سلام دوستان این پچ بازی اومد ؟ کرک درست شد ؟
من هنوز نخریدمش بخرم ؟
Printable View
سلام دوستان این پچ بازی اومد ؟ کرک درست شد ؟
من هنوز نخریدمش بخرم ؟
سلام دوستان.
سه تا سؤال در مورد ورژن PC:
1. چطور باید پنالتی بگیرم؟ چطور به دروازه بان بگم شیرجه بزنه به سمت توپ..
2. تو FIFA 11، دکمه پاس کوتاه (دقیقاً یادم نیست چی بود اسم دکمه ..!) رو که نگه میداشتی خودش میرفت دنبال توپ و سعی میکرد با تنه و بدون خطا توپ رو بگیره. ولی توی این نسخه، با همون دکمه بازیکن میره دنبال توپ، ولی برای گرفتن توپ اقدامی نمیکنه. و باید حتماً دکمهی شوت! رو بزنم که تلاش کنه توپ رو بگیره (یک ضربه میزنه)... راهی نیست که خودش بره دنبالش و بگیره توپ رو؟
3. من با کیبورد که بازی رو شروع کردم دکمه ها بهم ریخته بود (نسبت به 11)، توی تنظیمات controller (داخل بازی) که رفتم، 2 حالت بیشتر پیدا نکردم.. یکی همون حالت پیشفرض، یکی دیگه هم دکمههای بالا و پایینش W و S بود (فکر کنم!).. حالتی نداره که بشه همون کلید های جهتی رو گذاشت؟ حتماً باید خودم دستی تنظیمات دکمهها رو عوض کنم؟
با سپاس از توجه شما!
پچی چیزی برای فیفا 13 نیومده؟
کسی میتونه این فایل رو دانلود کنه از این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو career که بازیکن میسازی چرا بعد از گل شادی بازیکنا اینقدر خنکه دوربین عوض نمیشه و همینطور از دور نشون میده ! اصلا چرا مثل pes نمیشه شادی بعد از گل رو خودمون واسه بازیکنمون انتخاب کنیم ؟ بعضی وقتا هم قاطی میکنه هی دور خودش میچرخه .
فیفا شادی بعد از گلش مثل pes نیست که همیشه یه نوع باشه . شادی به صورت داینامیکه . یعنی وقتی بعد از گل بازیکنت میدوه . میتونی کنترلش کنی و هر طرف بخوای بری و با زدن دکمه های مختلف شادی های مختلف رو انجام بدی . مثل LT رو بگیر و RS رو یه دور بچرخون . یا LT با X یا .... .نقل قول:
توی تاپیک اموزش برو یه فیلم داره در مورد انواع شادی پس از گل
بچه ها من دلپیرو میخوام تو فیفا 13 نیست پچ یا هر چیزی که دلپیرو رو بیاره تو فیفا 13 نیست؟
لیست اچیومنت های بازی +طریقه ی گرفتنشون رو میخوام
ممنون ولی اونو میدونم میگم چرا زاویه دوربین عوض نمیشه چرا از همون زاویه دوربینی که بازی میکنی نشون میده چرا زوم نمیشه رو بازیکنی که گل زده البته اینم بگم که من هنوز تو لیگ های دسته دو و سه هستم ممکنه مال این باشه ؟نقل قول:
یکی برنامه FIFA_Soccer 13 CD Key Generator رو دانلود کنه من نمیتونم دانلود کنم :19: