آره عزيز پدرشو درآوردم مقداري صبر كني ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط mohsengrisly
Printable View
آره عزيز پدرشو درآوردم مقداري صبر كني ميگمنقل قول:
نوشته شده توسط mohsengrisly
سلام
من نمي دونم اين سي دي كه گفتم چه جور ايميج ميگيره . با پري گپ هم راهنمايي نكنيد چون تو دستگاه من كار نميكنه.
فايلاي قفل:
pfr.dat و پوشه سر كاري و تراك هاي صوتي اما فايلاي اصلي همه راحت كپي ميشن اما سي دي نه.
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط h_radnoosh
من نميدونم كه چرا روي دستگاه شما كار نميكنه ولي احتمالش هست كه يوزري كه باهاش توي ويندوز لوگين ميكنيد دسترسي Admin نداشته باشه. اگر امكان داره چند تا عكس از اشكالات موجود بگيريد و به آدرس Email بالاي پري گپ بفرستيد.
ممنونم
سلام
چطور می شه فایل های صوتی المائده2 را کپی کرد
به طوری که قابل اجرا باشند؟
اقا شرمنده باعث خجالت هست ولی شما نمیدونید اخرین پستی که توی این تاپیک گذاشتم کدوم صفحه است.
اگه ممکنه لینکش رو بگذارید. اخه هر چه گشتم نتونستم پیدا کنم. سرعت اینترنت هم که اوووووووووف پوکونده. ممنون
DaemonTools (V4.0.3) with latest available SPTD-Driver (V1.25)
We strongly recommend to upgrade to this version, several internal changes increased (hopefully)
system-stability!
IsoBuster 1.9.1 Final
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
سلام دوستان
مردم و زنده شدم تا صد صفحه اول رو خوندم و مقالات و نكاتي رو كه بود تكست كردم
و براي اينكه همچي مفت مجاني هم نباشه و وجدان درد نگيرم ميذارم اينجا تا دوستان دانلود كنن
البته باتشكر از آقا مهدي 7070 كه اكثر اين مقالات رو نوشتن . اگه موافق بودين بقيه اش رو هم ميذارم
مربوط به صد صفحه اول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
48كيلو بايت
سلام ...
از persiankitty جان تشكر مي كنم ، خيلي خوب هست كه اين معرفي نرم افزارهاي جديد را توي همين تاپيك هم پيگيري بشه . معرفي جديدترين و بهترين نرم افزارها را در يك سايت ويژه ، در حال پيگيري است و انشاالله ظرف مدت كوتاهي راه اندازي خواهد شد .
IRANI118 جان ! اميدوارم كه روش شما جواب بده .
khoram جان ! من الان به اين سي دي دسترسي ندارم . يعني فايلهاي صوتي اجرا نمي شوند ؟
ماراتون جان ! اگر يادت هست كه دوباره بنويس ... اگر نه ، بايد توي همين تاپيك و يا توي انجمن كامپيوتر سرچ كني . تعداد پست هات هم كه زياد نيست ... راحت مي توني پيدا كني !
با تشكر ـ مهدي :)
سلام
فایلهای صوتی المائده2 فقط 2ثانیه اول اجرا میشود