سلام
من یه مشکلی با ویستا دارم اونم اینه که خیلی هارد با خودش درگیر میکنه یعنی حتی وقتی دارم تو اینترنت میگردم هارد سخت مشغوله
رمم هم 2 گیگ هستش
Printable View
سلام
من یه مشکلی با ویستا دارم اونم اینه که خیلی هارد با خودش درگیر میکنه یعنی حتی وقتی دارم تو اینترنت میگردم هارد سخت مشغوله
رمم هم 2 گیگ هستش
سلام.این سوال منم هست و واقعا جوابش برای خیلیها بسیار بسیار حیاتی هست.نقل قول:
حجم و مقدار استفاده از منابع سیستم برای ویستا بالاتر از xp هست که هارد هم جزئی از اونه. پس این اتفاق تا حدودی طبیعیه.نقل قول:
شما با برنامه های بهینه ساز فایلهای اضافی سیستمت رو پاک کن. رجیستریت رو یه صفایی بهش بده . error های درایوهاتو رفع کن و در نهایت همه درایوهاتو یه defrag بکن به احتمال زیاد مشکلت حل میشه.
من هم از ویستا استفاده میکنم منتهی با رم 1گیگ. ولی نه هاردم صدا میده و نه درگیره.
موفق باشید.
اين كه مشكل نيستنقل قول:
بعد كه يوزر را انتخاب كني برميگرده به ويندوز و ميبيني كه همه برنامه ها كارشونو ادامه ميدند
اين مشكلو منم گاهي وقتها دارمنقل قول:
شايد Windows Defender درگير با هارد هست
سلامنقل قول:
رفتم تمام پلاگين ها رو غير فعال كردم. اما هنوز هم بعضي صفحه ها توي فايرفاكس مي لرزند.ك بعضي صفحه ها هم نمي لرزند. نمي دونم چه فرقي مي كنه، اما مثلاً توي همين فروم، بعضي صفحه ها كه باز ميشه، نوشته ها دارند مي لرزند، بعضي صفحه هاي ديگه مشكلي نداره.
به نظر من ویندوز ویستا از نظر گرافیکی و امنیتی خیلی باحاله ولی درکل اکس پی خواهان بیشتری نسبت به ویستا داره. مثلا تو ویستا بازی های خیلی خاص نصب میشه وبقیه بازی ها تو ویستا نصب نمیشه تازه سیستم خیلی باحالی میخواد تا بتونه ویستا رو به خوبی ساپورت کنه. من که پشیمونم کلی پول دادم ورژن های مختلف ویستارو خریدم. الان یه اکس پی2008 خریدم خیلی بهتر و باحالتر از ویستاست به شما هم پیشنهاد میکنم به جای اینکه ویستا بخرید برید همون اکس پی 2008 رو بخرید
222222222222222
یه ویندوز عوض کن شاید حل بشه اگه میتونی درایور گرافیک رو هم آپدیت کن اگه از nvidia استفاده می کنی برو تو سایتش و جدیدترین درایور رو بگیر .نقل قول:
دوست عزیز بستگی داره شما با چه سیستمی از ویستا استفاده می کنی چون برای ویستا باید سیستم قوی داشته باشی xp هم کم کم جاشو به ویستا میده در ضمن با اومدن سرویس پک 1 ویستا بسیاری از مشکلاتش رفع شده و تا اواسط مارس برای user ها منتشر میشه.نقل قول:
این مشکل هم بعضی مواقع من هم داشتم وقتی یه هارد 320 مکستور داشتم همین طور بود ولی یه درایور هست که برای هارد نصب میشه رو سی دی مادربردهای جدید giga که برای ویستا اومده البته فکر میکنم برای بیشتر بردهاهست وجود داره وقتی اونو نصب میکردم مشکلش حل میشد ولی الان که 320 وسترن دیجیتال گرفتم مشکلی نداره یعنی اصلا نه صدای هارد میاد نه هارد مشغوله.نقل قول: