سلام به اساتید من فردا میخوام برم دوربین بگیرم با بودجه حداکثر 400 الی 420 . از عکاسی هم هیچی نمیدونم , فقط میخوام کامپکت باشه البته تو هر کاری استعداد دارم . نظرم هم روی فوجی hs10 هست , پیشنهاد شما چیه ؟ مرسی.
سلام به اساتید من فردا میخوام برم دوربین بگیرم با بودجه حداکثر 400 الی 420 . از عکاسی هم هیچی نمیدونم , فقط میخوام کامپکت باشه البته تو هر کاری استعداد دارم . نظرم هم روی فوجی hs10 هست , پیشنهاد شما چیه ؟ مرسی.
سلامنقل قول:
اگر با اندازه و باطریش مشکلی نداری دوربین بسیار خوبیه در این رنج قیمت
این دوربین با داشتن مد های مختلف عکاسی و فیلمبرداری یکی از بهترین دوربینهای
سوپر زومه بازار هستش :5:
من 20روز پیش همنی کارو کردم یعنی hs10خریدم و الان خیلی خیلی راضی هستمنقل قول:
امیداورم شما هم از خریدت راضی باشی
دوستان من هم می خواهم که یه دوربین تو رنج قیمت 300 تا 350. تا این لحظه به کانن sx210رسیدم شما پیشنهاد بهتری دارید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید .
سلامنقل قول:
اگر علاقه دارید و دوست دارید یاد بگیرید من FZ35 یا FZ40 رو پیشنهاد میدم ، اولی زیر 450 دومی بالای 450 (این دو بزرگ هستند)
اما SX210 میشه 320 هم هست فکر کنم بیشتر بدرد شما بخوره ،حدود نصف اندازه اون دو مدله بالا
مبارکه :10:نقل قول:
عکس فراموش نشه :46:
اون مشکل هم واسه همه دوربین های دنیا هست (کم و زیاد)
سلامنقل قول:
کار با hs10 فکر کنم کمی سخت باشه بخصوص این که وارد هم نیستید
من FZ40 پیشنهاد میکنم
راسی به این مدل ها نمیشه گفت کامپکت
یه نقدی چیزی ازش بنویس :10:نقل قول:
من FZ40 خریدم مموریه کلاس 4 پاناسونیک روش داره که 2 گیگ هست فعلا که رزولوشن HD رو بدون مشکل ضبط میکنه.
با سلام
قصد خرید یک دوربین دیجیتال برای مصرف خانگی دارم
با تحقیقاتی که کردم و تاپیک های این بخش رو که خوندم به چند مدل رسیدم
Panasonic Lumix DMC-FP1
Canon PowerShot SX130 IS
Sony Cyber-Shot DSC-W380
Sony Cyber-Shot DSC-W370
Canon IXUS 130
بودجه من حدود 250 تومان هستش
می خواستم بدونم از بین این مدل ها شما ها کدوم مدل رو پیشنهاد می کنید و کدوم مدل ها رو رد می کنید ؟
پیشاپیس ازتون تشکر می کنم
با سلام من چند وقت پیش هم این سوال رو کردم اما به دلایلی نتونستم خرید کنم.گفته بودم یه دوربین دیجیتال تا مرز 400 450 می خوام.کیفیت عکس برام مهمتره تا فیلمبرداری.اون موقع canon s90 رو پیش نهاد داده بودین.می خواستم ببینم هنوزم همون پیشنهاد پا بر جاس ؟
یه سوال دیگه هم بود کسی می دونه قیمت دوربین در ایران با جایی مثل دوبی چقدر تفاوت داره ؟ و اصلا ارزش خرید رو داره از او ن ور
البته اگه محصولی هست که قیمتش شکسته شده ولی پیشنهاد خوبی هست هم معرفی کنید.چون الزامی نیست آخرین مدل باشه
لطفا کسانی که با این دوربینا کار کردند نظر بدن. ممنون میشمنقل قول:
بنظر من کانن SX130 دوربین خیلی خوبیه در این رنج قیمتنقل قول:
فقط کمی بزرگتر از اون یکیاست و اینکه باطری قلمی میخوره ولی از لحاظ کارایی
و کیفیت از اون مدلا بهتره :5:
S95 کانن دوربین بهتریه که با کمی افزایش بودجه میتونی بگیری:5:نقل قول:
مبارکه :10: لنزش براتون بچرخه :46:نقل قول:
اما چرا مموری 2 کلاس 4 ؟؟؟؟
شما اگر دفتر چه دوربین رو ببینید توش نوشته از کلاس 6 کم تر نباشه ، فکر نکنم اون مموری SDHC باشه
راسی قیمت و گارانتی رو هم بگید
سلامنقل قول:
فقط SX130 بهترین رده خودش :46:
سلامنقل قول:
s90 دوربین عالیه هست اما مدل بعدیش هم اومده و در بازار هم هست فکر کنم بیشتر از پول شما باشه ، G12 هم همینطور
s90,G11نقل قول:
سلام
دوستان می شه در دوربین sx130 canon که باتری قلمی می خوره باتری شارژی بهش زد ؟
هزینش چقدره ؟
سلامنقل قول:
فکر نکنم ، نیازی هم به این کار نیست ، میشه با 2 تا قلکی کنار اومن :46:
sx130 ارزششو داره
ممنون دوست عزیزنقل قول:
مبارکه لنزش براتون بچرخه
اما چرا مموری 2 کلاس 4 ؟؟؟؟
شما اگر دفتر چه دوربین رو ببینید توش نوشته از کلاس 6 کم تر نباشه ، فکر نکنم اون مموری SDHC باشه
راسی قیمت و گارانتی رو هم بگید
من 515 تومن خریدم با گارانتی بانیان و یک کیف و مموری 2 گیگ ژاپنی هم دادن که گفتن هدیه هست!!
دفترچه دوربین رو نگاه کردم نوشته برای ضبط AVCHD Lite مموری کلاس 4 کفایت میکنه ولی برای ضبط Motion Jpeg به صورت HD کلاس 6 باید استفاده بشه که البته من همین مورد رو تست کردم و بدون مشکل با رزولوشن HD ضبط کرد فکر میکنم اگر مدت زمان ضبط زیاد بشه ممکنه دوربین crash کنه.
البته تو تاپیک مربوط به FZ40 و FZ100 من قبلا این دوربین رو که مدتی دستم بود تست کرده بودم راستش به قصد خرید G12 یا FZ100 رفتم ولی حس کردم قیمت FZ100 بیشتر از ارزشش تو ایران هست و به دلیل بعضی مسائل هم همین FZ40 رو ترجیح دادم.
ممنون دوست من اما می نمی دونم دقیقا به اندازه چنتا عکس هر باتریش دوم میاره ؟نقل قول:
نمی خوام خرج باتری داشته باشم
آخه تعداد عکس هایی که می گیرم خیلی زیاده و هم آماتور و در حد مصرف خانگی هست
الان Canon IXUS 130 هم نطرم رو جلب کرده
یکی از دلایلش همین باتریشه !!!
لطفا کمکم کنید تا تصمیم بگیرم
شما به 4 عدد باتری قلمی قابل شارژ و شارژر نیاز دارید . 2 تا رو استفاده می کنید و دو تای دیگه رو به عنوان بک آپ نگه می دارید. تو سایت digikala بخش وسایل جانبی یه سری شارژر و باتری هست میتونید ببینید.نقل قول:
:10:نقل قول:
ممکنه توی عکاسی پیاپی هم پایین بودن کلاس خودش رو نشون بده
خدا لعنتشون کنه کلی گرون میفروشند بعد این جوری هم پدر سوختگی در میارند :41:
بله بنظر من FZ40 هم با اون پول ارزش نداره چه برسه به FZ100
مردشور این بازار رو ببرم
:11:نقل قول:
بستگی به باطری داره اما فکر کنم قابل قبول باشه
این جا بعضی از دوستان این دوربین رو دارند
اگر زوم IXUS130 براتون مهم نیست اونم عالیه
سلام به همه اساتید دوربین گرفتم Fuji hs10 به نظر چیز خوبی هست امیدوارم بتونم زود کار باهاشو یاد بگیرم .
راستی اگه بخوام باطری شارژی بگیرم با چه آمپری باشه ؟ و چه مارکی ؟ مرسی
بچه ایم باتری های لیتیوم و باتری های شارژِی دقیقا چه فرقی با هم دارن ؟
نقل قول:
اگه دیدی روی باطری بالای 2700میلی امپر نوشته بدون که تقلبی هست
شما چهارتا باطری و یک شارژر کملیون بخری برات میفته 26تومن که بهصرفه هستش و باطریهای خیلی خوبی هم هست
سلام به همگی...
منم انشاالله فردا یا شنبه میخوام برم یه Canon SX210 بگیرم. فقط اگه میشه بگین لوازم جانبی چه چیزایی براش بگیرم...؟!
بعد کارت حافظه چه مدلی و با چه ظرفیتی...؟!!
ممنون میشم اگه جوابمو بدین...!!!:20:
سلامنقل قول:
پیشاپیش مبارک :10:
محافظ لنز و LCD بخری خوبه کیف هم باید باشه
مموری بهتره مارک معتبر باشه مثل Sandisk با کلاس 6 یا بالا تر (یه 8 Sandisk با کلاس 6 حدود 22 تومن میشه)
راسی گارانتی اصلی نداریم
سلام من یه sx130 گرفتم موقع فیلم برداری از لامپ ها حتی اگه از زیر لامپ هم رد بشه یه سری خط های عمودی تقریبا آبی-بنفش هم ضبط میشه ... تو راهنماش نوشته طبیعیه ولی من خوشم نمیاد ازش ! راهی داره که درست بشه ؟
دوستان من امروز یکم بیشتر تحقیق کردم و دو مدل IXUS 130 و IXUS 210 رو انتخاب کردم
حالا می خوام بدونم کدوم یکی این ها خوبه ؟
معایب خاصی نداره ؟
دوستان کسی تجربه استفاده از این دوربین ها رو نداره ؟
با تشکر
صحیح نیست .نقل قول:
اگه دیدی روی باطری بالای 2700میلی امپر نوشته بدون که تقلبی هست
شما چهارتا باطری و یک شارژر کملیون بخری برات میفته 26تومن که بهصرفه هستش و باطریهای خیلی خوبی هم هست
سونی و بعضی شرکت های دیگه مدل هایی با آمپر بالاتر هم دارند که البته در ایران کمتر پیدا میشه . در ضمن بعضی برندها هم هستند که به سفارش ایران تولید می شوند و تا جایی که یادم هست نارنجی رنگ و 3000 میلی آمپر هستند . بسیار عملکرد جالب و خوبی دارند !! با باطری های 2500 میلی آمپر انرژایزر حدود 300 شات و با این باطری ها بعد از 6 ماه کار در شرایط نسبتا برابر حدود 500 شات زدم !!! ( دوربین فوجی 9600 )
نقل قول:
بیتشرین باتری که تولید شده از نظر قدرت 3000هست و بالاتر از اون تولید نشده درخالی که شما توی بازار باتریهایی با مارک سونی و 4500میلی امپر هم میبینی که معلومه دیگه چی هستن
بله خوب . . . 4500 میلی آمپر دیگه مشخصه چی هستش ! کلا باطری های تقلبی رو براحتی میشه از وزن و شکل و طراحی اونها تشخیص داد . حالا خارج از این موضوع 2500 میلی آمپر تقریبا جوابگوی عکاسی بدون فلش تا 300 الی 400 شات برای دوربین های مختلف هست و مشکلی نداره .نقل قول:
بیتشرین باتری که تولید شده از نظر قدرت 3000هست و بالاتر از اون تولید نشده درخالی که شما توی بازار باتریهایی با مارک سونی و 4500میلی امپر هم میبینی که معلومه دیگه چی هستن
مموري 8 گيگ كلاس 10 مارك ُSandisk با گارانتي گرفتم 15 تومن . قيمتش اونقدرا هم كه شما گفتي بالا نيستا .نقل قول:
فروشگاه اینترنتی مطمئن که قیمتاشم مناسب باشه گیر میاد ؟
چند روز پیش یکی از آشنایان یه sx210 از یه فروشگاه تو همین دزفول گرفت 345 تومن. گفت sx130 رو میداده 238 تومن.
تهران قیمتاش چطوره؟
این sx130 تهران چه قیمته؟
نمیدونم حالا شاید از همین دزفول بگیرم. چون احساس میکنم فروشگاه های اهواز یه مقدار گرونتر میدن. البته نه همشون.
راستی دیروز یه نفر گفت که دوربینهایی که باتری قلمی میخورن خوب نیستن چون باتری های قلمی به گوشی صدمه میزنن !
چه صدمه ای آخه؟!!!
لطفا یکم بیشتر درمورد باتری ها توضیح بدید.
ممنون.
من تصمیم گرفتم که sx130 رو بگیرم. ولی حالا این دوستمون که درمورد باتری ها اینطوری گفت یه مقدار نظرم نسبت به این دوربین برگشت !
اگه این دوربین رو به این دلیل که گفتم رد کنم ، دیگه چی مد نظر اساتیده که همه ی داشته های این دوربین رو داشته باشه بجز باتری قلمی ؟
حالا با یه مقدار قیمت بالاتر هم کنار میام.
فقط نمیخوام از خریدم پشیمون بشم.
شما کی و کجا خرید کردید ، با گارانتی بودنقل قول:
دوستان کمکم می کنید لطفا ؟>نقل قول:
سلام من یه دوربین عکاسی می خوام بخرم تا حدود 500 هزار تومان تا 40 -50 بالا ترم بود مهم نیست البته فیلم هم می خوام بگیره
کاره خاصی نمی خوام بکنم باهاش. برای خونه می خوام فقط میخوام کیفیتش عالی باشه
خودم از پایتخت چند تا مدل آمار گرفتم
dsc-hx1
dsc-hx5v
dslr-a230
نظرتون در مورد اینها چیه ؟
شما مدل خوبی معرفی می کنین ؟
به نظرتون cannon خوبه یا sony ؟
و این که از کجا دوربین بخرم همون پایتخت خوبه ؟
و باز این که از کجا بفهمیم جنس تقلبی به هم ندن ؟
ممنون...!!!:46:نقل قول:
راستی یه سوال...!!! (شاید سوالم اشتباهم باشه ولی خب میپرسم دیگه...:31:)
مموری 8 گیگ Sandisk کلاس 6 فرمتش SDHC ئه...؟! (شرمنده...!!! من هیچی حالیم نیست...!!!:blush:)
من با هر دو مدل کار کردم دوربینهای خوبیننقل قول:
اگر بیشتر در حالت اوتو استفاده میکنی و دوربین سبکتر و شیکتر میخوای IXUS210
ولی اگر اندازه بزرگ برات مهم نیست و همچنین باطری قلمی
و با تنظیمات دستی اشنایی داری SX130
:5:
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
بنظر من اگر دوربین کانن بگیری بهتره از مدلهای زیر یکی رو انتخاب کنی بد نیستنقل قول:
SX30
SX210
S95
:5:
هست اما بهتره از بازار خرید کنیدنقل قول:
حدود 15 تومن این جا باید ارزون تر باشه ، تفاوت زیاد نیست
اگر باطری غیر استاندارد باشه بله
اگر sx130 نخواهید باید بفکر sx210 باشید که گرون ترهنقل قول:
با 2 تا قلمی میشه کنار اومد (من 3 سال داشتم)
vvc جون کاملا درست میگه :10:نقل قول:
نقل قول:
سلام
من به شما G12 کنن رو پیشنهاد میدم بازوم 7x و کیفیت عکس و فیلم بسیار عالی
اگر زوم مهمه FZ40 یا SX30 رو پیشنهاد میدم
اون دوربین ها هم ارزش ندارند
بهترین جا در تهران خیابان جمهوریه از پل حافظ تا خیابان ولی عصر :10:
گارانتی اصلی نداریم ،بیمه ارزش بیشتری داره :46:
تقلبی نداره اما حواستون باشه دست دوم نباشه (بسیار کم پیش میاد)
ELSIN عزیز خیلی ممنون بابت اطلاعاتت.
بچه ها به تازگی کسی از اهواز SX130 نگرفته ؟
قیمت تهران رو هم هرکی داره لطف کنه بگه.
لطفا "قیمت خود دوربین" رو بدون رم و کیف و... اعلام کنید.
مر30
آخه من وقت ندارم برم بازار اهواز رو بگردم. :31:
نقل قول:
کسی جواب منو نمیده ؟؟؟؟؟؟؟
من تازه خریدمش قیمتها دستمه ! گارانتی ایده آل من 217 هم گیر اوردم منتهی از تو ویترین میخواست بده :31:
دیگه ایده آل یه جا 220 میداد و من 222 خریدم منتهی ایده آل یه بیمه مکمل هم داشت مال بانک کار آفرین 3% میرفت روش شد 229 تومن البته بیمه مکمل اختیاری بود ! گارانتی های آفومار و پارس الرمس هم مینیمم 238 پیدا کردم . نمایندگی canon فکر کنم 240 یا 242 میداد ...
اما امروز تو یه سایت دیدم زده بود 215 :18: آدرسم داده بود خیابون انقلاب .... اینو اطلاعی ندارم ....