شما چند صفحه قبل رو مطالعه کنی هم درایور usb هست هم آموزش نصب درایورنقل قول:
شما چند صفحه قبل رو مطالعه کنی هم درایور usb هست هم آموزش نصب درایورنقل قول:
آره دوست عزیز میشه. با برنامه Gslide میشه به فایل main پچ اضافه کرد.بعد اونو روی گوشی فلش کرد.روش کار هم خیلی ساده هست.کافیه پچ رو add کنی و دکمه Process رو بزنی.نقل قول:
آقا ایمان شما چه فریموری پیشنهاد می کنی؟
من از کلوپ فریمور ها گرفتم البته fs رو و فلش کردم الانم دارم main رو می گیرم.
اگه ممکنه لینک بدین.
برای K750 به نظر من بهترین فریمور R1CA021 هست که بیشترین استفاده کننده رو داره و بالطبع بیشترین پچ رو هم داره.
اگر هم بخوای میتونی از فریموار w800 استفاده کنی که بهترینشون R1BC002 هستومنم از این استفاده می کنم و تا کنون هیچ هنگی توش ندیدم و پچ هم تا دلت بخواد داره.تازه واکمن هم به گوشیت اضافه میشه.
لینکش تو کلوپ فریمورها هست. فقط یادت باشه که Main چینی دانلود نکنی.فقط EU. برای W800 R1BC002 هم FS دارای CID49 کم گیر میاد که میتونی از FS با CID36 استفاده کنی که برای فلش با XS قبلش باید با Gslide پردازش کنی(بدون اضافه کردن هیچ گونه فایل یا پچ) و یا با setool2lite (بدون پردازش با Gslide)فلش کنی
مگه تو خود سایت سونی اریکسون نداره؟ Sony Ericsson Update Service یا (SEUS)نقل قول:
واسه من که تو cd گوشی بودش.بهتره بری یک موبایل فروشیو cd گوشی بگیری.بهتر از دانلود کردنه.
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19:
سلام :46:
من يه خواهش اسيدي دارم ( يعني فوري فوتي)
اساتيد گرامي من كيخوام فريمور گوشيم رو عوض كنم و به r1ca021 ارتقا بدم:20:
لطفا تمامي فايل هاي مورد نياز براي اين فريمور را بذاريد واسه داونلود ( main,fsو....):8:
من خيلي خيلي خيلي ....
ممنون ميشم اگه اين لطف رو بكنيد...:10::10:
منتظرم...
گوشيم k750i هست و فريمور الان r1aa008 هست
حالم از هر چي فلش گوشي داره بهم مي خوره تو اين ماه رمضوني يك روز وقتمو گرفت تا درست شد forum ها رو شخم زدم تا درست شد يه k750 بود كه مي خواستم به w800 تبديلش كنم كه داشت منو تبديل به يه چيز ديگه مي كرد
باز هم از همتون ممنون
سلام
اگه موقع كار با setools مدل گوشي را اشتباهي بديم بايد چيكار كينم
موقع نصب يه پچ اين اتفاق افتاد و ديگه گوشي روشن نشد
چيكار كنم :41:
باید main رو رو گوشیت فلش کنینقل قول:
سلام
اگه موقع كار با setools مدل گوشي را اشتباهي بديم بايد چيكار كينم
موقع نصب يه پچ اين اتفاق افتاد و ديگه گوشي روشن نشد
چيكار كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنوننقل قول:
ولي فايل Main را از كجا بايد بگيرم