نقل قول:
البته ببخشيدا......... اما فكر نكنم تاپيك هدف خاصي داشته باشه كه بخواد منحرف بشه.......
اين تاپيك جاي همين صحبت ها براي بچه هاي اصفهاني هست.......
البته شما جسارت من را ببخشيد
Printable View
نقل قول:
البته ببخشيدا......... اما فكر نكنم تاپيك هدف خاصي داشته باشه كه بخواد منحرف بشه.......
اين تاپيك جاي همين صحبت ها براي بچه هاي اصفهاني هست.......
البته شما جسارت من را ببخشيد
آزاد خوراسگوووووووووووووووون آخرين شاهكارش را رو كرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا امین میگم نظرت چیه یه تاپیک با عنوانه**اولین میتینگ رسمیه اصفهانیهای p30world**نقل قول:
بزنیم و ایین نامه را توش اعلام کنیم؟و یا ایین نامه را تو امضا قرار بدیم.البته ایین نامه یه اصلاح کوچیک لازم داره که اگه قطعی شد اعمال می کنیم.
کوچیک شوما شهرام
نقل قول:
شهرام جان فكر خوبي هست.... اما اگه مشكلي نيست واست،زحمتش را خودتون بكشيد،چون من ادبياتم به قوي و خوبي ادبيات شما نيست.... شرمنده (اسمايلي خجاااااااااااالت)
فقط اگه ميشه هماهنگي هاي قبليش را در همين تاپيك انجام بدين كه هم بنده هم بقيه دوستان كه تاحالا ما را همكاري كردند در جريان باشند.......
خوش باشيد
دوست عزیز حیف که اینجا تاپیک مناسبی نیست والا شجره نامه ی دل و سونی و ایسوس و هر لپ تاپ دیگه ای که میخواستید رو واستون مینوشتم...نقل قول:
دیگه الان دل با این خز وخیل بازی که راه انداخته کیه که از مدلاش و کارایی هاشون ندونه؟!
به شخضه اگر بچه مایه بودم میرفتم سراغ سونی.. چون علاوه بر امکانات مناسب و مچ بودن قطعات، ال سی دی فوق العاده ای داره...
اما حالا که یه لپ تاپ حرفه ای میخوام با قیمت نسبتا خوب و کیفیت عالی میرم سراغ ایسوس.
البته از نظر کیفیت اچ پی رو هم فوق العاده قبول دارم ولی در مچ بودن قطعات بعد از سونی گرونقیمت هیچی ایسوس نمیشه... (سونی دست روی هر کاری بگذاره اوله و گرون تر از بقیه ی برند ها)
من فقط یک سوال پرسیدم اونم اینکه کسی لپ تاپ فروشی که نوت بوک ایسوس با گارانتی دیجیتال بفروشرو سراغ داره یا نه؟!:19:
نقل قول:
:19::19::19::19::19::19:
امین جان اگه خودتون بزنید بنظر من بهتره چون هم اعتبارتون بیشتره و هم بیشتر شما را میشناسن تا من را ...و دیگه خودتون را به عنوان مسئول هماهنگی معرفی کنید ....نقل قول:
همچنین لازمه یه محدوده ی زمانی مشخص کرد که تا مثلا فلان تاریخ فرصت برای ثبت نام وجود دارد....
می تونید همین ایین نامه را کپی کنید:
------------------------------------------------------------------------------------------------
یه نفر به عنوان هماهنگ کننده ی قرار اعلام امادگی میکنه بعد کسایی که مایل به شرکت هستند شماره ی موبایلشون به همراه اسم کوچیکشون را با پیام خصوصی به این فرد می فرستند و هماهنگ کننده هم متعاقبا همین کار را انجام میده و شخصی که شماره ی مسئول هماهنگی را دریافت میکنه حتما باید با SMS نام کاربری خود در این انجمن را به مسئول بفرسته .
سپس تعداد که به یه حد نصاب رسید(توافقی) هماهنگ کننده روز و محل میتینگ را با SMS به بچه ها اعلام میکنه;
هیچ حرفی هم نباید در این زمینه در انجمن زده بشه... فقط با SMS .
نقل قول:
شما به ما لطف دارين........
پس بي زحمت اگه ميشه متني كه بايد توي اون تاپيك بنويسم را بهم بگيد،من اصلا ادبياتم خوب نيست:46:
يه سايت باحال براي سخت افزار با قيمت و مشخصات
كامل ترين سايت در اين زمينه:
کد:http://www.rayaneh.com
بابا امین خان یه کم اعتماد به نفس داشته باشید:20: هر چیزی دوست داری برای مقدمه بنویس ... و یه کم اب و تاب بهش بده مثلا بنویس ***اگه بیایید خیلی خوش میگذره و همه شام مهمون من هستید. :31:***نقل قول:
بعدم ایین نامه را بذار ....همین.