کسی از نمایندگی نگرفته؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
کسی از نمایندگی نگرفته؟؟؟؟نقل قول:
میانگین سرعتی که بهت میده 105 کیلوبایت در ثانیه است و در هرساعت میتونی بین 350 تا 380 مگابایت دانلود کنینقل قول:
اگر واسه اطمینان میگی ، فرقی نداره جفتشون پول رانژه را ازت میگیرن که 10 هزار تومان است. هزینه یکساله 512 هم 177 هزار تومان در روزهای عادی استنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما با توجه به تخفیف آسیلتک به مناسبت زیر:
مشترک گرامی به مناسبت ولادت حضرت رسول اکرم(ص) و امام صادق(ع) و در آستانه دهه فجر انقلاب اسلامی از 12 بهمن الی 17 بهمن تخفیف تمدید سرویس های بلند مدت اینترنت پرسرعت آسیـــاتک تا 50% افزایش یافت.
سرویس سه ماهه 10%......سرویس شش ماهه 24%....سرویس نه ماهه 36%.......سرویس دوازده ماهه 50%
هزینه یکساله 512 میشه 141 هزار تومان
دوستان متاسفانه باید اعلام کنم که بعد از 5 سال باید آسیاتک عزیز رو ترک کنم. من الان سرویس 2 مگ دارم و فوق العاده از سرعت و کیفیت خط و سرعت دانلود راضی هستم. ولی داریم تغییر موقعیت می دیم و تو منطقه جدید متاسفانه آسیاتک پورت خالی نداره :n03::n03::n03:.
واقعا ترک کردن آسیاتک خیلی سخته ولی ظاهرا چاره ای نیست!!!:n14::n14::n14:
:n20:خب چه خوب که با گرفتن سرویس از آسیاتک ما یه تخفیف مشتی هم می تونیم بگیریم....:n02:
انشالله تا 10 روز آینده ماهم با سرویس آسیا تک میاییم اینجا....
از شما به شدت سپاسگذارم...
دوستان سلام
می خواستم بدونم چه فرقی بین نامحدود برنزی و طلایی هستش
و آیا این اختلاف قیمت به صرفه هست یا نه ؟
ممنون از جوابتون .
به نظر من فقط 512ـش خوبه برنزی، فرقی هم که داره اینه که سرعتش متغیره و میانگین 60 میده سرعت دانلود.نقل قول:
به نظر من سرویس برنزی آسیاتک به صرفه هست قیمت هاش...
دوستان این خبر نحوه ی جدید محاسبه ی ADSL خیلی مشکوکه برام، شارژ نکنیم چندماهه؟
سلام
می خواستم ببینم اگه نامحدود برنزی بگیرم شبها سرعت دانلودش چقدر می شه؟ و در کل اصلاً سرعت دانلود برنزی چقدر است؟
و سرعت نامحدود طلایی چقدر است؟
من شنیدم مثلاً اگر 512 کیلوبایت برنزی بگیریم همان 64 کیلوبایت دانلود را می دهد و اگر همان را طلایی بگیرم چند برابر میدهد.
در کل بطور خلاصه سوالام اینهاست:
1- شب ها نامحدود ها افت سرعت دارند؟ (چون الان با 512 کیلوبایت 10 گیگ روزها 400 دانلود می کنم اما شبها 5 کیلوبایت)
2- اگر سرویس طلایی بهتره... 128 طلایی بگیرم یا 512 برنزی؟
3- سرعت دانلود تقریبی طلایی ها چند است.
با تشکر
سلام به همه دوستان
من الان میخواستم بیام آسیاتک میخواستم ببینم وضعیت پینگ سرویس 512 نامحدود برنزی در چه وضعیه
با تشکر
دوستان اگه از طریق سایت ثبت نام کنم و انتخاب سرویس کنم و کلا تمام مراحل رو برای خرید طی کنم چند روزه وصل میشه؟
1- خیر افت سرعت ندارند، همون سرعت دانلود که در روز داری را در شب هم خواهی داشت ولی یکمی پینگ در ساعات رایگان بالا میرهنقل قول:
2- جفت سرویس های برنزی و طلایی هیچ فرقی در سرعت دانلود ندارند و 512 برنزی و طلایی میانگین بهتون سرعت 65 کیلوبایت در ثانیه را بهت میدن،،، فرقشون در تعهدی است که آسیاتک به مشتری میده، یعنی برنزی ها رو میتونه هر وقت خواست یک به ده کنه ولی طلایی ها باید همون یک به یک باشند ( عملا آسیاتک هیچ وقت برنزی ها را یک به ده نمیکنه، زیرا اونوقت کسی دیگه به سمت سرویس هاشون نمیره)
3- معادل همون برنزی ها
پینگ آسیاتک برای بازی آنلاین، تلویزیون آنلاین، دیدن کلیپ از یوتیوب بدرد نمیخوره، پینگ 4.2.2.4 میانگین روی 350 است و پینگ ربط زیاد خاصی به نوع سرویس ندارهنقل قول:
سه الی یک هفته... و بستگی به این هم داره که مخابرات چند روزه پورتت را وصل کنهنقل قول:
زیاد اهل بازی آنلاین و دیدن ویدئو آنلاین نیستم منظورمنقل قول:
میخواستم ببینم هنگام وبگردی اذیت میکنه یا نه؟
والا من خودم اصلا اهل وبگردی نیستم، ولی نسبت به سرویسهای که از مخابرات و یک شرکت دیگر به نام حسابگر داشتم، سرعت وبگردی آسیاتک اندکی پایین تر از این دو شرکت بوده استنقل قول:
اگه می شه با یه مثال بگید....مثلا این که p30 خودمون رو بخواد باز کنه بد باز می کنه یا توی سایت های که در داخل موتور جستوجو گوگل هستن کند باز می کنه؟؟؟؟
و یه چیز دیگه:با چیز پی ان (فیس بوق و سایر سایت ها )مشکل داره؟؟؟(البته من خودم به شخصه اصلا فیس بوق نمی رم و مخالفش هستم....اما کلی دارم می پرسم)
ببخشید من شما هارو توی این مدت اذیت کردم ولی این سوال ها ، سوال های خیلی از کسانی هست که به آسیاتک می خوان بیان.
پیشاپیش متشکرم........
سلام دوستان سر دو راهی موندم .من اگه 1 مگ نامحدود بگیرم میتونم بیشتر دانلود کنم یا 2 مگ محدود در ساعات رایگان ممنون میشم کمک کنید.:n16::n16:.2 مگ محدود سرعتش در ساعات رایگان چنده.
چشم نخوره یه چن هفتس توپ شده سرعت دانلود...:D
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
من گفتم اندکی از دو isp دیگه که داشتم سرعت لود صفحات پایننتر است ( تازه این حرف من هم یک دیدگاه است و ممکنه با دیدگاه سایر دوستان آسیاتکی متفاوت باشد)، اما بدین گونه نیست که شما هنگام وبگردی دچار مشکل شوید یا اعصابتون خراب بشه، به نظر خودم شاید در لود صفحات سنگین آسیاتک 1 ثانبه و نهایتا 2 ثانیه کندتر کل صفحه را لود کند و فقط همین و این هم بخاطر اینه که اندکی پینگ آسیاتک از جاهای دیگه بالاتر است.نقل قول:
با اون چیزی میزی ها هم هیچ مشکلی نیست.
دوستان آخر این هفته معلوم میشه که برای منطقه ما آسیاتک پورت میگیره یا نه ! اگه بیاد 100% میخوام عوض کنم و 512 نامحدود برنزی بگیرم
برای وبگردی چطوره ؟! دانلود زیاد ندارم ..... بیشتر وبگردی واسم مهمه و اینکه اگه با مودم وایرلس از دو سیستم همزمان استفاده بشه سرعت وبگردی چطوری میشه ؟!
سلام دوستان من مودم d-link دارم دیروز هم از اسیاتک 1 مگ نامحدود گرفتم.چطوری میتونم از هزینه نصب فرار کنم.ایا کسی بلده تنظیماتشو بگه من انجام بدم تا پول نصب رو ندم.:n03:
نمیشه باید 10 تومن را حتما بدی!
دوست عزیز برای این که لود صفحه خوب شه لطفا از دی ان اس های اختصاصی آسیا تک ایتفاده کنیدنقل قول:
79.127.124.138
79.127.124.139
سلام عزیز یوزر و پسورد رو از نمایندتون بگیر و بعد با من تماس بگیر راهتماییت میکنم
همینو تک کانکشن کن ببینیمنقل قول:
512 برنزی، سرعت خوبه ولی پینگ نه...
بصورت اینترنتی ثبتنام ومدارک را فرستادم الان چند تا فرم تعهد و مخابرات اومده باید چیکارشون کنم؟
برای منم همین ها را گذاشته باید اینا را چیکار کنم؟:n28:نقل قول:
آقا اگر مازندرانی بگو ثبت نام اینترنتی انجام بدم بدون هیچ مدرکی
1 مگ نامحدود برنزی:n02:
سلام دوستان.
وضعیت در مشهد چطوره؟
برام اساماس اومده تا 17 بهمن (امشب!) اگر ثبتنام کنی یا تمدید کنی 6 ماه رایگان میدن. (حالا صحتش رو باید زنگ بزنم بپرسم)
سرعت و پینگ شما چطوره؟ (روزانه و شبانه)
برای 256 به بالا مدرک میخوان یا نه؟
الان صبانت دارم.
ممنون میشم هرچی میدونید بگید. این مهلتش تموم میشه به زودی!
سلام دوستان من 1 مگ نامحدود برنزی دارم چرا وقتی دانلود میکنم از تمام پهنای باند استفاده میکنه ولی وقتی میخوام ویدیو انلاین نگاه کنم استفاده نمیکنه اینو از رو proxifier فهمیدم.
شما وقتی دانلود میکنی دانلود منیجر فایلتو تیکه تکه میکنه و مثلا با 16 کانکشن دانلود میکنه... یعنی میتونه از تمام پهنای باندت استفاده کنه اما وقتی فیلم آنلاین میبینی تک کانکشن هستش ... شما وقتی با دانلودر خود مرورگرت دانلود میکنی میبینی چقدر سرعت دانلودت کمتر میشه چون مرورگرت تک کانکشن داره دانلود میکنه... امیدوارم منظورمو فهمیده باشی... اگه سرعت دانلود تک کانکشنت خوب باشه فیلم آنلاین راحت میبینی...نقل قول:
سلام ببخشید باز میپرسم زنگ بزنم پشتیبانی درست میکنن:n16:
درخواست کمک فوق فوری:
فقط 15 دقیقه وقت دارم.
من دارم ثبت نام می کنم.....................الان این هم صورتحسابم هست.
شرح كالا يا خدمات مبلغ تعداد جمع رديف تخفيف عوارض و ماليات آبونمان مخابرات (ماهيانه) (------------) 10000 12 120000 0(0%) 6000 پيگيري ثبت نام ,نصب و راه اندازي اوليه به صورت تلفني 100000 1 100000 0(0%) 5000 اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی 204800 12 2457600 1228800(50%) 61440 پرداخت 12 ماهه با احتساب 50% تخفيف از: لحظه تاييد مخابرات تا: 12 ماه جمع كل: 2677600 ريال 0 pts جمع كل تخفيف: 1228800 ريال جمع عوارض و ماليات: 72440 مبلغ قابل پرداخت: 1521240 ريال
درسته؟؟؟؟؟؟؟/
و اینکه حرفی از هزینه رانژه نگفته.............؟؟؟؟
من الان پول رو پرداخت کنم؟؟؟؟
آقا ما این رو پرداخت کردیم...............فقط یه چیز:
کجا باید من کارت ملی و سند خط رو آپلود کنم؟؟؟؟؟
لازم نیست چیزی آپلود کنی، همین الان یا فردا صبح زنگ بزن به پشتیبانی مرکزی آسیاتک در تهران و به قسمت ثبت نام مراجعه کن و بگو من تمام کارها را کردم (برای اونها فقط پول مهمه) لطف کنید کار مارو سریعتر راه بیاندارید.نقل قول:
شماره تلفن برای تهرانی ها: 1544
شهرستانی ها: 02182144000
دوست عزیز سپاس گذارم..............
الان بنده خدا ها بیدارن؟؟؟:n02:
رویه شماره تلفن کلیک کن میری تو اونجا میتونی اپلود کنی فردا هم وضعیتت آبی میشه و نوشته فرم مخابراتی را بگیر وامضا کن!نقل قول:
هزینه منم هم دقیقا همینقدر شد و اون 10 تومن برای رانژه هست
منهم تو همین وضعیت گیر کردم نمیدونم فرمها را باید چیکار کنم با شماره 0211544 تماس میگیرم میگه این شماره تغییر کرده:n30:
من اهوازم نمیدونم باید چیکار کنم :n30:
آره مشکلی نیست، الان شیفت آقایون است و بیدارندنقل قول: