سلام دوستان
من بعد از تعویض تسمه تایم و تسمه دینام احساس میکنم شتاب ماشین کم شده ایا دلیلی داره یا من توهم زدم ؟ ( 206 تیپ 2 مدل 90 )
Printable View
سلام دوستان
من بعد از تعویض تسمه تایم و تسمه دینام احساس میکنم شتاب ماشین کم شده ایا دلیلی داره یا من توهم زدم ؟ ( 206 تیپ 2 مدل 90 )
سلام . شاید درست و دقیق تایم نگرفته و این خودش تاثیر میزاره . بهتره برید دوباره براتون تایم بگیرننقل قول:
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
هیچ چیزی نمیتونه مانع ریزشش بشه چون خود ضد یخ کوچکترین منافذ رو باز میکنه و شروع به نشتی کردن میکنه بهترین کار اینه که لوله مسی رو در بیارین انتهاش یه اورنگ داره اونو تعویض بکنین ، البته اگر لوله پوسیدگی نداشته باشه بعد با چسب مزدا حسابی دور اورنگ بزنین و با فشار بفرستین تو جاش . وقتی یکم گذشت و چسب خودشو گرفت آب بریزین تو رادیاتنقل قول:
ممنوننقل قول:
میگم باز کردنش خیلی سخته ؟
بدم بیرون یا خودم هم می تونم ؟
خیلی سخت نیس اگه دست به آچارتون خوب باشه.نقل قول:
و باید آچار رنگی ۱۰ و ۱۲ و پیچ گوشتی داشته باشین تا بتونین لوله مسی رو در بیارین
سلامنقل قول:
ممنون میشم اگر دوستان حتی پاسخ یک سوال رو میدونند پاسخ بدهند
:n16:
سلام . میتونین چک کنین . ولی اگه کم داشت زیادی نریزین که باعث نشتی از کاسه نمد ها میشه به اندازه ش باشه . اونم باید نشون بدین تا مشخص بشه از چیه از زیر باید دقیق بررسی بشه . شاید خلاصی دنده از بوش های میل دنده به گیربکس باشه.. از زیر کاملا مشخص میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
ممنونم
چطور میتونم چک کنم که چقد واسکازین کم داره؟
خلاصی دنده برای گیربکس مشکلی ایجاد نمیکنه؟ یا باید بوش های میله دنده تعویض شه؟
بالای گیربکس یعنی دقیقا بالای میل دنده که به گیربکس وصل میشه سنسور کیلومتر هست اونو باید پیچش رو با آچار ۱۰ باز کنین بعد سنسور رو بکشین بیرون آنوقت واسکازین رو میبینین اگه فول باشه ولی اگه چیزی ندیدین احتمالا کم داره باید به مقداری بریزین یا توش باشه که وقتی انگشت سبابه تون رو داخلش میکنین ۱/۴ انگشتتون آغشته به واسکازین بشه ..نقل قول:
برای گیربکس مشکلی پیش نمیاد فقط همون خلاصی دنده رو دارین و فقط ممکنه یکم خلاصی زیادتر بشه که باعث بشه بعضی وقتا دنده ها رو گم کنین . بله بوش هاش عوض بشه دوباره دنده ها جذب میشن
سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یه پراید 96 دارم که سه چار ماهه خریدم از اول وقتی ماشین رو صبح روشن میکردم باید حدود یک دقیقه صبر کنم بعد شروع به حرکت کنم وگرنه ماشین گاز نمی خوره و هرچی گاز میدی دور موتور بالا نمیره تا بعد یه مدت خودش خوب میشه میخواستم بدونم طبیعیه یا مشکلی داره البته ماشین یکی از دوستام هم همینجوری بود
ممنون
سلام به همگی
من پراید 111 مدل 95 دارم گیربکسش صدا میداد
دادم برای تعمیر و بلبرینگ های کره ای اصل گذاشتم و دنده برنجی ها رو تعویض کردم. خود دنده ها کاملا سالم بود و هیچ ایرادی نداشت. متاسفانه صدا قطع نشد البته کم شد اما قطع نشده. آیا کسی از دوستان تجربه ی مشابهی داره ؟ بتونه راهنمایی کنه
سلام به همگی
من پراید 111 مدل 95 دارم گیربکسش صدا میداد
دادم برای تعمیر و بلبرینگ های کره ای اصل گذاشتم و دنده برنجی ها رو تعویض کردم. خود دنده ها کاملا سالم بود و هیچ ایرادی نداشت. متاسفانه صدا قطع نشد البته کم شد اما قطع نشده. آیا کسی از دوستان تجربه ی مشابهی داره ؟ بتونه راهنمایی کنه
سوالی دارم که خیلی مربوط نیست ولی ترسیدم جای دیگه بپرسم جواب ندن
تندر پارس ما رو دیروز اوردن. مالتی مدیا داره منتهی وصل نیست. یه سی دی دادن توضیح داده تو اون.
این رو باید خودمون وصل کنیم ببریم بیرون پول میگیرن درسته نمایندگی و ...؟
بعد اون نمایشگرر که فاصله و پشت ماشین رو نشون میده اون رو گفتن ببرین فلان جا تنظیم کنن. کسی میدونه هزینه اش چقدره؟ gps چطور اونم تنظیمش دست خودمونه؟
سلام من یه پراید مدل ۸۶ درام در حالت درجا لرزش ماشین زیاده به طوریکه لرزش آینه های بغل معلومه. ولی یه کم که گاز میدم و دور موتور میره بالای ۱۰۰۰ خوب میشه. می خواستم بدونم علتش چیه و چطوری میشه رفعش کرد. ممنون
سلام . چند تا علت میتونه داشته باشه به ترتیب از ساده ترین حالتها شروع کنین به تست و رفع عیبنقل قول:
1-شمع و وایر ، شمع ها موقعی که موتور سرده باز بشه و گپشون تنظیم بشه (با فیلر) و وایر ها هم با اهمتر تست بشن و معیوباش تعویض .
2- ضعیف شدن اتصال منفی و بدنه ، اگه شبها موقع روشن کردن چراغ و استفاده از شیشه بالابر چراغ دینام کمرنگ روشن میشه مثبت دینام به باتری و منفی باتری به بدنه و موتور باید با سیم های جدید تقویت بشه .
3- دریچه گاز و استپر تمیز بشه
در مورد هر کدوم سوالی داشتین ، سرچ کنین تو گوگل
سلامنقل قول:
اگر دور موتور کمتر از نرمال هست پس اول باید دور موتور رو تنطیم کنین روی 950 یا 1000
معمولاً با پیچ سلو که فنر داره میشه تنظیمش کرد
=================
این تست رو هم انجام بدین تا مطمئن بشین همه ی سیلندرها قدرت کافی تولید میکنه:
موتور رو 2 دقیقه گرم کنین , بعدش با انبردست عایق دار وایرشمعها رو به نوبت از شمعها جدا کنین
سیلندری که وایرشمعش رو برمیدارین اگر قوی باشه برداشتن وایرش باعث لرزش شدید میشه
سیلندری که برداشتن وایرش باعث لرزش کمتر میشه پس اون سیلندر مشکل داره و نیروی کمتر از بقیه سیلندرها تولید میکنه
علتها زیاد هست:
وایر نیم سوز . با اهم متر مشخص میشه وایر نیم سوز مقاومتش چند هزار اهم بیشتر از بقیه وایرها هست
فیلر سوپاپها تنظیم نیست
دلکو تنظیم نیست (اگر دلکو داره)
شل بودن یک شمع . کثبف بودن شمع . نامناسب بودن شمعها . گپ شمع تنظیم نیست . معمولا باید 1.2 mm باشه
موتور خوب خنک نمیشه و حرارت بیش از حد باعث لرزش میشه
مشکل در پاشش یک یا چند انژکتور
اگر انژکتوری هست احتمال زیاد داره اِستِپِر تنظیم نیست
باید باز بشه تمیز بشه و بعدش ریست بشه
131مدل 93 دنده یک ماشین خیلی بد جا میرفت یه جوری باهاش کنار اومدم الان دیگه غیر قابل تحمل شده روغن گیربکس و عوض کردم دنده برنجی هارو هم عوض کردم اگه ماشین حرکت داشته باشه به هیچ وجه دنده یک جا نمیخوره حتی باسرعت 2الی3کیلومترفقط در صورت ایست کامل جا میخوره اگه که با اون سرعت کم بری 2ماشین جون نداره راه بره.
چقدر جدیدا مشکلاتم داره زیاد میشه هرچند همون اولی رو هم دوستان مرحمت نفرمودن.
دیروز تو اتوبان دوبار خواستم بزنم بغل واستم قبل اینکه ایست کامل کنم چراغای پشت آمپر روشن شد ماشین درجا خاموش شد.
باردوم سر یه دور برگدون بودم که همین که سرعت و کم کردنم که بتونم دور بزنم باز همین اتفاق افتاد ینی چراغای پشت آمپر روشن شد ماشین در جا خاموش شد پشت سرم بوق بود که میزدن شانس آوردم وسط اتوبان این اتفاق نیافتاد.با کلی ترس و لرز خودمو رسوندم.
دوباره که سوییچ و میبستم وباز میکردم روشن میشد خودمم موندم :n13:
مشکل شما مربوط به برق میشه ... مواری مثه سنسور کیلومتر، سنسور دور موتور، رله دوبل و اتصال ها میتونن باعث این مورد بشن، بدید یه برقکار ماشین رو براتون چک کنهنقل قول:
من فک میکنم مربوط به استپر باشه چون رو دور پایین خاموش می کنه وگاهگداری دور موتور بالا میره خودبه خودنقل قول:
ممکنه، در حالت درجا کولر بگیرید اگر دور یه لحظه کم شد و دوباره برگشت سر جاش استپر ظاهرا سالمه ... اگر خودتون دست به آچار هستید میتونید استپر رو باز و سرویس کنید ...نقل قول:
خاموش شدن موقع دور زدن ، عبور از سرعتگیر و دست انداز ، پشت چراغ قرمز مربوط به سنسور کیلومتره ، البته چون پمپ هیدرولیک هم قدرتشو از موتور میگیره استپر اگه درست عمل نکنه ، موقع دور زدن باعث خاموش شدن ماشین میشهنقل قول:
داداش سلام استپر خریدی مارک GMBH المان بخر اصلی اگر کرج هستی من عمری مشکل با همه نوع استپر داشتم با این مارک مشکلم حل شد بهتر وبالاتر از این استپر ندیدم من قیمشم 48 تومنهمارک کروز هم هست 42 تومن.
متاسفانه تهرانم مگه تهران این مارک موجود نیست من شرکتی قیمت گرفتم 25نقل قول:
استپرو باز کردم کلی دوده گرفته بود شستم دوباره بستم دوروزه تست میکنم خاموش نمیشه ولی دور موتور دیگه تنظیم نیست گهگداری خودش بالا میره بعضی وقتها دور موتور وقتی پا رو از روگاز برمی داری دیر پایین میاد تو درجا کار کردن دور موتور بالای1.5 یه گاز که میدی میره بالا بر میگرده رو یک ولی تو حالت معمول اگه ایست کنی دورموتور رو 1.5می ایستهنقل قول:
بست منفی باتری رو به مدت 15 دقیقه باز کنین و دوباره ببندین . با موتور سرد سوویچ رو به مدت 5 باز کنین و بعدش 5 ثانیه ببندین ، این کارو دو بار انجام بدین . بدون گاز دادن استارت بزنین و صبر کنین موتور گرم بشه و فن بزنه ، کولر رو 10 ثانیه روشن کنین و بعدش خاموش کنین بعد 10 ثانیه موتور رو خاموش کنین . امیدوارم موقع تمیز کردن استپر به سرش فشار یا ضربه نخورده باشه .نقل قول:
اگه با این کار کماکان مشکل پا برجا بود سنسور کیلومتر رو میتونین با اهم متر تست کنین (نحوه تستش رو تو گوگل سرچ کنین ) تا از سالم بودنش مطمئن بشین حتی با اینکه پرسه میتونین با یه چیز نوک تیز بازش کنین تا از سالم بودن و قطع نبودن سیمای مدارش مطمئن بشین بعدش با چسب دوباره بچسبونینش . این سنسور در اثر رطوبت و نفوذ آب به داخلش سریعا خراب میشه . منم تقریبا مشکل مشابه شما رو داشتم که از سنسور کیلومتر بود . از پراید اطلاع ندارم ولی فکر کنم اگه ایراد از سنسور کیلومتر باشه چراغ چک روشن میشه
کرج یه فروشگاه داره ازش داداش شرکتی رو ول کن سرجمع 7 روز کار نمیکنه داداش منتمیز کردی احتمالا مغزیش مشکل داره دورش بنداز یه دونه از این مارک GMBH بخر که من خریدم خیالم راحت شد.خواستی تا ادرس فروشگاه رو بدم ومیتونی هم اینترنتی خرید کنی.:n01::n16:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف کردی دادانقل قول:
عکس وفرستادم تو گوشی تا اگه مطمئن شدم از خرابیش برم ببینم میتونم این مارک و پیدا کنم .
سلام داداش بعید بدونم گیر بیاری تو تهران کسی ندارتش گیر اوردی که هیچی نیاوردی پیام بده خصوصی ادرس فروشگاه+کانال تلگرام فروشگاه رو بهت بدم.یا علی.:n01::n40:نقل قول:
امروز ماشینو روشن کردم دیدم عقربه کیلومتر کار نمیکنه..:n29:دور موتور درسته فقط عقربه کیلومتر خوابیده. این کلیومترا فیش داره یا سیم؟ پیش کی باید ببرم تا درستش کنه؟ باتری ساز؟ ماشین پراید مدل 88
نقل قول:
مشکلاز خود استپر بود یدونه کره ای خریدم 30تومن مشکل حل جالب تر ازاون صدای ماشینم کم شد من فک میکردم روغن موتور بی کیفیت و باید عوضش کنم.
مملکتو ببین 30تومن دادم استپر30تومن دادم تعویض میگه یه دیاگ زدم 15تومن 15تومنم دست مزد وقتی خودمون به خودمون رحم نمیکنیم دیگه از بقیه چه انتظاری داریم آخه من که اگه مطمئن بودم ایراد از استپر خودم یکی میخریدم عوض میکردم مگه عوض کردن یه استپر چقدر وقت میبره حدود20تا30ثانیه.جالب اینجاست که تو دیاگ هیچ اروری پیدا نکرد باز کرد زد به دستگاه گفت احتمالا ایراد ازاینه اگه از استپر نبود فک کنم یه صد تومنی باید پیاده می شدم
سلام عزیز استپر کره ای نداریم بازار(هرچی هست یا چینیه یا ایرانی) بله موقعی که استپر عوض میکنی صدای موتور نرم و انگار موتور خاموشه وقتی داره کار میکنه به وضوح مشخصه ربطی به روغن موتور نداره.روغن موتور هم همیشه ایرانول صبا بریز خیالت راحت باشه.نقل قول:
در مورداستپری که انداختی 30 تومن مطمین باش چینی هست به اسم کره ای داده شما همین استپر سر 1 ماه نشده برات کار نمیده
عرض کردم از همین استپر مارک GMBH بخر خیالت تا چندسال راحت میشد لااقل .حتی مارک کاربراتور ایران هم انداختم اشغاله واقعا.
استپر خواستی بگیری از این پس مارک GMBH المانی اصل و با قیمت 48 تومن و یا مارک کروز با قیمت 40 الی 45 بنداز که به مشکلی برنخوری.
یا علی.:n40:
اینو گرفتم به قیافه اش نمیخوره بد باشه یاروز یکسال گارانتی خودم میکنم .روش نوشته تکنولوژی آلمان وهیچ کجاش نزده کره یا چیننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهنماااایی میفرماااید؟نقل قول:
سیم کیلومتر مشکل پیدا کردهنقل قول:
باتری ساز یا تعمیرکار کیلومتر ببرید تا درستش کنن
مورد خاصی نیست زود حل میشه
وقتی درجا فرمون کامل میچرخونم احساس میکنم ماشین شروع به لرزیدن میکنه.طبیعیه؟
سلام داداش مشکلی نیست همینطور اگر کلید بالابر شیشه ها رو هم بالا وپایین کنی این اتفاق میفته حتما هم پراید هست ماشینت؟نقل قول:
مال منم اینطوریه کلا مربوط میشه به سیستم برق تخمی پراید همشون اینطورین حساس نشو برادر من.یاعلی:n40:
سلام داداش ظاهرش که خوبه ظاهرا تکنولوژی المان هم هست پس خوبه.یه مدت کار کن باهاش ببین چطوریهنقل قول:
اینم GMBH نصب شده رو ماشین خودم که بی نظیره از نظر کارکرد:n12::n10:
نه ماشین سمند هست........
رفتم یه مقدار گشتم یه جا گفته بود به خاطر سیستم هیدرولیک هست چون هیدرولیک توانش رو از موتور میگیره وقتی بهش بیش از حد فشار بیاد موتور زور میزنه.
شما منظورت از سیستم برق چیه دقیقا ؟!یعنی همون دینامی که توانش رو از موتور میگیهر؟
اها پس که اینطور پراید منم هیدرولیکه پس گفتم اینطوریه مشکلی نداره همون که گفته درسته چون منم فکر میکردم سیمکشی ماشین ضعیف باشه که اینطور نیست.:n02:نقل قول:
تو نگو مربوط به سیستم هیدرولیک پاور استرینگ هست