کلا انگار قلعه نوعی دوست نداره بعد از اینکه یک تیم رو قهرمان کرد تو بمونه.......
توی قهرمانی قبلیمون هم بعد از قهرمانی گذاشت رفت.....یادتون که هست؟؟؟
نمی دونم داره ناز می کنه یا شایدم این مصاحبه دروغه.....
Printable View
کلا انگار قلعه نوعی دوست نداره بعد از اینکه یک تیم رو قهرمان کرد تو بمونه.......
توی قهرمانی قبلیمون هم بعد از قهرمانی گذاشت رفت.....یادتون که هست؟؟؟
نمی دونم داره ناز می کنه یا شایدم این مصاحبه دروغه.....
قلعهنویی: با استقلال قرارداد 2 ساله دارم/شاید هیئتمدیره و مردم من را نخواهند
امیر قلعهنویی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در خصوص شایعه جداییش از استقلال در پایان فصل اظهار داشت: اصلاً چنین چیزی صحت ندارد تمام فکر و ذکر من بازی با داماش و 2 بازی با الشباب است. من به عشق این مردم قرارداد 2 ساله با استقلال بستم و هدفم این بوده که با این تیم قهرمان آسیا شوم.
وی افزود: شاید اصلاً بعد از این 3 بازی مردم و هیئتمدیره من را نخواهند من که نمیتوانم از حالا بگویم میخواهم بروم یا بمانم. همیشه گفتهام تا لحظهای که هستم با قدرت کار میکنم همین امروز 3 ساعت فیلم بازی حرکات خود را دیدهایم و با قدرت به فکر بازی با الشباب امارات هستیم.
قلعهنویی با تأکید بر اینکه استقلال نیاز به آرامش دارد، ادامه داد: درست است که در بازی الهلال یک سری دلخوریها به وجود آمد اما اینها مسائل درونخانوادگی است و باعث نمیشود که ما با قدرت به کارمان ادامه ندهیم.
وی در پایان تأکید کرد: من به عنوان سرمربی استقلال اگر بخواهم حرفی بزنم، خودم میزنم و هرکسی جای من صحبت کند حرف من نیست.
عمرا بزاریم بره جمعه با 100 هزار نفر از دلش درمیاریم 90 دقیقه تشویقش میکنیم
این حرفا فقط برای اینه که سنگاشو برای فصل بعد با هوادار وا بکنه...
امیدوارم این بحثهای رفتن قلعه نویی شایعه باشه ولی زبونم لال اگه یه وقت خواست بره خیلی دوست دارم تونی سرمربی تراکتور رو جاش بیارن
آقا اون که اصلا در حد استقلال نیست و نمیتونه حاشیه های تیم رو جمع کنهنقل قول:
امیدوارم قلعه نویی بمونه اما اگر 1% هم قرار باشه بره دوست دارم داش علی منصور و فرهاد مسئولیت فنی تیمو بر عهده بگیرند :n12:
کاری به حاشیهها ندارم والبته اینو قبول دارم که نمیتونه حاشیهها رو جمع کنه! ولی از لحاظ فنی بسیار سطح بالایی داره، کما اینکه دیدیم چطور با یه تیم نصف و نیمه که چندان بازیکن مطرحی نداشت و بیشتر از دو سه نفر ذخیره نداشت تیم رو تا رتبه سوم رسونده و اگه شانس بیارن حتی میتونن سوم هم بشن. من تو این لیگ کلا به دو تا مربی بغیر از قلعه نویی اعتقاد دارم: یکی همین تونی و یکی هم حسین فرکی هستش که به شخصه خیلی دوستش دارم :n12:نقل قول:
قلعه نوعی هیج جا نمیره از الان داره تماشاگرا رو جلو بعضیا قرار میده تا فصل بعد حساب کار دستشون بیاد که اون بعضیا قطعا هیئت مدیره باشگاه هست من نمیدونم امیر عرب این وسط نمیتونست جلو زبونشو بگیره حاشیه درست نشه..تو اسیا دوتا بازی مهم داریم ..کلا انگار نباید اب خوش از گلوی ما هوادارا پایین بره
نه بابا اصلا تونی مربی خوب و با دانشی نیست هم باید دو برابر قلعه نویی بهش پول داد هم حاشیه زیاد داره هم سطح فنی اش نصف قلعه نویی هم نمیشهنقل قول:
اگه راست باشه
ما عادت داریم قدر سرمایه ها و داشته هامون رو ندونیم
بهترین فرصت برای کسب ستاره ی سوم بود با موندن امیرخان و جذب چند ستاره که داریم از دستش میدیم. خیلی بد کردیم در حق این مربی که همه ی تیمها آرزوی داشتنش رو دارن، چندین بار در طول فصل بستری شد، زانوش رو ۲ بار عمل کرد، مادرش رو از دست داد، یه نیم فصل با ۱۳ بازیکن صدرنشین موند، با بی پولی جنگید، مقابل همه حاشیه ها و رسانه ها و ۹۰ کم نیاورد، تماشاگر حمایتش نکرد اما بازم قهرمانمون کرد. آره ما لیاقت تو رو نداریم امیرخان، برو جایی که قدرت رو بدونن.
اما تو سایت ها میبینیم چیزای زیادی نوشتن
با گفتو گوی خبر ورزشی
امیر قلعه نوعی در خصوص شایعه جداییش از استقلال در پایان فصل اظهار داشت: اصلاً چنین چیزی صحت ندارد
وی تأکید کرد: من به عنوان سرمربی استقلال اگر بخواهم حرفی بزنم خودم میزنم و هرکسی جای من صحبت کند حرف من نیست.
خلاصه باید منتظر بود و دید چی میشه.می خوان استقلال رو ببرن به حاشیه...
در اینکه قلعهنویی مربی با دانش و حرفهای هست شکی نیست ولی بنده به شخصه از سبک بازی تیمش خوشم نمیاد! برام اصلا خوشایند نیست که تیم هی توپ رو ببره اینور و اونور زمین و سانتر کنه! بازی تیمایی مثل فولاد خوزستان یا تراکتورسازی خیلی بیشتر به دلم میشینه تا بازی تیم خودم :n27: در مورد مقایسه کیفیت بازی دو تیم استقلال و فولاد و یا همین استقلال و تراکتور به بازیهای رفت و برگشت دو تیم دقت کنید به خوبی متوجه منظورم میشید.نقل قول:
البته این نکته رو هم ذکر کنم با وجود ایراداتی که به کادر فنی تیم وارده بنده هنوزم میخوام امیرخان سرمربی تیم باشه، بهر حال هرجوری که باشه و تیم هرجوریم بازی کنه بازم امیدی به قهرمانی باهاش داریم! بخصوص امسال که بخت خوبی هم توی آسیا داریم و نباید راحت از دستش بدیم :n06: