یک سوال داشتم از خدمت اساتید ، سایز ترموستات پژو 206 شرکتی (89درجه) و ترموستات ال نود(90 درجه) و دوو سیلو (87درجه ) با ماشین های ما یکی هستش ؟
در واقع دنبال ترموستات 90 درجه هستم که سایزش به نوا بخوره .با تشکر
Printable View
یک سوال داشتم از خدمت اساتید ، سایز ترموستات پژو 206 شرکتی (89درجه) و ترموستات ال نود(90 درجه) و دوو سیلو (87درجه ) با ماشین های ما یکی هستش ؟
در واقع دنبال ترموستات 90 درجه هستم که سایزش به نوا بخوره .با تشکر
این سه مدل ترموستات هست که به ترتیب از چپ به راست، پژو 405 ، پراید، L90 و آخری هم اورینگ دور ترموستات 206 ( ترموستات جداگانه 206 نداشتم، بنابراین از اورینگ خالی برای مقایسه استفاده کردم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطر ترموستاتها که با کولیس گرفتم، 405 ،5.4 سانتی متر، پراید 5.2 و L90 هم 5 سانتی متر بود. البته با اندازه گیری دهانه هوزینگ پژو 206 هم مقدار 4.5 سانت به دست آمد.
با توجه به اینکه ترموستات پیکان به خوبی و کاملا اندازه ، بر روی هوزینگ شورلت نصب میشه، بنابراین مقیاس سنجش را ترموستات پیکان با قطر 5.3 سانتی متر در نظر بگیرید.
بنابراین مناسبترین سایز از نظر نصب به ترتیب پیکان پراید 405 به حساب میاد. چون دهانه هوزینگ شورلت دارای نشیمنگاه فرورفته ای هست بنابراین مقدار کمی بزرگتر بودن ممکنه مانع نصب درست باشه ولی با مقدار کمی کوچکتر بودن احتمالا مشکل خاصی بوجود نمیاد.
از نظر ارتفاع هم فرق خیلی زیادی وجود نداره و به لحاظ ارتفاع زیاد محل نصب در شورلت، میشه از هر سه مدل استفاده کرد.
تنها مسئله مقدار درجه تعیین شده است که معمولا بین 71 تا 85 مناسبترین مقدار به حساب میاد ( با توجه به شدت سرمای منطقه سکونت) و من تابحال ترموستات 90 درجه ندیدم چون این مقدار حرارت را معمولا با نصب فشنگی فن 90 درجه بوجود میارن، یعنی اینکه اول ترموستات به حرارت خودش میرسه ( مثلا 85 درجه) و اگر با گردش آب در رادیاتور حرارت کم نشد و به 90 درجه رسید، فشنگی عمل میکنه و فن روشن میشه.
از آمریکایی بازها ی سوال دارم من الان 405 دارم موتورش خداروشکر خرج برنداشته دست دوم خریدم به موتور هم دست نزدم تویکی دوماهه اخیر ک از خریدش میگذره 1 ملیون شاید هم بیشتر خرجش کردم بازهم خرج ریز داره الان این ماشینهایی قدیمی آمریکایی ک قطعاتو و تعمیرکارش بخصوص تو شهرستان کم پیدا میشه عاقلانست خریدش؟من خودم عاشق سویلم تازه موقع فروش هم گرفتاری داره
جناب camaro lt ممنون از مطالب مفیدتون شما را به زحمت انداختم مدتی هست در مورد ترموستات و دمای موتور تحقیق میکنم اینجا به هر مغازه یدکی فروش مراجعه میکنم ترموستات ها داخل جعبه هستن ، درب جعبه یا برچسب داره یا هولوگرام اینه که هیچ کدام جعبه را حاضر نیستن بازکنند تا اندازه اش مشخص بشه و از طرفی اطلاع کافی ندارن در سایت یدک کلاسیک که خودتون در جریان هستید یکی از معتبرترین ها هستند 4 نوع ترموستات برای نوا و سایر تولیدات GMبا توجه به شرایط آب و هوایی که فرمودید پیشنهاد داده
البته سایر وب سایت ها 5 نوع پیشنهاد دادن که آخریش95 درجه است
71،76،82،90،95
این مطلب را میرساند که تولیداتGM موتور و سایر متعلقات آلیاژ خوبی دارند که گرما دوستند با توجه به نزدیک شدن زمستان بنا دارم از ترموستات 87 یا 89 ویا 90 استفاده کنم در ضمن مطلب جالب در وب سایت خارجی در مورد ترموستات دیدم که ترجمه اش را یکی از سایتهای ایرانی به اشتراک گذاشته
لینکش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب camaro ltدمای ترموستات هایی که زحمتش را کشید و عکسشان را قرار دادید اعلام کنید ممنون میشم نظرتون در مورد نصب ترموستات 87 درجه چیه.با سپاس و تشکر فراوان
ترموستات 405 که من برای فروش دارم در نوع درجه 71،75،82 موجود هست.
پراید 71، 82 و L90 با درجه 89 و برای 206 هم 75 درجه که البته درجات دیگه هم ممکنه برای این اتومبیلها وجود داشته باشه، مثل 72 یا 85 درجه.
من ترموستات 82 درجه استفاده میکنم چون میشه گفت دمای مناسبی برای موتور ایجاد میکنه، که البته از 71 هم استفاده کردم و مشکل خاصی نداشت مگر اینکه مقدار گرم کنندگی بخاری کمتر میشد.
بطور کلی با توجه به وضعیت آب و هوای منطقه باید ترموستات انتخاب بشه ( در مورد اتومبیلهای قدیمی ما) و نمیشه یک نوع را برای همه مناطق جغرافیایی استفاده کرد بخصوص نواحی گرمسیر که بطور معمول تابستانهای بسیار داغ و زمستانهای معتدل دارن.
حتی در رابطه با خودروهای جدید هم گاها این مشکل بوجود میاد و نیاز به نصب ترموستات با درجه کمتر هست.
در رابطه با ترموستات 87 درجه اگر زمستان سردی وجود داشته باشه، بد نیست اما گاهی ممکنه بعضی روزها حرارت هوا بیشتر از حالت عادی باشه و حرارت بخاطر وجود این ترموستات تا بالای 90 هم برسه بخصوص توی ترافیک و سرعت کم.
مسیر حرکت هم تفاوت ایجاد میکنه، بفرض مسیرهای بدون ترافیک در یک اتوبان با مسیرهای پر ازدحام و ترافیک تفاوتهای زیادی از نظر گرمایی برای خودرو دارن، اما بطور کلی حرارت موتور در دامنه 75 تا 85 درجه برای بهترین راندمان کاری و گرمای بخاری مناسب هست.
تعجب میکنم چرا یدک فروشهای اونجا قطعه را نشان نمیدن؟! بالاخره مشتری باید ببینه و متوجه باشه چی میخره. حداقل یک نمونه باید در دسترس دیدن و بررسی باشه تا اگر تصمیم به خرید گرفت با اطلاع کافی از وضعیت قطعه این خرید انجام بشه.
من همیشه قطعه نمونه برای مشتری نشان میدم و حتی لازم باشه از قوطی و یا لفاف پرس شده هم در میارم تا کاملا ببینه و متوجه باشه چی میخره.
جناب aryamehr1368
به کلوپ خودروهای آمریکایی خوش آمدید
سوال شما بارها و بارها در این تاپیک به صورتهای مختلف جواب داده شده،
بطور کلی اگر علاقه خاصی به خودروهای آمریکایی دارید، از کم و کیف وضعیت فنی و نحوه تعمیرات و خصوصیات و وضعیت نگهداری و ... اونها اطلاعات پایه ای و ابتدایی دارید، بله از این نظر عاقلانه است. اما در غیر این صورت خیر.
به هر حال همه ماشینها نیاز به مراقبت و نگهداری دارن و در این بین داشتن دانش فنی کافی و اطلاع از چگونگی وضعیت کارکرد قطعات و روشهای سرویس و تعمیر و نگهداری آنها میتونه هزینه های نگهداری را کاهش بده.
برای فروش هم همیشه مشتری هست منتها باید به کسی که واقعا طالب این مدل خودروها باشه، بفروشید تا بعدا دچار دردسر نشوید!
معمولا کسانی مثل ما که علاقه خاصی به خودروهای آمریکایی دارند، در فکر فروش نیستند، مگر در وضعیت خاصی قرار گرفته باشن که نگهداری ماشین امکانپذیر نباشه یا برای خرید یک نمونه دیگه از آمریکایی، ماشین به فروش گذاشته بشه.
سلام به همه عزیزان و عید قربان همگی مبارک:n16:
دوستان میخوام برای ماشین سیفون بنزین برقی بذارم ، اگه ممکنه درباره خود سیفون و طریقه نصبش راهنمایی کنین:n26:.
بزرگترین موتور تولید شده توسط GM با حجمی بیش از 16000 سی سی:
پمپهای بنزین برقی با توانها و فشارهای مختلف در بازار موجود هستند.
با توجه به اینکه در کاربراتور شورلت نوا مسیر برگشت بنزین وجود نداره باید پمپی قرار بدید که فشاری در حد پمپ فابریک داشته باشه وگرنه ممکنه باعث فلوت کردن و خفه کردن ماشین هم بشه.
یک مدل پمپ بنزین میتسوبیشی رو شنیدم که روی ماشینهای امریکایی میبستند.
با توجه به اینکه علی اقا به قطعات ماشینهای روز بیشتر اشنایی دارند ممکنه پمپ ارزانتری هم بشناسن.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مشهور به سه گل میتسوبیشی هست.
راستش خودم هم همین گزینه رو در نظر داشتم ، البته قبلا" در این باره یه پرس و جو کرده بودم و بهم گفته بودن سیفون بنزین وانت مزدا مناسبه ، توی نت هم به این قسمت از سایت تی تی سر زدم:
ولی چند روز پیش که برای خرید رینگهای یک کامارو رفته بودم (البته بعلت پهنای زیاد نخریدمشون) عملکرد سیفون برقیو روی موتور 6سیلندر اون کامارو دیدم و تصمیم جدی گرفتم که برای نوای خودم هم یکی نصب کنم
در مورد فشار بنزین یه سوال پیش اومد: مگه پمپ برقی مزدا وقتی شناور پیاله کاربراتور میاد بالا خاموش نمیشه؟:n13:
ممکنه سنسور فشار بنزین هم داشته باشه ولی دقیقا نمیدونم.شنیدم سنسورهای جداگانه هم میشه سر راه قرار داد.
کامارو چه پمپی بسته بود و کارکردش چطور بود؟
رینگها چه سایز و طرحی بودند و قیمتشون چقدر بود؟
پمپ مزدا بسته بود که میگفت اصلی و ژاپنی هست و خودش خاموش و روشن میشه، کارکردش هم خوب بود بطوریکه به محض باز کردن سوییچ پمپ کار میکرد و ماشین با اولین استارت روشن میشد.
رینگها سایز 15 و جاپیچ 120 بودن:
بهمراه لاستیک جلو 225 و عقب 295 میگفت 800هزار تومن، اینم عکس رینگها روی ماشین:
آبکاری روی رینگها خط داشت ولی ترک یا شکستگی و جوش نداشتن ، فقط بدلیل اینکه به لبه های گلگیر گیر میکرد نخریدمشون:n37:.
مدتی بود به فکر تعویض ترموستات با دمای بالا بودم بعد از تحقیق به این نتیجه رسیدم کمپانی ترموستات 90 درجه روی این نوع ماشینها گذاشته بوده ، میخواستم با ترموستات 87درجه تعویضش کنم اما این احتمال را دادم که صاحبان قبلی ماشین بجای کولانت از آب لوله کشی استفاده کردن واین آب باعث شده باشه مقداری از کانالهای آب جرم گرفته و مثل روز اول کولانت در کانالهای آب بدرستی گردش نکنه و باعث بشه گرمای موتور از حد نرمال بالا بره همین مورد باعث شد که به ترموستات 82 درجه رضایت بدم
چند روزیه دنبال گاز R12هستم هر کجا که مراجعه کردم گاز چینی داشتن الان هم گاز کولر ماشین چینیه ازش راضی نیستم تو بازار به گاز ماشینامون اصطلاحا گاز یخچالی میگن
بفکرم رسید یخچالهای قدیمی مثل کلویناتور ،ویستیگهاوس ، ارج ، آزمایش اینها کمپرسورشون آمریکایین و بعضیهاشون ایتالیایین
تو انباری یخچال قدیمی داریم روی بر چسب کمپرسورش نوشته R12 بفکر این هستم ببینم میشه گاز این که اصل هست تزریق به سیستم کولر ماشین بکنم فعلا دارم روی این موضوع کار میکنم البته این یه تئوریه ببینم میشه عملیش کرد نظر اساتید و دوستان در این مورد چیه ؟
من هم مدتی در فکر استفاده از گاز R12 کولر و یخچال، برای ماشین بودم، اما ظاهرا تفاوتی در نوع این گازها وجود نداره و اگر روی ظرف محتوی گاز نوشته شده باشه R12 ، پس با نمونه گاز کولر خودروهای ما یکسان هست.
یکبار از تعمیرکار یخچال و کولر خانگی سوال کردم و جواب داد که نمیشه استفاده کرد، البته متوجه شدم جوابش بر اساس اطلاعات علمی نیست و صرفا چون تاحالا انجام نداده ، جوابش منفی بوده.
در یک کولر خودرو با گاز 134A به راحتی میشه گاز R12 تزریق کرد( بعد از تخلیه کامل و وکیوم گاز قبلی) اما عکس این کار به راحتی انجام نمیشه یعنی اگر گاز R12 باشه، باید تخلیه و مدار کولر کاملا شستشو داده بشه تا برای تزریق گاز 134A و روغن این گاز آماده باشه.
تصور من اینه که تفاوت در نوع روغنهای مورد استفاده باید باشه وگرنه گاز R12 در تمام سیستمهای سردکننده یکی است.
در حال حاضر کولر ماشین من به علت نشت گاز از سر کمپرسور دیگه گاز چندانی نداره و مدام قطع میکنه که استفاده نمیکنم و قرار هست تا با استفاده از نشت گیر مناسب و تزریق اون به کولر و شارژ مجدد گاز، مشکل را حل بکنم.
تجربه استفاده از نشتگیر کانادایی در کولر پراید واقعا عالی بود و جلوی خیلی از هزینه های اضافی را گرفت، اما متاسفانه گاز کانادایی پیدا نکردم.
فکر میکنم باید به سراغ همان آقای " اعتماد" که آدرس دادید برید تا شاید گاز مرغوب از مارک دیگه ای داشته باشه، چون من هرچقدر گشتم چیزی بجز همین نمونه های متداول توی بازار ندیدم، و اگر مارک دیگه ای هم باشه ، تا زمان استفاده و تجربه مستقیم، نمیشه مطمئن شد که واقعا کارایی داره یا خیر، و البته خنک شدن نسبی هوا هم باعث شده که دیگه شرایط تابستان نداشته باشیم و امکان سنجش کارایی گاز بطور واقعی وجود نداشته باشه .
اما توصیه میکنم هرکاری میکنید حتما نشتگیر هم استفاده کنید، تا احیانا جلوی نشتی های ریز و درشت را که ممکنه در آینده بوجود بیاد،بگیره
چطور میشه تشخیص داد تا حالا موتور ماشین باز شده یا خیر؟ با تشکر فراوان
بعد از تجربه کارتر رو بیوک قبلی و نبود کاربرات نو و اقتصادی اصلی باز دوباره رفتم سمت کارتر کوادراجت که البته من خیلی دوستش دارم چون خیلی مزایاش از معایبش کمتره.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آمریکایی عزیز میخواستم یه مشاوره به من بدید
من تا حالا ماشین آمریکایی نداشتم ولی میخوام به جمع شما ها بپیوندم... تقریبا تصمیم قطعی هست...
بودجه ای که دارم حدود 14 میلیون هست... با این پول میتونم خیلی راحت Cehvrolet Nova کاملا سالم بگیرم و با یه خرج برای رنگ زدن یه چیز عالی بگیرم. میتونم هم Buick Skylark بگیرم اونم میشه تمیزش و سالمش رو گیر آورد. تقریبا..
حالا میخوام بدونم اولا دیگه چه پیشنهاد هایی هست؟ و شما چه چیز هایی رو پیشنهاد میکنید؟
از نظر قطعات فنی میدونم پیشدا میشن، ولی اولا موقع خرید چطوری مطمئن بشم که از نظر فنی سالمه، و اینکه آیا این جور ماشین ها با توجه به سنشون این طور هستند که هر از گاهی یه بار یه خرج ریز و درشت دارن؟
کلا یه کمی منو توجیح کنید لطفا دوستان
با سلام خدمت دوستان
من هر چند کمتر پست میذارم اما هر روز سر میزنم به کلوپ
پارسال مصرف ماشین من بیرون شهر زیر یازده و داخل شهر حدود شانزده بودو. خودم کاربرات شو شستم ، سوپاپ ها را تنظیم کردم به دلکو هم دست زدم، قدرت ماشین بیشتر شد و در جا تیک آف هم میزنه اما لرزش ماشین در حالت سرد بیشتر شد و مصرف خیلی بالا رفت.
دیروز بردمش پیش اوسا بهرام اهوازی، اول سوپاپ ها را تنظیم کرد و سپس دلکو و بعد هم تنظیم پیچ هوای کاربراتو.
40 تومن هم گرفت.
ماشین بهتر شده ولی هنوز لرزش کمی داره.
باید یه بار دیگه ببرمش پیشش.
راستی ماشین شما هم لرزش داره؟ اصلا میشه ماشین هیچ لرزش و تکانی نداشته باشه؟
آقای king of king بجز بیوک و نوا ماشین های دیگه پول زیادی میخوان
تازه بیوک هم نسبت به نوا دردسر بیشتر و هزینه ی بیشتر داره.
اساتید میان جواب میدن کاملتر
تا پارسال موتور ماشین من هم در دور ارام لرزش میکرد و با اینکه موتور بازسازی کامل شده بود همچنان موتور لرزش داشت.
تا وقتی که کاربراتور رو سرویس کردم و درپوش بالایی اون رو عوض کردم و لرزش دور ارام حل شد.الان موتور من در حالت سرد هم وقتی استارت میزنم به دلیل نبود ساسات شاید اگر گاز ندم خاموش بشه ولی اصلا لرزش نداره و حتی اگر با دور موتور زیر 1000 هم کارکنه لرزش تو کارش نیست.
معلوم شد درپوش بالایی تاب داشته و این موضوع رو از جاپیچهای کج و معوجش هم میشد فهمید.
حالا ممکنه مشکل ماشین شما هم چنین چیزی باشه.البته باید دقیق بررسی کنید و نمیشه ندیده نظر قطعی داد ولی من این مشکل رو تو ماشین خیلیها دیدم.
.................................................. .............................
در مورد خرید امریکایی هم با توجه به دانش فنی خودتون و صد البته میزان بودجه و انتظاراتی که از ماشین دارید گزینه های مختلفی هست.
مثلا اگر اهل طبیعت گردی هستید باید یه نمونه شاسی بلند مثل جیپ و بلیزر و .... بگیرید.
اگر نه در سواریها نوا از همه نگهداری ساده تری داره ولی شتاب کمتر و قدرت کمتر هم در کنار مصرف کمتر وجود داره.
بیوک ایران تزیینات بیرونی کمی گرانتر (مثل چراغ عقب) ولی شتاب عالی و مصرف کمی بیشتر و سرعت بیشتر و میشه گفت برای مسافرت بهتر هست.هزینه تعمیرات موتوری هم کمی بیشتر هست ولی خب راه رفتن هم خیلی فرق میکنه.پس اگر دنبال هیجان بیشتری هستید بیوک از نوا خیلی بهتر عمل میکنه.
در 8 سیلندرها نمونه های جذابتر هم هست که هم خرید اونها هزینه بیشتری داره و هم نگهداری اونها.
مثلا کامارو که خرید اون سخت هست و گران هم هست یا انواع سواریهای فول شاسی مثل شورلت کاپریس و ایمپالا و بیوک لسابر و .....
خیلی ممنون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و@ hamid-r-s; عزیز...
بودجه ی خیلی زیادی ندارم، دانشجو هستم ولی اصلا امکان نداره تا ماشین دیگه ای هست پراید بگیرم...
با این پولی که دارم (حدود 14 تومن) میشه به متیسوبیشی لسنر، جیپ صحرا، گُل و ماشین های آمریکایی فکر کرد. خب منم همیشه ، یعنی از وقتی فهمیدم ماشین چه ، قیافه ی نوا یادمه و همیشه هم عاشقش بودم .
ولی Buick Skylark واقعا خوشگله، میشه بگید مثلا چقدر فرق داره قیمتاش؟ یا مثلا بگید از قطعات 206 مثلا گرون تره یا نه؟
متاسفانه بودجه برای 8 سیلندر ندارم...
من دوست دارم ماشین دنده دستی باشه
حالا میشه اولا مشخصات موتور (حجم موتور - تعداد سیلندر - سوپاپ و اسب بخار و گشتاور ) Nova و Skylark رو بگید؟ و بگید کدوم مدل هاشون (C5-C6 یا B3-B4 ...) دنده دستی دارن؟
سوپاپ و اسب بخار و گشتاور ) Nova و Skylark رو بگید؟ و بگید کدوم مدل هاشون (C5-C6 یا B3-B4 ...) دنده دستی دارن؟ و اینکه قطعات تزینات بیرونی و داخلی مثل تو دوزی ها هم گیر میاد دیگه؟
اینکه کدوم ماشین رو با توجه به بودجه ات انتخاب میکنی به خودت بستگی داره، اینجا توی کلوپ امریکایی سوارا همه میگن هیچی ماشین امریکایی نمیشه که طبیعی هم هست.
اما در مورد بیوک و نوا عرض کنم که این دو ماشین کاملا شبیه به هم هستن و در ظاهر فقط دماغه جلو و چراغ های عقب فرق داره و مقداری هم تزیینات داخلی مثله رودری ها یا فرمون و از این موارد کوچیک ، اما تفاوت اصلی فقط و فقط در موتور این دو هستش ، موتور نوا 6 سیلندر خطی هست با حجم 4200 سی سی و موتور بیوک 8سیلندر خورجینی با حجم 5700 سی سی.
در مورد قدرت هم بر طبق اعلام کمپانی نوا حدود 115 اسب بخار و بیوک حدود 165 اسب بخار قدرت موتورشون بوده که الان با توجه به عمرشون شاید مقداری از قدرت موتور کم شده باشه.
امکانات مدلهای مختلف رو با یه سرچ توی گوگل میتونی ببینی اما به نظر من دنده دستی یا اتومات رو ملاک قرار نده و اگه قصد خرید داشتی بیشتر به سلامت کلی ماشین توجه کن تا بهترین گزینه رو خریداری کنی.:n06:
نوا در مدلهای مختلفی موجود هست و تا جایی که بنده اطلاع دارم (اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرماین)
در تیپ پایه c1 بدون کولر و هیدرولیک و گیربکس اتوماتیک و شیشه برقی تولید شده و گیربکس 3 سرعته دستی داره(دنده روی فرمان) .
در تیپ c3 با همان گیربکس (سه سرعته دستی) و بدون شیشه برقی و کولر ولی فرمان هیدرولیک داره و همچنان صندلی جلو یک تکه داره.
تیپ c5 هم کولر دار شد و شیشه برقی هم روی ان نصب شد و صندلی جلو کامارویی 2 تکه شد و گیربکس 4 سرعته دنده ای روی این مدل نصب شد.
تیپ c6 هم فول ترین مدل نوا هست که نسبت به c5 گیربکس اتوماتیک هم بهش اضافه شد.
---------------------------------
از نظر ظاهری نواها ی داخل ایران 3 مدل داشتند.
مدلهای قدیمی که دماغه و چراغ خطر و داشبرد و جزییات دیگر ان با مدلهای بالاتر فرق داشت.
یک نمونه هم دارای جلوپنجره و خطر عقب جدیدتر شد .
نمونه های جدیدتر نوا هم دارای چراغ 4 گوش و جلوپنجره جدید شد.
چند تا ماشین هم اگهی شده بودن که به نظر موارد بدی نباشن.مخصوصا نوای زرد اگهی بالا
بقیه هم بیوک بودن:
بیوک ایران هم نمونه های مختلفی در ایران داره:
تیپ B1 که تا جایی که اطلاع دارم اپشنهای مشابه نوا C1 داره ولی اتاق بیوک و موتور 350 هست.البته فکر نمیکنم نمونه ای باقی مونده باشه و اکثرشون اوراق شدن.یا اینکه اپشنهای مدل بالاترها رو روشون نصب کردن.
تیپ B2 که اپشنهای مشابه نوا C5 داشت و اتاق بیوک و موتور 350
تیپ B3 که فول ترین نمونه هست و اپشنها هم همان اپشنهای نوا C6 هست + موتور 8 سیلندر 350و شاید موارد بیشتری هم داشته باشه مثل تایمر برف پاکن
همانزور که دوستمون هم فرمودن اولویت خرید نمونه شالم هست نه اینکه به اپشنها توجه بیشتر داشته باشید.البته نمونه فول و کاملا سالم و فابریک به همه موارد برتری داره.
نوای زرد که اگهیش رو براتون قرار دادم به نظر خیلی خوب میاد (البته در نگاه اول و با توجه به عکسها) و قیمتش هم مناسب هست و میشه اپشنهای دیگری روش نصب کرد.
- - - Updated - - -
نوا در مدلهای مختلفی موجود هست و تا جایی که بنده اطلاع دارم (اگر اشتباه میکنم دوستان اصلاح بفرماین)
در تیپ پایه c1 بدون کولر و هیدرولیک و گیربکس اتوماتیک و شیشه برقی تولید شده و گیربکس 3 سرعته دستی داره(دنده روی فرمان) .
در تیپ c3 با همان گیربکس (سه سرعته دستی) و بدون شیشه برقی و کولر ولی فرمان هیدرولیک داره و همچنان صندلی جلو یک تکه داره.
تیپ c5 هم کولر دار شد و شیشه برقی هم روی ان نصب شد و صندلی جلو کامارویی 2 تکه شد و گیربکس 4 سرعته دنده ای روی این مدل نصب شد.
تیپ c6 هم فول ترین مدل نوا هست که نسبت به c5 گیربکس اتوماتیک هم بهش اضافه شد.
---------------------------------
از نظر ظاهری نواها ی داخل ایران 3 مدل داشتند.
مدلهای قدیمی که دماغه و چراغ خطر و داشبرد و جزییات دیگر ان با مدلهای بالاتر فرق داشت.
یک نمونه هم دارای جلوپنجره و خطر عقب جدیدتر شد .
نمونه های جدیدتر نوا هم دارای چراغ 4 گوش و جلوپنجره جدید شد.
چند تا ماشین هم اگهی شده بودن که به نظر موارد بدی نباشن.مخصوصا نوای زرد اگهی بالا
بقیه هم بیوک بودن:
بیوک ایران هم نمونه های مختلفی در ایران داره:
تیپ B1 که تا جایی که اطلاع دارم اپشنهای مشابه نوا C1 داره ولی اتاق بیوک و موتور 350 هست.البته فکر نمیکنم نمونه ای باقی مونده باشه و اکثرشون اوراق شدن یا اینکه اپشنهای مدل بالاترها رو روشون نصب کردن.
تیپ B2 که اپشنهای مشابه نوا C5 داشت و اتاق بیوک و موتور 350
تیپ B3 که فول ترین نمونه هست و اپشنها هم همان اپشنهای نوا C6 هست + موتور 8 سیلندر 350و شاید موارد بیشتری هم داشته باشه مثل تایمر برف پاکن
همانطور که دوستمون هم فرمودن اولویت خرید نمونه سالم هست نه اینکه به اپشنها توجه بیشتر داشته باشید.البته نمونه فول و کاملا سالم و فابریک به همه موارد برتری داره.
نوای زرد که اگهیش رو براتون قرار دادم به نظر خیلی خوب میاد (البته در نگاه اول و با توجه به عکسها) و قیمتش هم مناسب هست و میشه اپشنهای دیگری روش نصب کرد.
خب دستان ممنون از شما
از ظاهر بیوک بیشتر از نوا خوشم میاد ولی نوا هم زیباست ...
از لحاظ دنده هم شما درست میگید ولی ترجیح میدم دنده دستی سالم پیدا کنم چون لذا داشتن کلاچ یه چیز دیگه ایه.
اینکه میگید میشه آپشن های دیگه هی نصب کرد منظورتون تزیینات هست یه چیز دیگه ای منظورتونه؟
در کل من بیوک رو فکر کنم بگیرم، شما دوستان پس میگید کلا بیوک ماشین خوبیه فقط خرج هاش گرون تره... میشه بگید مثلا از قطعات یه 206 گرون تره یا خیر؟
و اینکه بین بیوک های مونتاژ ایران (بیوک ایران) و بیوک اسکایلارک از نظر کیفی فرقی وجود داره؟
و آخرین سوال هم اینه که ببینید من درست میگم یا خیر: مصرف نوا در حد مثلا سمند هست دیگه؟ و مصرف بیوک نزدیک 2 برابرش؟
به نظر من توضیحاتی که دوستان در مورد بیوک و نوا دادند، در حد لازم برای انتخاب اتومبیل مورد نظر شما کافی هست و بقیه موارد به سلیقه و امکانات و شرایط شما داره.
منظور از آپشنهای دیگه، چیزهایی هست که در مدلهای اصطلاحا فول وجود داره اما امکان نصب اون برای مدلهای بدون امکانات هم هست. مثل نصب قفل مرکزی ، جعبه و پمپ هیدرولیک فرمان، صندلی های دو تکه جلو ، شیشه برقی و کولر و امثال این موارد.
مقایسه قیمت قطعات 206 با خودروهای آمریکایی زیاد نمیتونه ملاک مناسبی برای انتخاب باشه چون این دو خودرو با تفاوتهای بسیاری طراحی و تولید شدند، و در دو رده و مرتبه کاملا متفاوت ، هم از نظر سال طراحی و ساخت و هم استفاده قرار دارند، و از طرفی قیمت خیلی از قطعات با توجه به شرکت تولید کننده فرق زیادی داره.
مثل لنت جلوی 206 تیپ 2 از 30.000 تومان به بالا هست و البته در مورد بیوک و نوا هم میتونه قیمتهای متفاوتی وجود داشته باشه که تا حدی با قیمت 206 هماهنگ باشه، ولی از طرف دیگه قیمت دسته راهنمای 206 بسیار گران و در برابر دسته راهنمای شورلت ارزانتر هست.
تا جایی که من دیدم تفاوت بسیار خاصی بین بیوکهای تولید ایران با آمریکا وجود نداره، و در ادامه اگر دغدغه مصرف سوخت دارید، زیاد به آمریکایی فکر نکنین چون معمولا کسانی که آمریکایی سوار هستن مصرف برای اونها در رده 3 یا 4 اهمیت قرار داره.
مصرف سوخت نوا تا حدی با سمند برابری میکنه اما باید خیلی موارد دیگه هماهنگ باشه تا به این حد برسه، مثل تنظیم بودن کاربراتور، تنظیم موتور ( سوپاپ و دلکو) سلامت موتور و شمعها و فرم گیربکس و نحوه رانندگی و استفاده از کولر و .... که نه تنها در شورلت بلکه در همه خودروها تاثیر زیادی روی مصرف داره.
یک مورد مهم اینکه کلاچ شورلت اصلا با کلاچ 206 قابل مقایسه نیست و احتمالا بعد از یکبار کلاچ گرفتن و مقایسه با مقدار فشار لازم برای کلاچ 206 ( یا هر ماشین دیگه امروزی) احساس چندان خوبی به شما دست نمیده که لازمه گشتاور بالای موتورهای آمریکایی داشتن چنین دیسک و صفحه کلاچ بزرگ با فنرهای قوی هست.
توصیه میکنم حداقل چندبار با خودروهای آمریکایی، چه گیربکس دستی یا اتوماتیک رانندگی کنید تا حس و حال واقعی تر از این خودروها را بدست بیارید . تصمیم مناسبتری بگیرید.
جناب خیلی ممنون از راهنمایی ها
منظروم از مقایسه قیمت مثلا این بود که در چه حد گرون هستن قطعات آمریکایی، این طور که معلومه تو اون حدی که فکر میکردم زیاد نیست و مناسبه.
در مورد مصرف سوخت هم حرفاتون کاملا درست. من اون سوالا صرفا برای اطلاعات عمومی پرسیدم وگرنه مصرف سوخت اصلا مهم نیست.
بله حتما یک Test Drive انجام میدم
از همه دوستان ممنون
مطمئن باش از نظر قیمت بهای قطعات مناسبه و زیاد نیست و همه لوازم هم پیدا میشه حالا یا نو یا استوک ، فقط باید عاشق باشی.نقل قول:
منظورم از مقایسه قیمت مثلا این بود که در چه حد گرون هستن قطعات آمریکایی، این طور که معلومه تو اون حدی که فکر میکردم زیاد نیست و مناسبه.
دوستان همچنان دارم روی اسپرت کردن ماشین کار میکنم، نظرتون راجع به هود روی کاپوت چیه؟
عکس زیر کار یکی از دوستان تهرانی هست، حالا فرض کنیم یه نمونه زیباتر پیدا کنم، ایا ارزش بریدن کاپوت رو داره؟
به نظر من زیباست
به نظر من چون آسیب برگشت ناپذیری به کاپوت میزنه کار اشتباهیه
خیلی هم قشنگ نیست
البته اسیبی که به کاپوت وارد میشه درسته ولی میشه مثلا" یه کاپوت از اوراقی خرید و روش این حرکتو پیاده کرد و کاپوت اصلی رو سالم نگه داشت.
البته این رو بگم که این نوا هود نصب نکرده و این بلوور هست و به موتور متصله ، به این شکل:
میشه گفت این ماشین از بهترین نواهای ایران هست و از موتوری 8 سیلندر فوق العاده ای برخورداره.:n33:
خب اگر Blower هست که اگر بیرون از کاپوت باشه جدا از (نظر شخصی) زیبایی، به پرفرمنس هم کمک میکنه چون اینطوری هوا داغ و با اکسیژن نسبتا کم داخل کاپوت رو نمیکشه و هوای نسبتا خالص تر بیرون رو استفاده میکنه.
دیروز با شروع اولین ریزش باران، تیغه های 20 اینچی نصب کردم
بدون هیچ مشکلی سوار شدن و سطح بسیار خوب و وسیعی را پوشش دادند.
تیغه ها فاصله مناسبی از لبه شیشه داشتند بخصوص تیغه سمت راست ،
فکر میکنم لنتهای ترمز جلو تقریبا تمام شده چون موقع ترمز صدای جیغ شاخص فلزی اونها میاد. تا چند روز دیگه تمام ترمزها را چک کرده و آزمایشاتی که قبلا توضیح داده شده را انجام میدم
- - - Updated - - -
از تیغه برف پاکن چه خودرویی استفاده کردید؟اگر با زه های دور شیشه برخورد نکنه خیلی عالیه.من جدیدا تیغه های پژو که ۱۸ اینچی هم هستند نصب کردم.
تیغه ها مربوط به خودروی خاصی نیست،
قبلا 17 اینچ سوار بود که خیلی کوچک بودن، بعد از نمونه پراید استفاده کردم که 18 اینچ هست و مدت کمی هم نمونه ال90 که 19 اینچی هست سوار کردم ، اما چون تعداد زیادی سایز 20 اینچ خریدم، یکی روی ماشین امتحان کردم و خیلی عالی جواب داد.
ممکنه توی بعضی یدک فروشها و یا لوکس فروشها سایز 20 اینچ پیدا کنید، و فکر میکنم حتی 21 اینچ هم بشه سوار کرد، اما حتما دقت کنید که قابلیت سوار شدن روی بازوهای نوا داشته باشه چون تاجایی که من تجربه داشتم ،فرم اتصال پیم روی بازوی شورلت در خودروهای متداول امروزی ایران وجود نداره.
با سلام و سپاس از اساتید
پارسال این موقع درگیر بخاری بودم ولی امسال دیگه اون مشکلات را ندارم.
یه پرسش دارم در مورد توربین
الان وقتی ماشین خلاص هم باشه و راه بره یه صدای فیک فیک از محوطه گیر بکس میاد. که هر دور چرخیدن گاردان یه بار تکرار میشه چه خلاص باشه و چه در حالت درایو. وقتی هوا گرم باشه یا مدتی رانندگی کنم و ماشین گرم بشه صدا هم قطع میشه.
این صدا از چی میتونه باشه؟
پارسال همین موقع بلبرینگ های هر دو چرخ جلو را بهمین خاطر عوض کردم اما بعدا هنگام تعویض چهار شاخه های گاردان فهمیدم صدا از داخل گیر بکس میاد و وقتی هم مطالب ترجمه شده مهندس علی آقا در مورد گیربکس را میخواندم حدس زدم صدا از توربین باشه.
فکر میکنم بهتره روی چاله و در حال روشن بودن موتور چک کنید تا به گیربکس و توربین نزدیکتر باشید.
معمولا ماشین در حال حرکت دارای صداهای دیگه ای هم هست که میتونه باعث سردرگمی بشه و حتی انعکاس صدا هنگام برخورد با لبه جدول و دیوار ، ممکنه این اشتباه را بوجود بیاره و فکر کنیم صدا از جای دیگه باشه.
با توجه به توضیحی که دادید، به نظر میرسه قطعه مشکل دار با روغن سر و کار داره که گرم و سرد شدن روغن روی صدای اون تاثیر مستقیم میگذاره، و شاید توربین یا یکی از بخشهای متحرک داخلی گیربکس باشه.
با سلام
ببخشید، میشه به طور خلاصه روش تنظیم موتور در دور پایین با استفاده از پیچ هوای کاربرات و مثلا سلولنوئید برای بالا بردن دور موتور را توضیح بدید.
چند روز پیش فیلم faster را دیدم که یه نفر یه لیست داشت که همه را بکشد برای انتقام، یه کامارو ss (احتمالا) داشت. واقعا زیبا بود، زیباترین ماشینی که تا حالا دیدم.افسوس که ما اصلا برای این چیز ها به دنیا نیامدیم.:n14:
این رو منم احتیاج دارم، علی اقا و محمد جان اگه ممکنه روشش رو اینجا بذارین ، خیلی خیلی ممنونم.نقل قول:
با سلام
ببخشید، میشه به طور خلاصه روش تنظیم موتور در دور پایین با استفاده از پیچ هوای کاربرات و مثلا سلولنوئید برای بالا بردن دور موتور را توضیح بدید.
حمید جان توی ایران هم از این نمونه های رویایی زیاد هست، اینم حیاط خونه یه امریکایی باز: :n20::n20::n20:
سلام دوستان.چندتا موضوع...تیغه 20 اینچی پایینش به زه شیشه گیر نمیکنه؟ لنت جلو ماشینم (نوا) مصرف نمیشه زیاد(کالیبرها روان هستن ) برای تنظیم موتور باید تو دور 600 آوانس رو حدود 10 درجه تنظیم کنی و بعد کاربرات رو تنظیم کنی
با سلام، ممنون آقا مصطفی
راستی این گاراژ مال کیه؟ کجاست؟ مال یه نفرن ؟
واقعا زیباست
اما اون ss یه چیز دیگه بود.واقعا جنگی بود، آماده ی هر اتفاقی بود، خیلی قشنگ و به اصطلاح پررو بود.
اما جناب آقای er24pc
منظورم تنظیم موتور تنها با استفاده از پیچ هوا و سلونوئید کولر بود.چون سوپاپ ها و دلکو را چند روز پیش یه استاد کار آمریکایی تنظیم کرده.
حمید جان در ایران یه نمونه مثه همونی که توی فیلم هست موجوده، عکسشو پیدا میکنم برات میذارم.
چندتاشون واسه یه نفرن ولی تمامشون خیر ، البته گاراژ های تک نفره هم از این دست زیاده، مثلا" گاراژ اقای رستمی در بلوار ازادگان تهران:
ایشون تعداد زیادی ماشین امریکایی دارن و خودشون هم کار بازسازی انجام میدن.
برای تنظیم پیچ دور آرام موتور که در کفی کاربراتورها تعبیه شده، باید موتور کاملا گرم و در حالت سلو کار بکنه.
خیلی آرام شروع به بستن پیچ بکنید و دقیقا در هر لحظه وضعیت کار کرد موتور را در نظر داشته باشید.
به محض اینکه حس کردید موتور شروع به لرزش کرد، دیگه پیچ را نبندید.
چند لحظه صبر کنید و این بار آرام آرام پیچ را باز کنید تا لرزش برطرف بشه.
وقتی تنظیم انجام شد، چند دور با ماشین بزنید و وضعیت شتاب و کشش و روشن و خاموش شدن را چک کنید و در صورت نیاز دوباره با همین روش تنظیم کنین.
البته توجه داشته باشید که این تنظیم بستگی به خیلی چیزهای دیگه هم داره، مثل تنظیم بودن سوپاپها، تنظیم بودن دلکو، سلامت وایر شمع و وایر شمعها، تاب نداشتن بدنه کاربراتور، عدم وجود مکش هوا از جایی بجز دهانه کاربراتور و خیلی چیزهای دیگه.
بطور مثال کاربراتور ماشین من الان مشکلی نداره، اما از حدود چند ماه قبل موقع شتاب گرفتن اولیه کمی خفه میکنه و کم میاره و در حالت سرد باید کمی سر گاز نگه داشت تا موقع شتاب اول خاموش نکنه.
این مشکل هم فقط بخاطر پمپ شتاب هست.
به احتمال زیاد لاستیک اون فرسوده شده. لاستیکهای موجود توی بازار کیفیت نداره و حدود 1.5 تا 2 سال بیشتر جواب نمیده و لبه های اون پوسیده شده و باعث فرار بنزین از اطراف پمپ موقع شتاب گرفتن میشه و ماشین کم میاره.
این لاستیکها حتی اونقدر خشک میشه که به راحتی شکسته شده و دیگه به درد نمیخوره.
یکی از تعمیرکارهای قدیمی شورلت بطور ابداعی از چرم برای ساخت این پیستونهای پمپ شتاب استفاده میکرد و میگفت بسیار عالی و بادوام هستن منتها ساخت اونها خیلی سخته و باید کلی زحمت کشید تا به اون شکل دربیاد. خودش هم ظاهرا از یک سازنده قطعات پریموس میخرید که دیگه بسته و کار نمیکنه.
قصد دارم روی این روش چندبار تلاش کنم و ببینم به چه نتیجه ای میرسم و ببینم تاثیر طولانی مدت بنزین روی چرم چطور هست؟
اینها نمونه های پمپ شتاب جیپ هستند که با چرم ساخته شده.
//////////////////////////////////////////////
اتومبیلهای توی حیاط واقعا زیبا و تمیز هستن اما حیف که سایبان نداره و آفتاب و باران و برف به اونها صدمه میزنه. ظاهرا صاحب اینها باید آدم خیلی پولداری باشه چون با یک حساب سر انگشتی ساده ، بیمه اینها حداقل سالی 7 تا 10 میلیون تومان میشه! امروز بیمه شخص ثالث نوا تمدید کردم، با 6 سال تخفیف و یک تخفیف ویژه 12% دیگه، 517.000 تومان شد.
توی تصاویر اتومبیلهای گاراژ آقای رستمی، یک ریویرا سفید میبینم، اگر اشتباه نکنم چند سال قبل توی یک گاراژ روباز طرفهای شهریار یا ورامین دیده شده بود. خیلی پیگیرش شدم اما نتونستم اثری از اون پیدا کنم تا الان که اینجا دیدم، به احتمال زیاد هم خودش باید باشه چون صاحب قبلی ماشین را گازسوز کرده بود!!! :n30:
هنوز جای درب گازسوز روی گلگیر عقب راست دیده میشه، و باعث خوشحالیه که دست کسی افتاده که قدر این ماشین را میدونه.
علی اقا من هرکار میکنم لرزش همچنان وجود داره
ایا راه دیگه ای برای تشخیص نیست؟ مثلا از کجا بفهمم دور موتور مناسب هست؟
:n13: :n13: :n13:
بله خداروشکر دست ادم کاربلدی افتاده، ایشون با وارد کردن قطعات لازم از خارج کشور به بهترین شکل ماشینهای امریکایی رو بازسازی میکنن و به فروش میرسونن ، طبیعتا" همونطور که میتونین حدس بزنین قیمتهاشون هم بالا هست، تعدادی عکس دیگه بخصوص برای علی اقا: