206 كه رمز نيست يه فايله كه بايد با برنامه ي img tool تو بازي بريزي !!!
شما برو صفحات اول اين تايپيك همه چيز دستت مياد
206 كه رمز نيست يه فايله كه بايد با برنامه ي img tool تو بازي بريزي !!!
شما برو صفحات اول اين تايپيك همه چيز دستت مياد
اموزش zmodeler رو به صور ت فیلم براتون در ست کردم که جلو بیگیانگان کم نیار ید دارم اپلود میکنم میزار م
قربانتات یا علی
بعيد مي دونم بزاره . شايدم گذاشت :18:. توي تاپيك جي تي اي تهران هست . مي توني بگيري . اما اگه خواستي من اونا رو با اندازه درست مخصوص لود اسكرين دارم . همين طور منو ها . اگه خواستي بگو بزارم .نقل قول:
فقط تو رو خدا زياد پر حجم نباشه . در ضمن شما بلدي مگه ؟ خب چرا چند تا چيز ساخت خودت رو نمي زاري ؟نقل قول:
آموزش zmodeler رو به صور ت فیلم براتون در ست کردم که جلو بیگیانگان کم نیار ید دارم اپلود میکنم میزار م
قربانتات یا علی
جانــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـم ؟!!!نقل قول:
پراید کدوم مدلی بوده ؟؟؟؟ angry:
1 - خوشحال میشم مدل اصلی رو بهم بدی ...
2 - برو اول یاد بگیر DFF اکسپورت کنی ...
3 - هنوز هیچی از 3D Max حالیت نیست ! با اون مسجد ساختن و برج میلاد ساختنت ...
4 - بچه جان تو تازه یاد گرفتی کامپیوتر رو روشن کنی واسه ما کلاس میای ؟...
5 - چشمای من از تو بازتـــــــره ... کاری از : مجید ... تو هیچ کاری نکردی 3D فقط TXD رو یه تغییر در سطح هویج دادی ...
از استادتون آقا مجید بگیرید ایشون خدای اینکارا هستن ...نقل قول:
بابا این حرف ها رو ول کنید بچسبید به بازی اقا محمد اگه تونستی اون پلیس و ملا رو بزار البته بقیه چیز های که ساختی خیلی خوبن تونستی اوناروهم بزار
بابا بي خيال اينجور بحث ها بشيد . اينجا كه جاي دعوا نيست :13: . هي پز تواناييهاتون رو نديد . هر كي مرد هست خوب كارشو بزاره ببينيم .نقل قول:
آقا محمد ، آقا مجيد منظورش پرايد حاج بك هست . از همينا كه صندوق نداره . راستم مي گه .
اين پرايد درست مثل اون ماشين هست . حتي از TXD اون مي شه همه چي رو فهميد :19: . فقط كمي اديت شده هست . بيا اينم همون ماشين : البته تفاوت هايي داره كه اونم آرم و چند چيز ديگست .
Fiat Uno Turbo I.e Racing
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به آقا مجید بدین یه دونه مثل مال من بسازهنقل قول:
فقط كمي اديت شده هست
راست میگه اینجا جای دعوا نیست بجای اینکارا چیزای که ساختین بزاین
ببینم بزرگای مجلس کجان
اقا ابی شما یه چیزی بگو جانم
بابا خسته شدیم تو 2 دقیقه تایپیک رو کردیم مثل سر جن
مارو بگو که عقلمون رو دادیم دست 2 تا بچه که هر دو هم چیزی بارشون نیست
جناب mohammadrezams
حجمش 1مگه ( 80 مگ بود که فشرده کر د م )
این قسمت اوله اگه وقتش رو پیدا کنم میزارم
بله من همه کاری برلدمنقل قول:
در ضمن شما بلدي مگه ؟ خب چرا چند تا چيز ساخت خودت رو نمي زاري ؟
مکس مایا زد مودلر ناچیز و ....
من هیچ کاری ندار م یعنی وقت ساختش رو ندارم
شادم واس رو کم کنی یه برجی چیزی ساختم به هر حال
اینم بگم تا اوزاع تایپک درست نباشه از اموزش خبر ی نیست
با شمام مجید جان
اقا محمد شما هم کوتاه بیا
اینم یه ماشین باحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل گفتي . بابا دمت گرم . يك مگابايت كه خيلي عاليه . يه وقتي پيدا كن بزار . وقتي همه بلد باشيم مي تونيم بهترين كار رو انجام بديم . يكي ماشين مي سازه . يكي مسجد . يكي خونه . يكي آدم و ... . بالاخره اونايي كه بلد هستن بايد به بقيه هم ياد بدن . من الان مردم اين zmodeler رو دستكاري كردم . اما اصلا چيزي ازش سر در نياوردم . فكر كنم اين تري دي مكس چيز خوبي باشه . بايد بگيرم . چشم از اين به بعد هر وقت شد سعي مي كنيم چيزاي بدرد بخور بزاريم . شما هم پله پله آموزش تصويريتو بزار . آموزش تبديل ماشين سن آندريس به وايس سيتي و بر عكس رو هم بزار . ماشاالله كه اين تاپيك هر روز فعاله . تاپيك هاي زيادي توي پي سي ورلد هستند كه ماه هاست خوابيدن و كسي توشون پست نمي ده . اما اين تاپيك پايداره . متشكر...نقل قول: