دوستان من سیستمم اینه:
cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz)
ram:4gb
gpu:NVIDIA GeForce GT 220 (PS4.0/VS4.0)
اما بازی با لک اجرا میشه
سیستمم پایینه یا کلا بازی مشکل داره:
بازی رو نسخه black box رو دانلود کردم
Printable View
دوستان من سیستمم اینه:
cpu:Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz x 2 (2.93Ghz)
ram:4gb
gpu:NVIDIA GeForce GT 220 (PS4.0/VS4.0)
اما بازی با لک اجرا میشه
سیستمم پایینه یا کلا بازی مشکل داره:
بازی رو نسخه black box رو دانلود کردم
من همه چیزم تو ستینگس بازی گود بود ولی با این حال با 60 فریم لگم :(نقل قول:
سلامنقل قول:
درباره پاس عمقی توضیح بیشتری بده. اون دایره وقتی پاس عمقی رو شروع کردی به دادن میاد نه قبلش! پس چجوری میشه تنظیمش کرد.:n13:
من بازی رو پاک کردم ولی برام جای سواله این. بخش تمرین هم که همش با دسته توضیح داده اعصاب نگزاشته:n29:
منم به جز vram که ok نوشته بقیه goode اما حتی تو حالت low بازی صحنه آهستستنقل قول:
تو pes 2013 وقتی ویندوز ریستارت میشد بازی روون اجرا میشد اما بعد چند ساعت از روشن بودن سیستم اونم لک داشت نمیدونم چشه با این pes مشکل داره سیستمم اما تا حالا بازی دیگه ای نبوده که توش کم اورده باشه سیستمم
می تونی برای دریبل و تکنیک از ترکیب شوک سمت راست و چپ استفاده کنی اما برای پاس تو عمق همونطور که دوستمون گقتن باید دایره رو کنترل کنی و اگر می خوای مثل 13 بازی کنی در قسمت support settings فکر کنم ، trough ball type رو در حالت basic تنظیم کنی !نقل قول:
این سیستم من هست: 6gb ram...Geforce GT540(2gb)...cpu core i7 ,, ولی بازم لگ دارم...گرافیک رو آپ دیت کردم و تو کنترل پنلش ست کردم که بازی با گرافیک جی فورس اجرا بشه ولی بازم این لگ لعنتی هست....به نظرتون ایراد از این بلک باکسه نامرده؟؟؟؟:n23: نسخه بلک باکسه ولی کرکش ریلودد هست و حالا دارم پچ پیس ادیت رو دان میکنم کاش نصب بشه:n28:نقل قول:
خدایی یه عکس بزارید از این چمن مسخره ببینم ماله من اینجور داغونه یه کلا" اینجوره؟؟!!!
پاس عمقی رو اگه خیلی رو مختونه بذارینش رو حالت basic میشه مثل قبل،ولی اگه میخواین همون ادونچ باشه اول برین تمرین ها تا قلقش دستتون بیادنقل قول:
بازی رو بهتره با دسته بازی کنین چون با کیبورد دریبل زدن تقریبا غیر ممکنه
همون وقت که پاسو پر میکنی فاصله بین برخورد توپ با پای بازیکن وقت داری که جای اون دایره رو تغییر بدی تغریبا یک ثانیهنقل قول:
من دستم راه افتاده پاس تو عمق های تمیزی میدم:دی
دستتون راه بیافته بازی خیلی لذت بخش میشه
حیف که سیستمم نمیکشه بیشتر از low بازی کنم:دی
نه اینجور که شما میگی نیست :دی خیلی راحت میشه بهش جهت داد من تنها مشکلی که تو پاس عمقی دارم اینه که 2 تا جهت (مثلا) بالا و چپ رو میگیرم که عمقی پاس بده بیشتر عرضی پاس میده تو عمقی :دینقل قول:
من تاحالا تو تمرین چیز بدرد بخوری ندیدم :دی بیخیال تمرین شو برو free training
چون تغییر اساسی تو پاس عمقی داده باید عادت کنی (به نظرم تنها راهه) من خودم همینجور دارم بازی میکنم سوپر استار یه بازی میبرم یه بازی میبازم :دی (بیشترشو میبازم :دی)
دقیقا منم همین مشکلو دارمنقل قول:
منم بلک باکس گرفتم از دانلودها
فک کنم مشکل از بلک باکسه چون منم کرکم ریلودد هست :دی دانلود کن تاثیری داشت یه ندا بده :دینقل قول:
چمنش مزخرفه :دی فقط برا تو نیست :دی:دی