انچه که در سن مامس اتفاق افتاد باورنکردنی بود
به گزارش RMadridFC: کلاس یان هانتلار در 10 بازی 6 گل برای رئال مادرید زده است که دو تای انها شنبه گذشته باعث شد تا رئال مادرید 5 - 2 بیلبائو را شکست دهد . این مهاجم هلندی در مصاحبه با روزنامه های مارکا و اس عنوان کرد که رئال مادرید می تواند با همچین بازی ای , هر تیمی را شکست دهد .
خیلی خوشحالم مخصوصا برای اینکه تیم توانست به پیروزی برسد , بازی مهمی برایمان بود و ثابت کردیم برای رسیدن به قهرمانی در لالیگا , تمام تلاشمان را می کنیم .
اولین گلی که زدم در برابر اسپورتینگ گیخون بود که اعتماد به نفس زیادی به من داد و حالا کاملا احساس رضایت می کنم . خیلی دوست داشتم که سریع با تیم وفق شوم تا بتوانم گلزنی هایم را شروع کنم .
روزهای اول از اینکه نتوانسته بودم گلی برای تیمم بزنم خیلی دچار ناراحتی نشده بودم ولی زمانی که گل می زنم طبعا خیلی خوشحال می شوم .
بازی کردن در سن مامس باورکردنی نبود چون تماشاگرانی که روی صندلی ها نشسته بودند واقعا هوادار بودند و همه انها از بیلبائو حمایت می کردند که به راحتی می شد این را در زمین حس کرد . بازی عجیب و خیلی سختی بود و ما باید تا اخر می جنگیدیم .
بازی کردن به عنوان یک تیم , برای ما از هر چیز دیگری مهمتر است و اگر توانستیم در سن مامس پیروز شویم فقط به همین خاطر بود . من برای تیمم بازی می کنم نه برای خودم . اگر بتوانیم همین طور مثل یک تیم واقعی جلو برویم می توانیم در 11 بازی باقیمانده نیز برنده شویم .
از اینکه در رئال مادرید بازی می کنم واقعا احساس خیلی خوبی دارم و هر روز از اینکه در بهترین باشگاه دنیا حضور دارم احساس شعف بیشتری می کنم حتی اگر بدانم که چند روز پیش یک شکست سنگین را تحمل کردیم .
در رئال مادرید تنها وظیفه ما برنده شدن است و می دانستیم که نباید شکست در مقابل لیورپول روی ما تاثیر بگذارد . امسال تنها جامی که برای ما مانده , همین لالیگاست که باید تلاش کنیم به ان برسیم .
شکست ناپذیری رئال در لالیگا
به گزارش RMadridFC: رئال مادرید , رایو والکانو و الکورکون , تنها تیمهای اسپانیایی هستند که در سال 2009 , در هیچ یک از بازیهای داخلی رنگ شکست را ندیده اند .
رئال مادرید با هدایت خوانده راموس , 11 بازی از سری مسابقات لالیگا را در سال 2009 پشت سر گذاشته که در 10 تای انها به پیروزی رسیده و فقط در 1 بازی , نتیجه تساوی برای انان حاصل شده است .
رکرتیوو هوئلوا و بارسلونا , تنها تیمهای دسته اولی بودند که تا مدتی از سال 2009 به همراه رئال مادرید , تیمهای شکست ناپذیر لالیگا نام گرفته بودند ولی این اسپانیول بود که نام این دو تیم را از لیست تیمهای شکست ناپذیر لالیگا در سال 2009 , خط زد .
تنها تساوی رئال مادرید در سال جدید برمی گردد به داربی معروف شهر مادرید که در ورزشگاه سانتیاگو برنابئو و در تاریخ 7 مارس برگزار شد . در این بازی رئال مادرید با نتیجه 1 - 1 در مقابل رقیب همشهری خود متوقف شد .
به جز رئال مادرید , دو تیم دیگر نیز در اسپانیا هستند که هنوز طعم شکست را تجربه نکرده اند و ان دو تیم عبارتند از , رایو والکانو و الکورکون که هر دو تیم در دسته دوم لالیگا بازی می کنند .