سلام
باطری گوشیم دیگه قدیمی شده می خوام یه نو بخرم کسی میدونه میشه از باطری هایی با ظرفیت بالاتر استفاده کرد؟مال خودش زود تمام میشه!
Printable View
سلام
باطری گوشیم دیگه قدیمی شده می خوام یه نو بخرم کسی میدونه میشه از باطری هایی با ظرفیت بالاتر استفاده کرد؟مال خودش زود تمام میشه!
تا جایی که من میدونم نمیشهنقل قول:
باتری گوشیتون چند ساعت دووم میاره؟
بله...گزینه ی download رو در 5700 اگه بزنید وقتی به اینترنت وصل میشه میگه خدمات نداره!!!نقل قول:
الان دو سالی هست گوشیم رو دارمنقل قول:
وقتی که باهاش صحبت میکنم با اینکه فول هست یک دفعه میاد رو 1
فکر کنم ظرفیت خودش نزدیک 850 میلی امپر ساعت هستش
خواستم اگر بشه یه 950 میلی به بالا بزارم روش
نمیشه ظرفیت بالاتر گذاشت ولی قبل از تعویض باتری پیشنهاد میکنم این کار رو انجام بدید... اگر بهتر نشد باید باتری رو تعویض کنید:نقل قول:
باتری رو خارج کرده و محل اتصال پین ها روی باتری رو به هم بچسبونید...شش عدد پین به صورت سه جفت روی باتری قرار داره که هر جفت رو به هم متصل میکنید...سپس در محل قرارگیری باتری سه پین طلایی (محل اتصال باتری) وجود داره که با یک شی تیز مثل کلید یا سوزن روش میکشید تا سولفات های بسیار ریز از اون محل پاک بشند... حالا باتری رو در محلش قرار بدید
بعد از اینکه این کار رو انجام دادید گوشی رو خاموش کرده و شارژ کامل میکنید...سپس روز در میان هر وقت خواستید شارژ کنید از محل درآورده و دوباره سر جاش میگذارید...اینکار باعث میشه محل اتصال باتری دیرتر سولفات بگیره
امیدوارم که عملی بشه...در ضمن هیچگاه نگذارید باتری موبایلتون که لیتیوم هست تا آخر خالی بشه چون این کار باعث کاهش شدید عمر باتری میشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این روش ها باتری من با اینکه مدت زیادی هست کار کرده... نه باد کرده و نه عمرش به حدی رسیده که نیاز به تعویض باشه
توضیحات جالبی بودنقل قول:
مرسی
سلام
گفتم یک سوال بپرسم تاپیک بیاد بالا
شما وقتی گوشیتون سایلنت و ویبریشنم روشنه گوشیتونو که میزنین تو شارژ وقتی گوشیتون زنگ بزنه گوشی میلرزه؟
مال من نمیلرزه فقط صفحه روشن خاموش میشه
چرا؟
همه گوشی های نوکیا بدون استثنا اینطوری هستندنقل قول:
علتش رو نمیدونم
واقعا برای نوکیا متاسفم که دیگه عرزه نداره یک گوشی بهتر که اسپیکرهاش کیفیت صدای 5700 داشته باشه تولید کنه:13:
واقعا؟نقل قول:
نمیدونستم
کاش حداقا ان 86 اسپیکراش کپ 5700 بودنقل قول:
یک فکر خوب
ان 86 بخریم اسپیکرای 5700 رو بلوتوس کنیم واسه ان 86:31:
سیستم صوتی 5700 هست که چنین صدایی تولید میکنه....خواهرزاده ی من گوشیش توی آب رفت و یکی بلندگوهاش سوخت...براش بلندگوی ان73 گذاشتند...کیفیت بلندگوی 5700 رو از لحاظ ایجاد استریو نداره اما خیلی توپ باس میده...حتی کمی بیشتر از اسپیکر اصلی 5700 !!!:18: در حالی که در ان 73 خیلی صدای تیز و آزار دهنده ای میدهنقل قول:
من قدیم 6110 داشتم که صدای خیلی بلندی هم داشت ولی کیفیت جالبی نداشت...هر وقت صدای 5700 خواهرزاده ام رو میشنیدم حسودیم میشد...هر چی صبر کردم تا نوکیا یک گوشی بزنه که کیفیت صدای اسپیکرهاش مثل 5700 باشه نزد تا اینکه دیدم تولید 5700 متوقف شده و در حال خروج از بازار هست برای همین منم مجبور شدم گوشی 400 تومانی که خریده بودم رو بفروشم و 204 تومن یک 5700 کم کار بگیرم...الان هم میخوام گوشی جدید بخرم ولی نمیتونم از کیفیت صدای 5700 دل بکنم...آخه من از هدفون استفاده نمیکنم...اگر استفاده میکردم تا بحال بهترین گوشی رو از لحاظ کیفیت صدا در هدفون داشتم:8:
لعنت به نوکیا که به ان 73 قرن بوق هنوز خدمات میده اما یکی از بهترین گوشیهاش رو رها کرده:angry:
واقعا جای تاسف داره که مردم با وجود این همه گوشی هنوز میرن n73 میخرن!:41:نقل قول:
از اینجا میشه فهمید که کیفیت صدا و ال سی دی و اینجور حرفا اصلا برا خیلی ها مفهومی نداره!!!!:41:
نزدیکترین گزینه به 5700 . ان 96 هست ولی همچین به دل آدم نمیشینه این گوشینقل قول:
واقعا برای نوکیا متاسفم که دیگه عرزه نداره یک گوشی بهتر که اسپیکرهاش کیفیت صدای 5700 داشته باشه تولید کنه
5730 رو هم که من تاحالا ندیدم کسی خریده باشه ببینم اسپیکرش چجوریه.من میخاستم برم E52 بگیرم /صدای هدفون هم برام مهم نیست ولی از اسپیکر 5700 نمیتونم دل بکنم آخه ماشینم ضبط صوت نداره میرم بیرون با 5700 آهنگ میزارم :دی
یعنی اسپیکر ان 96 صداش مثل 5700 هست؟...اگه واقعا صدای اسپیکرهاش مثل 5700 باشه من میتونم از بقیه ی اشکالاتش بگذرم...حداقل حافظه ی داخلیش و صفحه اش که بزرگتره...تو صدای ان 96 رو شنیدی؟نقل قول:
به نظر من صدای ان96 اصلا جالب نیست،یه چیز تو مایه های ان 73 هستش،بلند و تیز بدون بیس!:13:نقل قول:
بله...درسته...توی سایت phonearena خوندم:5:نقل قول:
کسی صدای 5730 رو شنیده؟
سلام
چند روز نبودم خوبه تاپیکو بالا نگه داشتین
ان 96 اصلا صداش به درد ماهایی که با 5700 حال میکنیم نمیخوره
5730 هم فک نکنم صدای مال داشته باشه
چون اسپیکرش پشت گوشیه
به نظر من تنها گوشی که می تونه بعد 5700 مارو راضی کنه w995
من نه با 5730 کار کردم ونه با 995
با تحقیقایی که کردم به این نتیجه رسیدم
اگه واستون سیستم عامل مهم نیست و از 5700 خستخ شدی به نظر من فعلا فقط 995
من خودم تا وقتی که 5700 م نمیره بهش وفادارم
من که اصلا خسته نشدم،تازشم اگه یه موقع احیانا خسته بشم اصلا نمیتونم که سونی اریکسون بگیرم دستم،مگه همین 5700 چی کم داره که عوضش کنم!؟:13:نقل قول:
به نظر من هنوز چیزای زیاد مهمی به گوشیا اضافه نشده که بخوام 5700 رو عوض کنم !:8::20:
واقعا چیز مهمی به گوشی ها اضافه نشدهنقل قول:
من که با همین دوربین دو هم سالی یک دونه عکس میگیرم
وای فای و جی پی اسم به دردم نمیخوره
سلام
بازم من اومدم
یک سوال دیگه:
قاب اصلی این گوشی تو بازار هست؟اگه هست چه رنگ هایی دارن؟
مشکی یک دستش هست؟
قیمتشون حدودا چنده؟
مرسی
قاب اصل؟؟؟:27:...همشون میگن اصله ولی دیگه خبری از قاب اصل نیست ولی جنس هاشون با هم فرق میکنه...از 3 تومن شروع میشه میره بالا:5:نقل قول:
مشکی یک دست هم تا بحال دیدم...بله هست
البته این قیمتی که گفتم مال مشهد بود...رنگ های زیادی هم داره حتی صورتی هم دیدم...توی بازار مدرس هر نوعش بخوای هست...حسام جان شما مشهدی هستی؟...
نقل قول:من از یکی از ذوستان تو پی تی قیمت گرفتم گفت اصل دارم 12 تومننقل قول:
ادرس تاپیکشو واست پی ام میزنم
مشکیش خوشگله؟
ارزش داره عوض کنم؟
من زاهدانم
n96 بله صداش خیلی بلندتر از 5700 هست هم از لحاظ اسپیکر هم هدفون
به نظرم صداش مشکلی نداره.یعنی اینقدر بلند هست که بتونید از کیفیت 5700 چشمپوشی کنید و سراغش برید
ولی کلا گوشی ضایعی هست این 96 :دی
تمام مشکیش هم هست که اگه فیت گوشی بشه خیلی قشنگه البته به سلیقه ی شما هم بستگی داره...ولی بگم که هیچ قابی فکر نکنم کیفیت قاب اصلی رو داشته باشه...اگه رنگ گوشیت رفته یا پین های در پشتش شکسته و خلاصه خیلی ضایع شده اگر میخوای نگه بداریش قابشو عوض کن ولی جنس خوبشو بگیرنقل قول:
درست میگی...توی سایت فون آرنا هیچکس ازش رضایت نداشته...مخصوصا باتریش که همون روزهای اول فقط نصف روز جواب میده البته اگه از گوشی استفاده کنی:27:نقل قول:
ما دنبال گوشی هستیم که کیفیت پخش موزیکش بهتر باشه نه بلندیشنقل قول:
اگه دنبال بلندی بودیم گوشی های زیادی هست که بشه انتخاب کرد
نقل قول:
پین های در باتری که خیلی وقته شکسته
رفتم 4 تومن یک قاب گرفتم فقط درب پشتشو گذاشتم بقیشو دست نزدم
رنگ دکمه هام کمرنگ شده
حالا ببینم چی میشه
شاید گرفتم
تا وقتی که گوشی بیاد که کیفیت اسپیکرش حداقل مثل این باشه گوشیمو عوض نمیکنم
راستی عکس از یک دست مشکیش داری؟
مرسی سعید جان
تو عکس یک جوریه
تا حالا تو دستتون گرفتین؟
خواهش میکنم.راستش از نزدیک دیدمش.چیز خیلی چشم گیری نمیشه.اما واسه تنوع خوبه.نقل قول:
بازهم به سلیقه ت بستگی داره.
من قاب مشکی گذاشتم.خیلی ضایع بود.کیفیت بدنه افتضاح.بدنه پلاستیکی گوشی اصلا به نرمی و لطافت اصل نبودش.دکمه ها فوق العاده سفت و حتی دکمه ولوم هم کار نمیکرد.از این قاب فقط 2قسمتش رو میشه استفاده کرد: در باطری و نوار نقره ای دور لنز دوربین
من پارسال خریدم 8تومن
نقل قول:نقل قول:
بله .اگه یه نگاه به سمت راست بندازی متوجه می شی که چقدر مشکیش ضایعست.:27:
به نظر من اگر نوکیا عرضه و خدمات به این گوشی را قطع نمی کرد بازار سایر محصولات مشابه این شرکت تهدید می شد. در حقیقت 5700 یک اشتباه استراتژیک شرکت نوکیا بود.
اره مشکیش جالب نیست
چقدر گوشی توی آواتارت شبیه قاب قبلی گوشی منه ! :31:نقل قول:
نکنه از عکسی که گذاشتم برداشتی ! :10:
تامام مشکی این گوشی وارد بازار شده بود؟