benzema
Messi
Augero
Sergio Ramos
Chiellini
Arda Turan
Silva
Diego
Itandje
Giovinco
Gourcuff
Essien
Walcott
Quagliarella
Obinna
Borriello
Pato
Raul Albiol
Micah Richards
Bianchi
Kuzmenovic
Luiz Gustavo
Miguel Veloso
De Ceglie
Rami
De Costa
Onuoha
Kaboul
Ronaldo
دیگو آلوز رو من دارم
فعلا لولش شده 95
ولی یکی از مشکلاش agility(چابکی)کم هستش.بعضی وقتا واکنشاش کنده
گورکاف رو من توی سرچ نتونستم پیدا بکنم
بوردو هم توی مستر لیگ نیستش که برم از توش بگیرم
روس هستش؟
دیه گو رو خریدم ... گامبینو رو خریدم ... گروکوف رو خریدم ... فن در سار رو ریلیز کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بازیکنا رو هم تو نیم فصل همه رو میخرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدجوری این micah richards رو میخوام منتها لیورپول دست گذاشته روش نمیاد : دی
کواگلیارلا هم چیزه خوفیه ... بخرم ببینم چجوریه : دی
با عرض سلام و خسته نباشید به همه دوستان
اگر League، cup و BL را در ورژن 1.00 بازی و ذخیره کرده باشم، آیا پس از ارتقا به ورژن 1.40 می توانم آن را Load کرده و ادامه دهم ؟
برای استخراج پسور میخواد اگه لطف کنین ممنون میشم طریقه نصب رو هم بگین ممنون میشمنقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
بله میشه .
سلامنقل قول:
پسوردش matin هست .
شما این برنامه رو اکسترکت کنید بعد یه نیو فولدر دارید . شما از محل نصب بازی فولدر img رو در داخل نیو فولدر کپی کنید در این ادرس:
New Folder\program files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009
و با فولدر img جا به جا کنید بعد از داخل نیو فولدر فایل Pro Evolution Soccer 2009 رو اجرا کنید و اگه ارور داد اگنور کنید .
ضمنا این برنامه رو در ادرس پیش فرض نصب نکنید بلکه در محل نسب بازی در فولدر Pro Evolution Soccer 2009 نصب کنید .
از مدیران این انجمن تقاضا دارم که سوال های که زیاد پرسیده میشه و جواب همگی داده شده رو به پست اول انتقال بدبد این سوالی که دوستمون پرسیدن رو چندین بار برای دیگران توضیح دادیم و لی چون حجم اطلاعات زیاد هست به همین خاطر مو قعی که می گیم سرچ کنید پیدا کردنش سخت میشه .
لطفا رسیدگی بشه چون قبل از این هم دیگر کاربران هم این تقا ضا رو داشتن.
موفق باشید :10:
قربانتان :40::10::40:
با سلام
دوستان من وقتی این بازی رو تو حالت یوفا یا کاپ میرم اخراش دونت سنت میده علتش چیه
اگه میشه راهنمایی کنید .
با تشکر
سلام دوست عزیزنقل قول:
کرک بازی شما اشکال داره شما باید کرک 1.2 رو نصب کنید .
این هم لینکش :
این هم لینک ارخین پچ(1.40):کد:http://arminkrauser.persiangig.com/P-E-S/PES2009_Crack_For_1.20.rar
فقط جای خالی کلمه ی P A T C H رو بدون فاصله بنوسید .کد:http://pes2009dl.konamionline.com/pes09/-----/91ff0cd628759869b5a4827b42ed7c97/PES2009Patch140.zip
موفق باشید :10:
دوستان سلام و شبتون بخير
من از بچه هاي تازه وارد هستم ..
مشكلي پيدا كردم در اين بازي :
1. اديتور اين بازي از كجا ميتونم دانلود كنم .. لازم كه بگم كه ورژن 2.7تو ويندوز xp سرويس پك سه من كار نميكنه ...
آخه من ميخوام مستقيا از تو ويندوز قدرت بازيكنانم ببرم بالا چون سريع تره و بعدش وارد بازي بشم.
2. فايل جديد ترين نقل و انتقالات مي خواستم در حال حاضر
3. من تو قسمت لگند يك بازيكن ساختم ... اما سرعتش فوق العاده پايين و وقت اين همه بازي كردن هم ندارم كه بتونم سرعت و غيره ببرم بالا. آيا فايلي يا راهي براي اديت لگندي كه ساختم داره يا نه ؟ اگر آره ميشه لطف كنيد راهنماييم كنيد ؟
سلام
ایم قسمت become a legend چه حالی میده!!
خلاصه رفتم توی ترکیب اصلی توی بازی آخر نیم فصل اول هم بهترین بازیکن زمین شدم توی نیم فصل هم یه پیشنهاد برای اومد حقوقه بیشتری بم میدادن منم قبول کردم رفتم یه تیم دیگه.
یه سوال داشتم این پولایی رو که میگیریم باهاش چکار میکنیم؟؟
اصلا به چه دردی میخورن؟؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
این لینک فایل cv0f تا ماه مارس:
این هم لینک ادیتور :(ورزن 2.5 )کد:http://rs314.rapidshare.com/files/214719856/1.4_cv0f.rar
موفق باشید :10:کد:http://rapidshare.com/files/219062849/PES_2009_Editor_v2.5_full.rar
این پول ها فقط تو بخش network به درد می خورهنقل قول:
سلام
دوستان چطوري ميشه هايلايتهاي اخر بازيها رو به صورت اهسته واسلوموشن ببنيم؟
سلام دوستان
لطفا" کمک کنید
من این بازی رو نصب کردم و سی دی دی وی دی اون رو هم ندارم حالا ویندوز رو عوض کردم و بازی اجرا نمیشه باید چه کار کنم
فکر کنم نمیتونینقل قول:
شاید فایل های بازی تو اون ویندوز کپی شده بود و با اونا اجرا میشد و به خاطر همین تو این ویندوز اجرا نمیشه. :31:
وای من این بازی رو خریدم چه گرافیکی داره
شما دوباره بازی را نصب کن اگر نشد ویندوزت را دوباره نصب کن...نقل قول:
حتی الامکان یک ویندوز دیگه بریز...
ببخشید میخواستم بپرسم چه جوری باید کیتها رو وارد کرد
من یه map ساختم توش عدد 54(تیم ملی ایران) رو نوشتم آدرس رو هم دادم ولی توی بازی نه سیاه میشه نه لیاس جدید میاد
کمک...
ببخشید من یه سوال داشتم
چجوری باید کیتها رو وارد بازی کرد؟
من یه فایل map ساختم عدد54 (تیم ملی ایران) رو نوشتم آدرس رو هم دادم ولی نه سیاه میشه لباس جدید وارد بازی میشه:41:
لطفا کمک کنید
نقل قول:نقل قول:تو فولدر gdb یه فولدر به اسم uni میسازی و تو این فولدر یه فلدر به اسم nationalمیسازیو فولدرمربوط به کیت ایرانو اونجا کپی میکنی بعدشم تو map اول مینویسی 54بعد یه ویرگول میزاریو مینویسی "National\IRAN"
آقا مرتضی، چی شد؟؟؟!! من منتظرم. لطفاً اگه میشه همنجا بزار تا اگه احیاناً کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره، حل بشه. :10:نقل قول:
این رجیستریو دانلود کن بعد بندازش تو فولدر KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009 بعد اجراش کنو yes رو بزن حله . فقط حجمش 1 kb هست!!!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ایشون باید مسیر بازی رو هم تغییر بدن!!!! :46:نقل قول:
دروود.
من به یک مشکل برخوردم.
رنگ لباس تیم ها سیاه شده و رنگ اصلی خودشون رو از دست دادن مشکل کجاست؟؟؟؟