وضع اینترنت افتضاح شده ...:n29:
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود هم رو 20 ، 30 تاست ..!
Printable View
وضع اینترنت افتضاح شده ...:n29:
.
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود هم رو 20 ، 30 تاست ..!
کسی 10 مگ مخابرات رو داره ؟ شبانه رایگان داره دیگه این اکانت هام ؟ شبا با ده مگ چقدر میشه دانلود کرد ؟
مخابرات پدر مارو درآورد با این بلاک کردن IP های خارجی :n27:
هر برنامه ای که استفاده میکنم زیر 10دقیقه IP سرورش بلاک میشه
واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم، کلا از کار و زندگی انداختن مارو
جریان چیه ؟ نمیشه لوگین شد تو پنل مخابرات ؟
نه منظورم انواع اقسام فیـلترشکن بود!!!نقل قول:
هرچی که به نظرتون برسه تست کردم، هیچکدوم بیشتر از 10دقیقه دوام نیاورد و قطع شد
فکرکنم از این حیث مخابرات اینجا تو کشور اول باشه
من مشکلی ندارم .. با همون سایتی که خودت معرفی کردی همه چی امن و امانه و داریم از زندگی لذت می بریم:n06:نقل قول:
یاد قضیه تقلب دادن افتادم! خودم 16شدم اونی که بهش تقلب دادم 17 :n02:نقل قول:
واسه من که کلا زدن همه چیو به فنا دادن، هرچند مطمئنم یه چیزی پیدا می کنم تا مشت محکمی بزنم بر دهان اینا :n02:
من چیکار کنم الان چند وقته نمیتونم تو پنل کاربریم لوگ این بشم تا بتونم اکانتمو تمدید کنم .وقتی نام کاربری و رمز رو میزنم فقط مینویسه فلانی خوش امدید
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام دوستان . اینترنت مخابرات از صبح 22 بهمن تا جمعه شب 24 بهمن کلا رایگان بود. از حجم کم نمیکرد اصلا . رو جند تا از اکانت های دوستام هم امتحان کردم کم نکرد . خودم شب و روز دانلود کردم . 80 گیگ دانلود داشتم با اینترنت 10 مگ مخابرات :n19::n19:
دوست عزيز حالا چرا امروز خبر ميدي؟:n02:نقل قول:
اگه اونجوري بود همون روز اطلاع رساني ميكرديد تا دوستان استفاده ميكردند.
نقل قول:
اصلا به فکرم نرسید خبر بدم . انشالاه دفعه بعد حتــــما ...
.نقل قول:
.
میگم چرا حجم کم نمی کرد :n21:
.
اما پول مینداخت :n02:
نقل قول:
چه پولی داداش ! . پول مول نمینداخت . 80 گیگ دانلود کردم :n20:
چند روزه از یه مودم tplink دارم استفاده می کنم
هر 30 - 20 دقیقه یه بار اینترنت کلا قطع میشه بعد از 1دقیقه دوباره وصل میشه، 90% مواقع هم IP زنجان میگیره!!!
صد رحمت به مودم خودم - Pin Avid - با اینکه درظاهر مودم خوبی بنظر نمیرسه ولی انصافا سگش میرزه به این tplink
چون پیش اومده 4 روز بکوب کانکت بودم نه تنها 1ثانیه قطعی نداشته، تو 4روز crc error مودم نهایتا به 15 - 10 رسیده
فکرکنم اونایی که از دست قطعی مخابرات شکایت دارن لازم باشه یه مودم دیگه رو امتحان کنن
اتفاقا من مودم ASUS N10 تو تبریز استفاده میکردم (مخابرات) هیچ مشکلی نداشتم... ولی اومدم ارومیه هر 10 ، 20 دقیقه یه بار خط ریست میشد... رفتم TP-Link 8817 گرفتم درست شد... نمیتونم بفمم مشکل از چی هستنقل قول:
جالبه با همین 8817 امروز اینترنت کوفتم شد بس که قطع وصل شدنقل قول:
فكر نميكنم ربطي به مودم داشته باشه ، 99 درصد مواقع من مشكلي ندارم اما طي چند روز گذشته مخابرات واسه من هم قطع و وصل ميشد كه الان يكي دو روزه مشكل حل شده واسه من.نقل قول:
اگه مشكل از مودم تي پي لينك باشه كه هميشه بايد اين مشكلو داشته باشم ، در ضمن رو خط شاتل هم مودم من تي پي لينكه كه ميشه گفت اصلا قطعي نداشته.(البته اگه مودم شما مشكل داشته باشه اون يه قضيه ديگست).:n02:
به نظر من كه مشكل 100 درصد از طرف مركز مخابراتي شماست.
یادتون باشه قبلا نوشته بودم که من اصلا چیزی به اسم قطعی،کاهش سرعت،پینگ بالا و ... ندیدمنقل قول:
اما تو همین 2روز که از tplink استفاده کردم کلا اینترنت کوفتم شد!!!
الان دوباره مودم خودمو دارم استفاده می کنم و همه چیز عالیه
الان واسه منم عاليه چون فعلا مشكلي ندارن.:n02:نقل قول:
نميدونم واسه شما هم اتفاق افتاده يا نه ؟ ، ديروز رو خط مخابرات با اينكه زمان و ترافيكم تموم نشده بود ولي سايتي رو باز نميكرد و ميگفت يا زمان يا ترافيك تموم شده ، چند بار به 2020 زنگ زدم و پشت خط موندم تا مشكل رو حل كرد ، منكه تا حالا اين مدليش رو نديده بودم.:n13:
محض اطمنیان الان دوباره tplink رو راه انداختم شد همون آش و همون کاسه :n02:نقل قول:
مخابرات چندوقته کلا داره ادا درمیاره مثلا من الان هرچی سعی می کنم از سامانه ثبت نام و شارژ ، اکانت خونه برادرمو تمدید کنم یا تغییر بدم وقتی روش کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمیفته و بعضی وقتام موقع ورود پیغام میده مشکل بوجود اومده به امور مشترکین مراجعه کنید!!!
از برادرای محترمی که اینارو میخونن خواهشمند است رسیدگی فرمایند
میخوایم پول بریزیم به حسابتون ولی سیستمتون مشکل داره ضرر می کنید :n02:
منم دیروز این مشکل برام پیش اومد زنگ زدم 2020 اولش گفت مشکلی نداری و بعدش فورا گفت یه لحظه صبر کن پیداش کردم مشکلو ، خلاصه مشکل حل شد ، اگر در صفحات باز همون پیغام رو بعد از حل مشکل ( زنگ زدن به 2020 ) دیدی کافیه یکبار Ctrl+F5 رو تو براوزرت بزنی تا پیغام حذف بشهنقل قول:
اروم چی قارداش ، قضیه این مودم ها و تفاوت مدل هاشون واقعا تاثیر داره . در پست های قبلی هم برای یکی از دوستان کامل توضیح داده بودم برای نمونه مودم من پرولینک بود که اشکمو در آورده بود ( البته با 2مگ مشکلی اصلا نداشت ولی وقتی 5 مگ گرفتم کلا وصل نمیشد یا گاها وصل میشد ) رفتم یه دی - لینک 2740 گرفتم کلا مشکلم حل شد .
توشهر ما الان بین 3 تا اپراتور کدومشون واسه اینترنت پایدارتر و بهتره؟؟ تا چند وقت پیش رایتل خیلی عالی بود ولی الان افتضاح شده
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
:n02:نقل قول:
خب منم همینو گفتم دیگه
این موضوع جدیدی نیست پارسال زمان انتخابات همین این مشکل بوجود آمد سیستم فیلترینگ جدید چینی هاست و الان هم دائمی شده. بلاک کردن ای پی هاعواقب جبران ناپذیری برای مخابرات داره در نتیجه مخابرات فقط 1-2 ساعت میتونه بلاک کنه و بعد به حالت عادی باز میگرده!نقل قول:
شما احتمالا" چند تا اپلیکیشن غیر از وب باهم باز میکنی مثل اسکایپ- یاهو- فلش یوتوب و... ؟ رمز نگاری وی-پی-ان و چیز شکن هم اضافه میشه اونوقت اندازه پکت های tcp بزرگ تر از حد مجاز میشه در نهایت سیستم فیلترینگ آی پی اتصالی + محتوا رو باهم بلاک میکنه. شما 10 دقیقه فاصله بده بعد کانکت شو چون اگه فوری آی پی عوض کنی دوباره بلاک میکنه! بعد سعی کن روی udp و پورتهای اصلی اینترنت کانکت شی مثل 53 , .... اینطوری خیلی بیشتر کانکت میمونی. :n12:
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه آقا فقط مرورگرم بازه، دانلود و استریم ویدئو هم نمی کنم چون کلا فلش پلیر مرورگرو غیرفعال کردم. تا میرم FB یا چندفروم و سایت فیـلترشده بعد از نهایتا یه ریع کلا باید IP مودم رو تغییر بدم تا دوباره کانکت بشه
بذار اینطوری بگم، من هر فیـلترشکنی که کانکت میکنم هیچ کاری هم با اینترنت نکنم نهایتا 1ربع دوام میاره و بعدش بلاک میشه!!!
در مورد udp53 هم اتفاقا یکی از دوستان هم شاهده که مشکل اصلی من اینه که کلا کانکت نمیشه به udp53
Face - Y tube و چند سایت دیگه که در بیشتر سرورهای اروپا فقط در صورت تعویض dns باز میشند. برای ما برعکس پورت 53 udp ( پورت dns مخابرات) خوب کار میکنه ! گاها" به دلایلی که بالا عرض کردم و یا حتی وقتی چند بار صفحات با هم باز میشن ترافیک غیر مجاز دیتکت میشه و ip رو قطع میکنند. شما با اوپن v-p-n تست کردید؟نقل قول:
البته من الان برای وبگردی از افزونه های کروم استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم حتی با استریم یوتیوبنقل قول:
...
بله هم با کلاینت خود openvpn تست کردم هم نرم افزارهایی که برمبنای openvpn کار میکنن
خب پس اگه بیای لایزر قدر مخابراتو بیشتر میدونی :biggrin:
لایزر udp کار نمیکنه یا خیلی کم میشه کانکت موند. مخابرات تو این مورد خیلی بهتره. فعلا وب پروکـــصی ها بدون مشکل کار میکنن
بله خبر دارم. اکثر ispها مرض بستن و محدود کردن udp گرفتن!:n02:نقل قول:
مخصوصا های وب که تا جایی که میدونم کلا از بیخ پورت udp رو بسته و خیلی ها یه مدت واسه بازیهای آنلاین به مشکل خورده بودن
گفتم بهمن ماه تموم بشه اینترنت دوباره درست میشه ولی ظاهرا درست که نمیشه هر روز داره بدتر هم میشه!
دو ساعت هست که با انواع فبلنر شکن دارم ور میرم تا بتونم یه دونه ایمیل با یاهو بزنم!
باز چی کار کردن این طوری شده؟! :n03:
اگه کلا" به 53 وصل نمیشه احتمال داره فایروال ویندوز 7 فعال باشه که پورتهای خروجی رو محدود میکنه یا حتی فایروال تحت برنامه . کانکشن اینترنت bridge - pppoe رو هم تست کن.حداقل در تمامی نسخه های ویندوز میشه به پورت 53 کانکت شد فقط در بعضی گوشیهای تحت اندروید مشکل اتصال وجود داره. ای پی سروری که وصل میشید و همچنین رنج آی پی اینترنت خودت رو عوض کن بعضی رنجها اصلا" به وی-پی-ان وصل نمیشه. نوع رمزنگاری وی-پی-ان هم تاثیر داره چون اگه خیلی بالا باشه پکت دراپ میشه.نقل قول:
فایروال از msconfig خاموش !!!نقل قول:
در مورد کانکشن هم فقط رو pppoe میتونم وصل بشم واسه بریج باید زنگ بزنم بگم فعالش کنن چون ارور 651 میده
IPهم در 90% مواقع از اون رنج که واسه زنجان هست میده (188.212 و ...)
یه چیز جالب هم پیش میاد بعضی وقتا. همون برنامه ای که رو ویندوز کانکت نمیشه یا بلاک میشه ورژن اندرویدش بخوبی و باسرعت تمام کار میکنه و هیچ مشکلی هم نداره هرچند اونم از کار میفته ولی دیرتر از ویندوز
چرا باز این جور شده ؟!؟
سرعت دانلود از 30 تا بالا نمیره ،،،
هــعــــی ...
برا من در حد بایت هست.قطعه تقریبا
Sent from my SM-T700 using Tapatalk
.نقل قول:
.
خیرِ سرمون خواستیم چند تا فیلم بگیریم نگا کنیم ...
زنگ زدی مک بلاک رو برات غیر فعال کنند؟ تو نت بیل چه پیغامی میده؟نقل قول:
خوب این رنج 100% مشکل داره! ولی باز خوبه ip pool اکانتت رو رو کلا" رو این رنج نبستن! احتمالا" مرکز مخابراتی شما پهنای باند کم داره اینطوری دارن محدود میکنند.
یکی از اکانتهای من تو نت بیل بر اثر اروری که در اتصال داد همونجوری آنلاین مونده در حالیکه مودمم خاموش هست کسه دیگه ای هم بهش وصل نیست! حتی به گیت وی مخابرات هم نمیتونم کانکت کنم به 30 نفر زنگ زدم نتونستن درست کنن میگن سیستمی هست و تا چند روز دیگه درست میشه .فکر میکنم زمانی که آپدیت کنند درست بشه شاید بعد از عید. 99% اونایی که پشت تلفن 2020 هستند 10% پنل مدیریتی نت بیل رو هم دسترسی ندارند!
نه زنگ نزدم چون قبلا که بریج میکردم به مشکل میخورد دیگه بی خیال بریج شدم و همش pppoe وصل میشمنقل قول:
تو نت بیل هم ارور ثبت نمیشه چون اصلا ارتباط مودم با dslam برقرار نمیشه
در مورد IP هم حتی موقعی که از رنج خود مخابرات اورمیه IP میده بازم همون وضعیت وجود داره
حتی بعضی وقتا در باز کردن و کارکردن با سایتهای داخلی هم دچار اشکال میشه و تا IPرو تغییر ندم دیتا رد و بدل نمیشه
دیروز رفتم 10 مگ مخابرات بگیرم ... زیاد سخت نمی گیرن میدن با کارت دانشجویی .. کارت کارمندی ... جواز کسبه و ... اما گفتند دانلود شبانه فقط برای سرعت های 2 مگ و پایین تر هست من هم از خرید منصرف شدم ... کسی می دونه چه شرکتی تو ارومیه سرعت بالا و دانلود شبانه رایگان رو با هم میده .. لطفا از تجربه هاتون بگین چون شدیدا به دانلود فایل های حجیم نیازمندم ... ممنوون