یعنی حجم هر بازی میشه 4 گیگ!!!
این آپدیت کی قراره بیاد؟؟!!
یعنی حجم هر بازی میشه 4 گیگ!!!
این آپدیت کی قراره بیاد؟؟!!
وای پدرام جون چه شود !!!! من با اینکه 120 تا هارد دارم ولی برای همه ی بازی هام کفایت نمیکنه !!!نقل قول:
اگه اینطوری بشه که محضره پسر !!!
این جور که بوش میاد MS میخواد بره تو فکر باز گذاشتن هارد Xbox 360 برای نصب هر گونه فیلم و موزیک و غیره .
بازم با همه این خوبی ها که هممونو خوشحال میکنه با وجود بلای بزرگ ماکروسافتی
دوباره در نهایت همه یه ضد حال بزرگ در بیش داریم!!
با وجود همه این امکانات و حتی اومدن متال گیر برای ایکس باکس بازم ضد حال وجود داره.
اول سه چراغ بعدم متال گیر بدونه اسنیک!!
یکی یه حرف خوبی میزد که هرچی میگذره انگار بیشتر صدق میکنه.
ماکروسافت داره تو باتلاق سونی دست و پا میزنه که فرجامی جز سه چراغ های پر رنگ تر
و بیشتر حاصلی نداره. :41::2::13: به امید وجود ایکس باکسهایی با معرفت مثل پلی استیشن!!!!!!!!!!!!
<<این خوشحالی ها خیلی زود از یاد هممون میره>>
شما یا متن رو کامل نخوندیدنقل قول:
یا تاحالا تو هارد بازی نصب نکردید
همین الانت حجم خیلی بازی ها دروربره 4 یا 5 که تو این update قراره مثلا برای اون بازی SNK بشه 700 مگ
که این یعنی محشر
update قرار بوده تا امروز ساعت 8 بیاد اما هنوز خبری نیست
با توجه به تجربیات قبلی و اختلاف ساعت ها تا شب میاد
اره نوید خیلی عالی میشه ولی از اونورم فکر کنم یکم تفاوت داشته باشه با نصب کامل تو هارد از نظر زمان loadنقل قول:
من الان چک کردم هنوز نیومده
سعید جان مگه شما چند تا بازی میخری با هم ؟ :31:نقل قول:
من که ماهی اگه بازی های درست حسابی بیاد و رو pc نگرفته باشمشون
سر ماه 7 یا 8 تا سفارش میدم که اونهایی که واقعا تاثیر داشته باشه نصب کردنشون رو نصب میکنم
که تو 90 درصد مواقع تعدادشون به 2 هم نمیرسه
با این تفاسیر 20 و 60 هم زیاده چه برسه به 120 :31:
شما مثل این که کلا مشکل داری اره ؟نقل قول:
اصلا این حرف ها چه ربطی به بحث ما داشت
ما این همه تو این تاپیک به خصوص صفحات اخیر راجع به به فراموشی سپردن شدن rrod با اومدن برد های جدید و مخصوصا روش های cooling و افزایش زمان انجام بازی اونم یک ضرب و بدون استراحت تا 12 یا 13 ساعت در طول یک سال خبر دادیم
مساله ای که اثبات شده
اونوقت شما میای میگی rrod ضد حاله ؟
خوب تقصیری هم شاید نداشته باشی
ندونستن و اطلاعات کم عیب نیست
به خصوص این که دور تا دور ادم رو یک مشت فروشنده کند ذهن و مردمی در بر بگیرن که از سال 2005 که اون برد zephyr این قضیه رو ایجاد کرد هر جا اسم 360 میاد میگن rrod بدون این که تحقیق کنن که از 2007 به این سمت چه تحولاتی صورت گرفته
مساله بعدی هم قضیه دست و پا زدن بود
اینم باز از اطلاعات غلط و معکوس شما منشا میگیره چون در حقیقت درست برعکس این قضیست
طوری که کارشناس های videogame industry رسما جنگ این نسل رو تمام شده و برنده اون رو microsoft میدونن و sony رو به این مساله دعوت کردن که از الان برای نسل 8 و رقابت تو اون نسل خودش رو اماده کنه
چون الان sony هست که بدجوری داره فرو میره
اومدن snake یا نیومدن اون هم مساله خیلی خنده داری بود
مگه Metal gear solid اقای kojima محدود به snake بوده ؟
اگه اینطوریه خوب باز هم از اطلاعات و درک غلط شماست
که یا این بازی و element های مهم اون رو که تبدیل به همچین اسم بزرگی کرده رو نمیشناسی
یا اصلا شماره های قبلیش رو بازی نکردی
یا اگه هم بازی کردی از سر وقت گذرانی بوده و دقیق محوش نشدی
این بازی به خاطر
- روایت داستانی
- , شخصیت پردازی سنگین و قوی
- , موسیقی فوق العاده
- , گرافیک دیدنی
- و ......
معروفه نه صرفا solid snake
که در اوردن همچین عنوان exclusive از چنگ sony همون طور که اعلام شد بزرگترین سورپرایز E3 امسال بوده و به گفته خود مسولین تو کنفرانس MS تنها تکه پازلی بود تا مجموعه بازی های بزرگ 360 رو کامل کنه
xbox 360 های ماها که معرفت خودش رو تو این 15 ماه ده برابر کنسول های sony نشون داد
اگه هم به کسی بی معرفتی کرده به خاطر این بوده که owner اون کنسول معرفت نگهداری بهینه رو در موردش رعایت نکرده
هنوز یادم نمیره مرداد سال قبل تو گرمای 40 درجه بدون cooling کردن 8 ساعت و 25 دقیقه شاهکار grid زدیم تو رگ
sony هم معرفت خودش رو با از دست دادن چپ و راست عنوان های انحصاری به fan هاش نشون داد
خب بچه ها ظاهرا FaceBook و یه سری چیزهای دیگه که قولش رو داده بودن اضافه شده ! تا عصری Update رو انجام میدم و میام میگم که چه تغییراتی ایجان شده !
چند تا سوال داشتم از همه اساتید محترم:
1. کنسول های ایکس باکس360 ساخت کدوم کشوره؟
2.قوانین گمرک برای وارد کردن یک دستگاه از این کنسول از خارج چیه؟
چون قصد دارم یک کنسول از ایتالیا یا آلمان یا دبی وارد کنم،نمی دونم میذارن یا نه،چون تو این تاپیک مطرح شده کار سختیه،یا رو دستگاه خط و خش می اندازن،لطفا تجارب خودتون رو مطرح کنید....
والا پدرام جان من هرچی بازی دارم روی هاردم نصبه :31: واسه همین کم آوردم :31:نقل قول:
ولی پدرام جان فکر میکنم این قضیه ی نصب بازی در داشبورد جدید که باعث میشه همچین کاهش حجمی داشته باشه زیاد جالب به نظر نیاد چون هیچ سیستم نرم افزاری Compressor نمیتونه یک حجم 5 گیگ رو به 1 گیگ یا 700 مگ تبدیل کنه پس میشه گفت به احتمال قوی این حالت بر میگرده به نصب بازی هایی که به صورت Minimum اینستال میشدند و جزو بازی های تقریبا قدیمیه PC بودند
که در این سیستم فقط برای کمک به LOADING های سنگین و افزایش Render Processing ها استفاده میشد که باز در اصل بازی از روی دیسک LOAD میشد .
حالا نمیدونم پدرام جان این حالت به صورت انتخابی هست , یعنی اینکه برای نصب بازی گزینه هایی به صورت Full Install یا Minimum Install هست یا نه !!!
عزیز فقط هر وقت اومد یه تست بزن ما رو خبر کن.
کابل dvi فابریکی که خود مانیتور داره به hdmi وصل میشه؟؟؟؟
فوری !
آقا پدرام بد برداشت کردی داداش.
والا تا اونجا که من یادمه اسنیک همیشه نقش اصلی بود البته به غیر از رایدن و لیکویید و نیومی و بیگ ماما وغیره که حضور فعال داشتند.
البته اومدن متال 4 درسته خند دار بود.اگه یادت باشه تو آخرای بازی یجا اوتاکون به اسنیک میگه سی دی 1 تموم شد که ناگهان یادش میاد دیسک بلو ری هست و پلی 3.
در باره سه چراغ هم همیشه احتمالش هست و شما خیلی با اطمینان نگو که اون دوره تموم شد.
به نظر من وقتی در کنفرانسe3 سخنگوی ماکروسافت اومد و دقیقا همین جمله رو گفت:
من از تو ممنونم هیداو که به ما اجازه دادی با سالید اسنیک بازی کنیم
و دقیقا جواب کوجیما این بود:
من نگفتم اسنیک فقط متال گیر!!
خوب شما چه برداشتی میکنی؟
بعد به عقل خودت رجوع کن یه بازی با حجم 5گیگ کیفیت داره یا همون بازی با حجم 1گیگ؟
به هر حال منم مثل بقیه خوشحالم و منتظر شاهکار های دیگه از هر دو شرکت.
اینایی هم که به بنده حقیر توضیح دادی خدا از دهنت بشنوه برادر
اگر منظور شما این هست که کابل Dvi را به سوکت HDMI وصل کنی جواب خیر هست.نقل قول:
اما اگر تبدیل زیر را تهیه کنید میتونید این کار را انجام دهید.
هرگونه سوال در رابطه با وصل کردن XBOX 360 به مانیتور در تاپیک زیر
[ آموزش ] نحوه ی اتصال Xbox 360 به مانیتور
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=158975
1- تمام کنسول های Xbox 360 ساخت کشور چین هستند که با نظارت و تحت لیسانس خود MS عرضه میشوند و از بهترین و مرقوب تریننقل قول:
مواد که به طور کلی درجه یک هسنتد ,برای ساخت آن استفاده میشود.
2 - والا برای یک عدد کنسول دیگه انقدر دنگو فنگ جایز نیست !!! شما میتونید به راحتی از فروشگاه های معتبری که در تهران فعالیت دارند یک کنسول بگیرید البته اگه در ایران اقامت دارید.
برای وارد کردن هم امکان داره که هیچ وقت بدستتون نرسه ,پس بهتره که به صورت حضوری تهیه کنید یا اینکه سفارش بدید به یک آدرس در گشور های ذکر شده که شما در آنجا یا اقوامی دارید یا خودتان سکونت دارید.
موفق باشید
عزیزان دل یه سوال.
میخواستم ببینم میشه از ایکس باکس خروجی صدا جدا گرفت.؟
البته تصویر با کابل hdmi
میخوام یه home theater با این غول برفی راه بندازم:21:
ربطی به برداشت من نداشتنقل قول:
آقا پدرام بد برداشت کردی داداش.
من حقیقت های جهان رو گفتم
خوب شما گویا زبان انگلیسیتون هم ضعیفه و یا شاید خودت مراسم رو ندیدید و معنی غلطش رو جای دیگه خوندینقل قول:
به نظر من وقتی در کنفرانسe3 سخنگوی ماکروسافت اومد و دقیقا همین جمله رو گفت:
من از تو ممنونم هیداو که به ما اجازه دادی با سالید اسنیک بازی کنیم
و دقیقا جواب کوجیما این بود:
من نگفتم اسنیک فقط متال گیر!!
خوب شما چه برداشتی میکنی؟
چون اون جمله ای که شما از زبان don matrick گفتی من هر چی دقت میکنم از دهن ایشون بیرون نمیاد
مگر این که جای دیگه تو یک e3 دیگه گفته باشن
من کنفرانش رو کامل به صورت hd دارم
الان جلومه و دارم کامل با ذکر Time و معنی مکالمه ها ترجمه میکنم
متن مکالمه این بود :
1.23.10 =
در زمان این کنفرانس don matrick روی صحنه صدا زده میشه و بعد از صحبت هایی که میکنه میگه :
1.23.36 =
one blockbuster franchise that every xbox 360 owner has always wanted to play
یک ابر بازی از یک سری بازی محبوب که هر دارنده کنسول 360 همیشه دلش میخواست اون رو بازی کنه
1.23.46 =
تو این لحظه اون صدای معروف که تو بازی های mgs بوده و وقتی که player توسط enemy دیده میشه پخش میشه و kojima از پست سر don میاد روی صحنه
1.23.56 =
don میگه :
It's my honor to introduce the creator of metal gear solid hideo kojima
باعث افتخار منه که خالق بازی metal gear solid هیدوکوجیما رو معرفی کنم بهتون
1.24.08 =
kojima میگه :
it feels great to finally standing here on xbox 360 stage
احساس عالی به من دست داده که بالاخره اینجا روی صحنه xbox 360 ایستادم
today it's my pleasure to announce that i'm bringing the metal gear solid franchise to xbox 360
امروز باعث افتخار منه که اعلام کنم که دارم سری بازی محبوب metal gear solid رو به کنسول xbox 360 میارم
i can confirm that next major release will be called metal gear solid rising and that developing is currently underway to xbox 360
شماره بعدی این بازی rising نام داره و ساخت اون برای xbox 360 در حال انجامه
1.24.48 =
دوباره dan میگه :
kojima , we honored to welcome the metal gear franchise on the xbox 360 . we can't wait
to see with the next game holds for solid snake
اقای کوجیما باعث افتخار ماست که به اومدن سری بازی metal gear solid روی xbox 360 خوش امد بگیم
و نمیتونیم صبر کنیم تا ببینیم که بازی بعدی برای snake چه داستان ها و وقایعی داره
1.24.58 =
kojima میگه :
but don't . i didn't say anything about solid snake
ولی نه . من چیزی راجع به snake نگفتم
منظور شما احتمالا اینجاست
اگه اره که باید بگم چون کنفرانس ms به عنوان اولین کنفرانس و افتتاحیه e3 بوده پس kojima برای معرفی بازی خودش به جای KONAMI این stage رو با گفتن و عنوان این خبر که raiden نقش اول بازیه انتخاب کرده
1.25.48 =
kojima میگه :
i can't say more now . but i can promise that it's completly a new metal gear experience and you will be see many great scence
الان بیشتر از این نمیتونم چیزی بگم . ولی میتونم بهتون قول بدم که یک تجربه کاملا جدید به همراه صحنه های فوق العاده ای رو در این metal gear تجربه خواهید کرد
1.26.06 =
kojima , with metal gear on xbox 360 , we can finally say that our platform is complete
don میگه : با اومدن metal gear به روی 360 بالاخره میتونیم بگیم که platform ما کامل شد
thank u so much for coming and sharing us the news today
ازت ممنونیم که اینجا اومدی و اخبار رو با ما در میون گذاشتی
1.26.15 =
thank u
این thank u گفتن kojima کاملا تامل بر انگیزه
و دلیلش هم کاملا مشخص
چون هم اون هم Konami خیلی خوب میدونن که چه سودی از فروش این بازی رو 360 که leader دنیای بازیه در انتظار جیب های اونهاست
چه ربطی داره ؟نقل قول:
بعد به عقل خودت رجوع کن یه بازی با حجم 5گیگ کیفیت داره یا همون بازی با حجم 1گیگ؟
منظورت اینه که MGS4 که Snake داخلش بود 5 گیگ حجمشه ؟
یا این که بازی های نصب شده داخله هارد که حجمش کمتر شده ؟
اگه اولی منظورته که باز هم فکر کنم اصلا با ساختار blu-ray اشنا نیستی
و اگه دومی منظورته فکر کنم اینم ندونی که نصب بازی تو هارد حتی 1 درصد ربطی به کیفیت بازی نداره و فقط برای افزایش سرعت loading بازیه
اینم نفهمیدم منظورت چیهنقل قول:
اینایی هم که به بنده حقیر توضیح دادی خدا از دهنت بشنوه برادر
اگه اون قضایای cooling رو میگی باید بگم نیازی نیست خدا از من بشنوه
ms برای بردن این نبرد کنسولش رو زدوتر از اون 2 تای دیگه داد بیرون که همین باعث شد تو ساختارش مشکل ایجاد شه
و از سال 2007 این مشکل رو اصلاح کرد و از اون سمت روش های cooling که gamer ها ابداع کردن تکمیلش کرد
شاید اگه ps3 هم زودتر از xbox 360 می اومد الان جریان بر عکس بود
گرچه با وجود 1 سال اختلاف تو release شدن باز هم مشکل 2 چراغ زرد رو داره که گاهی به عدم تعمیر هم کشیده شده
همگی موفق باشید
من ميخوام يه كنسول ايكس باكس 360 آركاد بگيرم
ميخواستم منو تو خريدم راهنمايي كنيد
مثلا رجيونش چي باشه
pal باشه بهتره يا ntsc
يا مثلا درايوش چي باشه
و مادر بورد جاسپر رو از كجا تشخيص بدم
و ...
تا اونجاي كه ميدونستم گفتم
باقيش رو خودتون راهنماييم كنيد
دو تا سوال ديگم داشتو
اول اينكه ميگن درايو لايت آن يعني چي؟
و دوم اينكه داشبورد جديدش رو بايد از كجا بگيرم يا دانلود كنم
ميبخشيد اگه سوالاتم تكراريه
ممنون همتون هستم
امروز روزی بود که یک آپدیت جدید برای NXE عرضه شد که در آن اصلاحاتی انجام شده که به آن میپردازیم
1- امکان Eject کردن دیسک توسط Control دستگاه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- بهبود یافتن طبقه بندی تنظیمات کنسول در صفحه ی Consol Setting که باعث کاهش گزینه ها شده:
3-اضافه شدن گزینه ی Display Discovery در تنظیمات Display دستگاه (هنوز اطلاعاتی در باره ی این گزینه ندارم ) :
4 - اضافه شدن گزینه ی Clear System Cash در قسمت Dvice Option که با زدن اون کنسول رو به روز اولش بر میگردونه و تمام آپدیت ها
و Patch های اضافه شده رو پاک میکنه. شاید داشبورد رو هم از NXE به Pre-NXE بر گردونه !!! :
دوستان اگه چیزه دیگه ای دیدن بگن.
خب ممنون از سعید جان که به یه سری از نکات اشاره کردن ! منم چندتارو میگم :
- یکی در مورد اون کم شدن حجم بازی ها که وقتی روی هارد میریزی ! بازیه COJ:BiB قبل از این داشبورد 5.3 گیگ فضا میگرفت اما بعد از Update حدود 1 گیگ ازش کم شد و 4.4 گیگ فضا اشغال میکنه ! میشه نتیجه گرفت که یه چیزی بین 1 گیگ تا 1.5 گیگ از حجم بازی ها کم میشه که خودش خیلیه !
- دوم لباس های کاراکترهای بازی در قسمت آواتار اضافه شده که میتونید ازونا برای آواتارتون استفاده کنید ! مثلا اون ماسک Bid Daddy رو بذارین رو صورت کاراکترتون یا گیتار بدین دستش !
- شما با گرفتن تمام Achieve های بازی ها میتونید یه سری لوازم و لباس های جدید اون بازی رو برای آواتارتون آزاد کنید و ازشون استفاده کنید !
- در هنگام بازی وقتی بخواین لیست Achieve هاتون رو نگاه کنید تمام اونارو به طور کامل نمایش میده !
- یه قسمتی باز شده به نام Damned اگه اشتباه نکنم که میتونید بازی هارو ازونجا بخرید !
- میتونید به بازی های امتیاز بدین ! البته امتیاز نه 5 تا ستاره هست که میتونید از طریق اونا به بازی امتیاز بدین ! همین طور به DLC ها ! کنارش هم مینویسه گه چند نفر امتیاز دادن !
- اون فضایی هم که میشد توش با دوستانتون ویدئو ببینید هم ظاهرا اضافه شده ! فکر میکنم Trailer رو دیده باشین همون که چندتا آواتار روی صندلی نشستن و دارن بازیه لیورپول و آرسنال رو نگاه میکنن !
فعلا همینارو متوجه شدم !
کاش یه تاپیک جدا میزدین
ولی خب دمتون گرم
منم برم بیبینم چی داره :31:
این اپدیت جدید رو فقط از لایو میشه گرفت؟؟
به احتمال زیاد روی بازی های جدید مثل BATMAN و WolfenStein و بازی های دیگه خواهد بود !نقل قول:
نوید جان میتونی چک کنی ببینی سرعت load بازی حالا که 1 گیگ کمتره فرقی کرده ؟نقل قول:
یا هنوزم همون قدره ؟
والا احساس میکنم سریع تر شده نمیدونم چرا ! ولی اگه این احساسم غلط باشه میتونم بگم فرقی با گذشته نکرده !نقل قول:
حالا بازم دوستان دیگه تست کنن بیان نظراتشون رو بگن .
سلام
كسي لينك دانلود اين آپديته تابستانه رو داره؟
1. آيا در اين آپديت جديد امكان پخش avi و divix وجود داره ؟
2. حجم اين آپديت چقدره و با adsl چقدر طول مي كشه؟
با سپاس.:10:
گویا فقط رو لایو هستشنقل قول:
divx رو هم که فکرمیکنم اپدیت جداگانه داشته رو لایو
در کل همه چیز رو لایو هست:41:
بحث های آپدیت جدید رو در این تاپیک انجام بدین :
پدرام جان من با بازی GTA چکش کردم , به نظر من سرعت Load و سرعت فریم فرقی نکرده . البته با بازی های دیگه چکش نکردم .نقل قول:
ولی کمی سرعت خود کنسول در داشبورد فکر میکنم بهتر شده.
این کار تو سرعت لود اصلا تاثیر داره و میزان فریم بالا رفته و افت فرم خیلی کمتر پیش میاد
شاید تو صحنه های خیلی شلوغ.حتی میتونه تو سرعت گردش دیسک داخل درایو تاثیر داشته
و درایو با صدای کمتر کار کرده و فرسودگی دیر تر اتفاق افتاده ومیزان هنگ کنسول خیلی کمتر شده
و مدت استراحت و وقفه در کار لنز دستگاه بیشتر شده در نتیجه لنز دیر تر ضعیف میشه.
در کل کنسول دچار فشار کمتری در هنگام کار شده و عمر مفید بالاتر خواهد رفت.
کدوم کار علی جان ؟؟!!!نقل قول:
سر کارم گذاشتی یا جدی میگی:31:نقل قول:
منظورم نصب بازی داخل هارد بود دیگه عزیزه دل انگیز
جدا تاثیر نداره ؟! شما بازیه GeOW 2 رو روی هارد نصب کردی ؟! ناجور تاثیر داره ! یعنی اصلا بلافاصله وارد منوی بازی میشه و به سرعت هم میره تو بازی !نقل قول:
عجـــیــــــــبه !
نه خوب راستش نصب نکردم بر اساس اطلاعات قبلی گفتم.ولی این احتمال وجود دارهنقل قول:
که روی بعضی بازی ها تاثیر کنه مخصوصا بازی های اختصاصی.البته الان برای قضاوت کمی زود هست
و باید تست های بیشتری صورت بگیره.
با تشکر از اطلاعتون در باره این بازی.منم حتما تست میکنم نتیجه رو میگم.
من با بازی جی تی ای و پرو 2008 تست کردم تاثیر خاصی نداشت
خیلی جالبه
همه دنیا الان یک سالی میشه بازی تو هارد نصب میکنن و تاثیرش هم دیدن
سنبل تاثیر هم تو همین gta IV بوده که هم load کم شده هم مشکل بافت ها
اونوقت شما بعد از 12 ماه میای میگی تاثیر نداشته باید صبر کنیم ببینیم چی میشه !
نوید من با GeOW 2 تست کردم فرقی نکرده بود !!نقل قول:
چرا ؟؟!!
با سلام
من کنسولمو هدیه دادم،میشه بهم بگید یه دونه تازشو از کجا بگیرم،اگه شما جای من بودید از کجا می گزفتید؟
برای من کیفیت کنسول از همه چی مهم تره،با این حساب فتحی بهتره یا نکست ژن یا.....؟؟؟؟؟؟
عجب حرکتی زدی دوست عزیز ! اگه برات کیفیت مهمه که شک نکن NextGen چون به نظر من از نظر کیفیت کنسول و بازی تکه !نقل قول:
چی بگم والا ! من تو تنها بازی که شدیدا سرعت لود رو احساس کردم همین بازی بود .نقل قول:
بهترین و جدیدترین درایو ایکس باکس 360 کدوم brandهستش؟؟؟
به نظر شما ایکس باکس 360 با مادربردها و ساختارهای جدیدتر هم عرضه خواهد شد؟
جدیدترین ایکس باکس با برد جاسپر است. هر سه مدل یک ساختار دارد.نقل قول:
مدل الیت کامل ترین است.
فعلا خیری از ایکس باکس جدید نیست !:31:
دوستان مدتی 1 سوالی برام پیش اومده!
اگه 12 ولت کردن و کارهایی از این دست کارهای اصولی هستش چرا خود ماکروسافت انجامش نمی ده؟
قطعا از من و شما بیشتر دلش می خواد مشکل کنسولش حل بشه
عزیزم اینو خودم هم می دونستم که بورد جاسپر جدیدترین و بهترینه،ولی اگه دقت کنی نوشتم درایو نه بورد،نقل قول:
منظورم بهترین و جدیدترین برند درایو بود،
کسی می دونه الایت جاسپر کی قراره بیاد؟؟؟؟؟
اولا که کسی اجباری به انجام روش های Cooling برای کنسول خودش رو نداره چون این کنسول بدون انجام روش های Cooling مثل 12 ولت میتونه روزی 7 ساعت بدون استراحت برای شما کار کنه.نقل قول:
دوما MS کنسول خودش رو به صورت استاندارد وارد بازار کرده و هرگونه دستکاری رو غیر مجاز میدونه .
تا الان هم ما شاهد بهبود ساختار Heatsink در CPU و اضافه شدن Heatsink انتقال گرما در GPU بودیم.
و همچنین بهبود کانال هوا.