اگر در تب health نرم افزار hdtune خطایی ثبت نشده میشه گفت مشکلی وجود نداره.نقل قول:
بله این ویندوز خیلی خوبه.
Printable View
اگر در تب health نرم افزار hdtune خطایی ثبت نشده میشه گفت مشکلی وجود نداره.نقل قول:
بله این ویندوز خیلی خوبه.
نخیر مشکلی نداره و همچیش اوکی هست خیلیا این مشکل صدای هارد رو در این لپ تاپ دارند و بعضی هاشون گفتند به مرور زمان صداش میفته!!!نقل قول:
دوستان میخوام این لپ تاپ رو بخرم i5 8gb بدون گارانتی با یک هفته فرصت تست به نظرتون بدون گارانتی دارم میگرم امکان داره مشکلی پیش بیاد چون با گارانتی 100 تومن گرونتره و واقعا دیگه بودجه نمیرسه!
همون صد تومن به اندازه دو سال برات در میاره.رم هشت برای i5 زیادیه همون رم شیش رو بگیر دیگه با گارانتی دو سالهنقل قول:
سلامنقل قول:
واقعا گارانتی 100 هزار تومنه ؟:n28:
من 30 تومن دادم برا گارانتی یکسالهنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
گارانتی سازگار هست 2130 تومن بدون گارانتی 2030 به نظرتون مشکلی پیش میاد با توجه به هفت روز فرصت تست از کیمیا آنلاین میخوام بگیرمنقل قول:
همونطوری که دوستان گفتن بهتره با رم 6 و با گارانتی بگیرید به هر حال وسیله الکترونیکی هست و. غیرقابل پیش بینی ولی فکر نکنم مشکل خاصی پیش بیادنقل قول:
Sent from my ST15i using Tapatalk
سلام به همه دوستان و اساتید خودم
یه مشکل واسه من پیش اومده...
امشب همینجوری نگاهم به فرکانس cpu افتاد...دیدم که از روی 0.77 ghz نکون نمیخوره...
هر چی توی energy manager هم تغییر میدم و روی high performance میزارم تغییر نمیکنه...
در حالی که قبلا اینجوری نبود...تا اونو میزاشتن روی high performance فرکانس می رفت حدود 3 ghz....
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه مشکل چیه....:n03::n03:
مطمئن هستید که موجود داره؟نقل قول:
اینجا را هم ببین z510 گارانتی سازگار با 6 گیگ رم 2.099.000
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]