سلام کیفیت خططتون بهتره شده ؟؟؟ و اینکه پینگ چطوری چیکار کردی برای تبدیلش و اینکه کدوم شهری داداشنقل قول:
Printable View
سلام کیفیت خططتون بهتره شده ؟؟؟ و اینکه پینگ چطوری چیکار کردی برای تبدیلش و اینکه کدوم شهری داداشنقل قول:
سرعت من به شدت افت کرده. برای شما هم همینطوره؟ از سرور ماکروسافت سرعت دانلودم 1 مگ هست!
از مودم میشه چک کرد سرعت رو چی ست کردند؟ رو مودم Adsl میشد دید.
مدل مودم هوایی دو پورت هست.
با سلام و احترام ،
اقا دوستی داریم کرمان است و میخواد این سرویس رو بگیره !
کسی از کرمان این سرویس رو گرفته ؟
فوری به من پیام بدهید و اینجا هم اعلام کنید.
ممنونم.
برای دوست من پرسیدم گفت افتضاح شده دقیقا مثل شما.نقل قول:
تانوما مخابرات :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کجا هستید؟نقل قول:
بعد این اتفاق ها ممکنه سرعتو کشیده باشن پایین
من الان دیدم سرویسها تو تغییر سرویس عوض شده و زده مثلا یک ساله و شش ماه و سه ماه من پس پرداختم البته و یه سری هم ماندگار حرفه ای و اقتصادی فکر کنم سرعت و حجم سرویسهای سرعت بالای 16 رو هم کم کردن داستان دقیقش چبه زیر 3 ماه هم نداره یعنی چی پس پرداخت مدت دار ؟ من 6 ماه بگیرم بعد 2 ماه بخوام جمع آوری کنم چی ؟ یا حجم هر ماه بازم سوخت میشه یا میمونه برای ماه بعد ؟ 2020 هم که فکر کنم اصلا حبر نداشته باشه مثل همیشه خودمون باید مهندسی معکوس کنیم طبق معمول.
دوستان کسایی که ftth پیش پرداخت هستن اگر میشه از سرویس هایی که داخل پنلشون هست یه عکس بزارن...
و اینکه آیا 50 مگ 500 گیگ بین ملل هنوز قابل خرید هست یا حذف شده؟ برای پس پرداخت ها چطور؟
و اینکه آیا 50 مگ 500 گیگ بین ملل هنوز قابل خرید هست یا حذف شده؟ برای پس پرداخت ها چطور؟[/QUOTE]
50 مگ 500 گیگ پس پرداخت ( 525 گیگ با 5% ) ماهی 160 تومان... اما 20 مگ حجم کم شده رو پس پرداخت 426.5 گیگ بود شده 341.25 ماهی 110 تومان و 30 مگ 420 گیگ ماهی 135 تومان همه حجم ها رو با 5% زدم و پنل من پس پرداخته پیش ها رو ندارم
جهت مشاهده تعرفه های پس پرداخت ( روی قبض) کمپین ماندگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
جهت مشاهده تعرفه های پیش پرداخت ( نقدی) کمپین ماندگار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]