سلام.....یه مشکل دارم.....من پرینترمepson cx3200 هستش....خوب بود مشکلی نداشتم...اما الان که دیدم رنگهارو نمیشناسه...حتی جوهرشم عوض کردم...اما موقع پرینت رنگهارو نمیشناسه
Printable View
سلام.....یه مشکل دارم.....من پرینترمepson cx3200 هستش....خوب بود مشکلی نداشتم...اما الان که دیدم رنگهارو نمیشناسه...حتی جوهرشم عوض کردم...اما موقع پرینت رنگهارو نمیشناسه
آقا بر حسب اتفاق یکی از دوستام همین چند روز پیش یه hp 1319 خریده میگه از پرینتش راضیه ولی نمیتونه باش فکس بفرسته و یا بگیره
میگه در موقع ارسال فکس شماره رو میگیره و بعد دکمه استارت رو میزنه دستگاه مدرک رو اسکن میکنه و شروع به شماره گیری میکنه ولی نمیتونه فکس رو بفرسته و fail میده . و بعد از این اتفاق حدود یک دقیقه خط تلفنش کلا قطعه.
در موقع دریافت هم دستگاه زنگ میخوره ولی روی خالت در یافت و اون بوقی که مخصوص فاکس هست نمیره در حالی که دستگاه روی حالت اتوماتیک هست .
بعضی وقتا هم یهو کلا هنگ میکنه و خط تلفن رو قطع میکنه یا توی تلفن یه بوق عجیبی میکشه و حتما باید دستگاه رو خاموش روش کرد تا درست بشه .
میتونید بگید ایراد از چیه ؟
اگه این دستگاه کلا ایراد داره تا از خریدش منصرف بشم
پرینتر لیزری Canon LBP 3010b شارژ می شوند؟یا باید کارتریج رو عوض کرد؟هزینه ان چقدر است؟کجای تهران این سرویس رو می دهند؟
اصلا پرینت گرفتنش کم رنگ شد چه کار باید کنم؟؟هزینه و کجا؟
رینتر سامسونگ CLX 2160
سلام
یه پرینتر دست دوم پا داده میخوام بخرمش
میخواستم نظر شما رو بدونم
در کل پرینترش خوبه یا نه ؟
خر کاره؟
دست دو میخوام 100-120 بخرم
کارتریجش شارژ میشه یا باید بعد از اتمامش یه کارتریج دیگه بخرم
آیا کسی تا حالا داشته یا امتحانش کرده؟
دوستان من یه پرینتر C4200 HP دارم ( ویندوز من هم 7 هست )
تو پرینت و کپی مشکلی ندارم
ولی وقتی میخوام باهاش اسکن کنم میگه :
USB not connected
چی کار کنم ؟
سلام
پرینتر canon IP3600 چجور پرینتری هست ؟ خوبه؟ کارش چطور؟ البته من چند عدد برای مشتری فروختم و باهاش یه کمی هم کار کردم. سرعت چاپش عالیه و روی کاغذ عکس هم پرینت کردم خیلی خوب پرینت میگیره . قیمتش هم مناسبه 80 تومان 5 رنگ هم هستش. قیمت رنگهاش هم 3 تومان هستش
فقط از عمر کارکرد کارتریج هاش خبر ندارم
کسی نظری راجع به Epson TX300F داره؟
یک چهار کاره خوب میخوام تو مایه های 150.
بچه ها راهنمایی میکنید
سلام دوستان
من چند روز پیش یه جوهرافشان اپسون R295 خریدم. یه تانک جوهر هم بهش وصل کردم.
حدود ده صفحه تمام رنگ هم باهاش پرینت گرفتم ولی مشکلش اینه که یه صفحه رو پرینت کامل می گیره بعد چند صفحه رو پرینت ناقص می گیره.
یعنی حدود 40% صفحه رو پرینت می گیره بقیشو سفید میده بیرون.
آقا توصیه میکنم قبل ارز خرید یک نگاهی به این فروم بندازید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا ایران است . قرار نیست هر وقت کارتریج تمامن شد ان را دور بندازید و نو بخرید بهتر همین حالا فکر شارژ ان را بکنید
این چیپ شارژ هم گذاشتن تا مجبور بشید کارتریج را نو بخرید با خرید چند بار کارتریج نو مثل این میمونه که پرینتر را عوض کنید و یا اینکه به اندازه یک پرینتر پول تو جیب شرکت اصلی کرده باشید
این هم که فعلا چیپ شارژ تو بازار ایران هست برای این که شما را به خرید راغب کنند یکم که گذشت دیگر پشتیبانی قطعات قطع میشه و با اجازه باید پول حسلبی بدهی و کارتریج اصلی بخری
این روشی که همه باهاش اشنا هستند و هدف ان کسب درامد از طریق فروش مواد مصرفی و وادار کردن مصرف کننده به خرید کالا جدید است
حالا خود دانید ما گفتیم
دوستان پرینتر Keyocera چطورین؟بهتر از HP هستن؟مدل HP laserjet 2055d شارژرش همجا گیر میاد؟