نمره ی عملی کی وارد می شه ؟ ( حالا بگو مگه من استادتم بدونم ! :دی )نقل قول:
چرا 3 هیچ فرقی نمیکنه دادن یا ندادنش .. خلاصه نمره ـس ! نیست ؟!!
Printable View
نمره ی عملی کی وارد می شه ؟ ( حالا بگو مگه من استادتم بدونم ! :دی )نقل قول:
چرا 3 هیچ فرقی نمیکنه دادن یا ندادنش .. خلاصه نمره ـس ! نیست ؟!!
میگم استاد ریاضی ما میگفت اگه کسی پایان ترم نمرش مثلا 7 بشه پاسش میکنن حتی اگه میان ترم کمتر از 3 گرفته باشه.درسته؟یعنی میگفت تناسب میبندن به نسبت نمره ی پایان ترمش بهش میان ترم میدن
دوستان یه درس 4واحدی رو نمرشو چطوری حساب میکنن؟(عملیشو شدم 17 میان ترمم 5شدم)
میان ترم زیر 3 یا زیر 3 محاسبه نمیشه و خنثی است ....نقل قول:
از این فرمول محاسبه میشه :نقل قول:
این استادا هم موجودات عجیبی هستن ها :n09: امروز به میان ترم هام نگاه میکردم دیدم یه درسی رو 25 صدم درصد کم کرده ! قبلا 5.75 داده بود بعد یه مدت کرده بود 5.5 الان هم 0.25 باز کم کرده کرده 5.25 :n04: معلوم هم نیست تا کی میخواد کم کنه ! خوبه فردا ( 3 خرداد ) میان ترم ها رو قفل میکنن والا یه چیزی هم بدهکار میشدم :n02: خدا لعنتت کنه هی تو نمره هم خسیسی میکنن :n09: فکر کنم فردا هم 0.25 کم کنه بشه 5 :n30:
این ترم اندیشه 1 خودخوان برداشتم.الان تازه رفتم سراغش کتاب طلاییشم گرفتم ولی موندم کدومو بخونم؟کتاب اصلی یا طلایی.کجاهارو بخونم کجاهارو نخونم.کلا گیج شدم.اگه میشه دوستان کمک کنن
دوستان امتحان شبکه امروز چطور بود...به نظرم زیاد سخت نبود...من تا 20 تا سئوال رو درست ردم و بقیشم شانسی:n02:
آفـــــــــــــــــــرین بر شما:n06:نقل قول:
آقا شاگرد خصوصی قبول میکنید؟:n02:
من 3شنبه ریاضی دارم و هیچی بلد نیستم.میان ترم 4گرفتم.میخوام خلاصه کتاب رو بخونم.بنظرتون باید چیکار کنم تا قبول بشم؟باید 6 بگیرم؟ راستی نتایج اندیشه کی میاد پس؟
ریاضی 1 ؟ بشین فقط مثال های کتاب رو بخون ... سوال ها طوری هستند که عینا مثال رو میارن داخل امتحان ... چه تستی و چه تشریحی ... انتگرال و کاربردمشتق فکر میکنم حتما تشریحی میاد ازش ... مختصات قطبی و اعداد مختلط هم حتما میادنقل قول:
نه:n05:..........نقل قول:
آخه باید در وحله ی اول بفهمم بعد سوال بخونم دیگه.اولش یکم بخونم یچیزی دستم بیاد بعد نمونه سوال حل کنم.آره تشریحی انتگرال و مشتق میادنقل قول:
سلام من که تقریبا هیچکدوم از جوابارو با اطمینان نزدم و بیشتر گزینه ج را زدم. از دوستان اگه کسی نمونه سوالای امتحان نظریه که امروز برگزار شد را داره اینجا بذارید تا یه کنترل کنیم ببینیم چیکار کردیم...!:n13:نقل قول:
اگه همراه با جواب سوالا بود که دیگه عالی میشه.
اوه ...اوه ...ملت چ کلاس میذارن... نخواستیم اصلا بابا:n22:نقل قول:
:n08:
ریاضی 1 رو چندین بار در دبیرستان خوندی دیگه ... مطالبش آشناست واست ... فوری دستت میاد ... فقط این اعداد مختلط و دستگاه مختصات قطبی مطالب جدیدی هستندنقل قول:
معماري رو چيكار كنيم؟ خيلي ترسناكه درسش! دوستاني كه پاسش كردن يه ندايي بدن
فصل اول تا سوم كه حذفه رو به نظرتون بخونم؟ چون استادمون گفت اگه اونارو ندوني بقيه رو هم نميدوني و خودشم اونارو درس داد
من که مخم هنگ کرد هنوز 10 صفحه خوندم:n14:نقل قول:
خیلی توضیحات مسخره ای داره ادم گیج میشه مثل کتاب ریاضی گسسته توضیح الکی داده ادم گیج میشه :n28:
الان لازمه حتما این چیزای مسخره یاد بگیریم :n13:
نمیکنن به جای این چیزای مسخره یه زبان برنامه نویسی کامل تو 4 سال یاد بدن که بدرد بخوره ادم یه چیزی بفهمه
اگر نمره میان ترم رو کمتر از 3 استاد داده باشه بی تاثیره...یعنی نمره پایان ترمت ضرب در 10/7 میشهنقل قول:
نه بابا جدا خسته نباشید از 30 تا سوال 8 تاش مال فصل 1 بود میخوای اونها رو هم غلط بزن...میان ترم داشتید؟نقل قول:
ولی هیچ سالی انقدر از فصل 1 سوال نداده بودند
وقت کردید یه ذره کلاس بذارید!!!!نقل قول:
امتحان بعدیتون چیه؟
دوستان کی این ترم ریز پردازنده داره؟کتابش جدیده...استاد هم هیچی راهنمایی نکرده
نقل قول:
من 2 ترم پیش داشتم...استاد هم میان ترم داده بود 4
تا جایی که توانستم خواندم...بقیه اش رو هم تقریبا کل شکل های کتاب رو کشیدم و تقلب بردم سر جلسه...از شانس من 2 تاش امده بود
خلاصه با 10 پاس کردم
به من که داده 3.75 :n28:نقل قول:
یه ایمیل التماس امیزم نوشتم استاد دلش رحم بیاد:n08:
نمونه سوال ترم پیش دیدم خیلی اسون بود ولی ترم تابستون افتضاح سخت داده بودن:n27:
اگه از مثال شکل ها بده که عالیه وگرنه باید ترم بعدم برش دارم
مهلت اعتراض پس از فعال شدن منو ۳ روز می باشد و پس از اتمام مهلت منو غیر فعال می گردد.
(دسترسی به سایت گلستان فقط از طریق مرورگر اینترنت اکسپلورر – مرورگر اصلی ویندوز – امکان پذیر می باشد) ثبت نمایید:
۱ – اعتراض به نوع سوالات(تستی –تشریحی) به محض فعال شدن(۲۴ ساعت بعد از برگزاری آزمون.)
۲ – اعتراض به اشتباه بودن گزینه ها به محض فعال شدن (۲۴ ساعت بعد از برگزاری آزمون)
۳ – اعتراض به کمبود زمان امتحان به محض فعال شدن (۲۴ ساعت بعد از برگزاری آزمون)
۴ – اعتراض به خارج از منبع بودن سوالات به محض فعال شدن (۲۴ ساعت بعد از برگزاری آزمون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با آرزوی موفقیت بچه های گل پیام نور در امتحانات :n16:
هفتم ریز دارمنقل قول:
دوستان کی این ترم ریز پردازنده داره؟کتابش جدیده...استاد هم هیچی راهنمایی نکرده
کتابش خیلی مزخرفه ..میان ترم بهمون 6 داده و گفته فقط برگه تشریحی رو سیاه کنید...
فصل 1 تا 3 فکر نکنم سئوالی ازش بیاد...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
نه بابا سه فصل اول چیه وقتت رو میگیره ... هر موقع چیزی متوجه نشدی یه فلش بک بزن به فصل 2 فقط ... متوجه نشدی سری رد شو و مثال ها و نتایج مثال ها رو باید خوب خوند ... حالا بدبختی اینجاست که از تمرینات آخر هر فصل هم سوال تشریحی اومده :n28: ... یه سوال از تمرینات آخر فصل 9 اومده ... 2 بار ... در تشریحی ها
اون جور که پیداست از فصل 4 کم سول میاد ... تستی فقط ... 5 تستی - تشریحی داره .... 6 - 7 - 8 - 9 حتما تشریحی داره
12-11-10 هم تستی بیشتر ولی تشریحی هاش از متن کتاب اومده ... انتقال غیر همزمان و از این جور چیزا
میان ترم معماری 6 شدم :n02: ... هر سوال تستی هم 0.28 نمره داره ( اگر 25 تا سوال بدن )
من هر فصل رو میخونم خلاصه میکنم ... نظریه رو که شانسی زدم بیشترش رو ... این رو ببینم چی میشه )
کدوم سوال ها از نظریه مشکل داشتن ؟ بریم اعلام اشکال کنیم دیگه
دوستان اگر جواب های نظریه واستون اومد سریع کلید سوال ها رو بزارید اینجا
یعنی من عاشق تحلیل های شما هستم :n02: این تحلیل هایی که شما میکنید آلفرد هیچکاک نمیکرد :n02: با دقت و ربز بینی خاصی مو رو از ماست میکشید :n02:نقل قول:
مثلا از فلان فصل تشریحی میاد و از فلان فصل نمیاد :n19: فصلاتون تو حلقم :n02:
دوستانی که معماری دارن این قسمتهارو بیشتر مطالعه کنند
صفحه 103 تا 110
تمرین 15 و 23 فصل 4 خیلی مهم
شکل 5_11 و 5_15 فصل 5
صفحه 149 و 157
همه تمرینهای فصل 5 مهم است
تمرین 26 و 24 فصل 8
نگاشت بسار مهم
صفحات 260 تا 265
صفحات 272 تا 275
وقفه و کنترل برنامه . کامپیوتر rise مهمه است
جدولهای صفحه 295 مهم است
صفحات 300 تا 312 و تمرینهای 3و4و5و6و7 فصل 9
خط لوله دستورات و پردازش آرایه ای مهم است
در کل فصل 5 و 9 رو بیشتر مطالعه کنید
سلام دوست عزیز اگه مطمئن هستی که سوالات 14 و 16 مشکل داشتن اعتراض بدیم. راستی اگه اون دوتا سوال مشگل داشته باشن و حذف کنن نمره اون سوالا چطوری حساب میشه؟ نمرشو همینطوری اضافه میکنن یا اینکه کلا حذف میشه و نمره ها را برحسب 28 تا سوال محاسبه میکنن؟ لطفا زود جواب بدید تا وقت هست اعتراض بدیم.نقل قول:
راستی اگه مثلا یه سوال اشکال داشته باشه و بخوان اصلاحش کنن فقط نمره کساییکه اعتراض دادن را اصلاح میکنن یا اینکه کلا برای کل دانشجوهاییکه این امتحان را دادن حالا چه اعتراض داده باشن و چه نداده باشن را اصلاح میکنن؟:n13:
اره مطمئنم. حداقل 16 كه صد در صد مشكل داشت و 14 هم به احتمال 90 درصد. من اومدم اعتراض بدم گفت بايد اول نمره تستيت ثبت بشه تا بتوني اعتراض بدي. نمرشم فكر كنم پخش ميشه و از 28 سوال حساب ميكنن. اگه ثابت بشه مشكل داشت برا همه اعمال ميشه.نقل قول:
ضمنا ممنون از كسايي كه در مورد معماري راهنمايي كردن. الان دارم ميخونم خيلي گنگه.
راستی حسین جان به نظرتون بیشتر جوابا تو کدوم گزینه بود چون من بیشتر ج را زدم و اینکه سوالات دیروز را قبل از اینکه بذارن تو گلستان خودمون زودتر از کجا میتونیم گیرش بیارم؟ شما داری؟نقل قول:
اره منم بيشتر ج و ب زدم. گزينه چهار فقط 3 تا زدم! سوالا رو هم ندارم! ديگه اينقدر هم با نفوذ نيستم :n02:نقل قول:
ولش كن همون بهتر كه دير بزنن جوابارو. ببيني افتادي نميتوني بقيه درسا رو بخوني! من دو تا سوال كه تو دو تا گزينه مونده بودم (شرايط 50 50 تو هر دو تا) همشون اشتباه در اومدن :n28: شانسو ببين تو رو خدا! برا همين ديشب دپرس شدم نتونستم بخونم!
اتفاقا یه چند نفر توی دانشگاه به من گفتن تحلیل گر خوبی هستم ... نه تنها در این موارد بلکه در تمامی زمینه ها :n02:... بی شوخینقل قول:
بچه های ما میگفتن از 15 تا 30 بیشتر ج بود ... من 15 تای اول رو بیشتر الف زدم ... بین این 15 تا 2-3 رو بلد بودم درست زدم :n02:( خدایی نباید استادی - کسی بیاد اینجا رو بخونه ها ... میگه دانشجوهای ما رو ببین ... متوسل شدن به شانس یا به قول حمید امداد غیبی و از این حرف ها )نقل قول:
یعنی در این بین 8 تا درست نمیشه ؟ ... فکرش رو بکنید اگر 7 تا درست دربیاد چی میشه ؟ :n02: ... تا ته آدم میسوزه :n08:
ممنون آقا حمید ... آره فصل 9 به نظرم خیلی مهمهنقل قول:
امروز آخرین روز وارد کردن نمرات میان ترم بود ؟
نمره ی عملی تو تربیت بدنی چیه دوستان ؟ ( نمره ـش وارد نشده برای من )
نمره ی میان ترم هم داره که شدم 5 !
نمره ی امتحان پایان ترم هم مونده . ( و طبیعتاً وارد نشده )
کسی میتونه این سه تا نمره و نسبت و تاثیری که با هم تو نمره ی تربیت بدنی دارن رو توضیح بده ؟
خواهشا یکی جواب بده .
دوستان من 8سری نمونه سوالات ریاضی روخوندم.از 91 تا 89.بنظرتون واسه امتحان امکانش هست برای سوالات تستی از این 8نمونه سوال سوالات تکراری بیاد؟
امکانش هست ... بیشتر توی تشریحی ها این اتفاق میفته ... نمونش مطلبی که الان در مورد معماری کامپیوتر نوشتم :n09:نقل قول:
دوستان فقط سوالات تشریحی معماری کامپیوتر رو ببینید :n02: یک سری سوالات تشریحی همش تکرار شده :n02:... یک در میان ... اگر نرسیدید بخونید حداقل تمامی سوالات تشریحی 4-5 سال اخیر رو در یک برگه یادداشت کنید و حفظ کنید برید سر جلسه :n10:
دوستان نمرات میان ترم رو کجا میتونم ببینم؟
مشاهده نتايج آزمون دانشجونقل قول:
روی علامت سوال میزنی واحدات میارم رو هر کدوم کلیک کنی نمره میانترم درس میاره
شماره و گروه درس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان ریز پردازنده رو چیکار کنیم؟
کجاهاشو بیشتر بخونیم...؟ خیلی مزخرفه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان کسی نمونه سوال آیین زندگی (اخلاق کاربردی) و طراحی الگوریتم ها را دارید بذارید تا دانلود کنم آخه تو کتابخونه دیجیتال دوباره پول میخواد واسه دانلود و من هم نمیخوام بخاطر فقط دوتا نمونه سوال بازم پول واریز کنم و اینکه تو ترم جدید دوباره امتیاز دریافت نموه سوال که این ترم خریدم صفر میشه:n27: و ... .
ممنوم دوست عزیز.نقل قول:
منظورت از کتابخونه دیجیتال pnueb.com هستش ؟!نقل قول: