خیر.فشار ابروی 2 بار هستش...نقل قول:
Printable View
خیر.فشار ابروی 2 بار هستش...نقل قول:
با توضیحاتی که دادی، فکر میکنم مشکل از شیرآلات تون باشه و به احتمال خیلی زیاد رسوب گرفته. بهتره با تعمیرکارش تماس بگیرید تا از نزدیک شیرهای آب را چک کنه.نقل قول:
با توضیحاتی که دادی، فکر میکنم مشکل از شیرآلات تون باشه و به احتمال خیلی زیاد رسوب گرفته. بهتره با تعمیرکارش تماس بگیرید تا از نزدیک شیرهای آب را چک کنه.نقل قول:
lمرسی از راهنماییتون...ولی حدود 5 ماهه که نصب شده و خونه نوساز هستش...نقل قول:
سلام لطفا به من یه کمک فوری بدید پکیج مرکوری فشارش خود به خود میره بالا به 3 میرسه به شدت آب ازش نشت می کنه جوری هم گذاشتن تو کابینت بردش دیده نمیشه چطوری تنظیم کنم؟؟؟:n27::n27::n27:
سلام لطفا یه کمک فوری بدید. پکیج مرکوری 24 دماش خود به خود میره بالا به 3 میرسه آب میده . اگه اطلاعات دارید راهنمایی کنید لطفا:n27::n27::n27:
حالت سردو گرم شدن آب فقط در چند حالت رخ میده.
*رسوب گرفتن یا جمع شدن شن و ماسه پشت صافی شیرها.
*فشار گاز پایین و فشار آب بال.
*فشار آب بالا.
*فشار گاز پایین.
* رسوب گرفتگی مبدل.
* خرابی سنسور جداری.(سنسور آب گرم).
و نهایتا خرابی شیر گاز .نقل قول:
سلام. خسته نباشید. من یک واحد 60 متری بالای پارکینگ در قزوین دارم لطفا برای خرید پکیج از بین مارکهای : ایران رادیاتور و بوتان و ایساتیس کدام بهتر است. ممنون
1- زیر پکیج یک شیر هست نگاهش کنید ببینید که باز نباشه.این شیر باید بسته باشه وگرنه فشار بالا میره م از شیر اطمینان آب میریزه.
2- اگر شیر پرکن زیر پکیج بسته ولی باز فشار بالا میره ، آب ورودی به پکیج ( آب سرد اصلی )را قطع کنید ببینید فشار باز بالا میره یا نه.اگر فشار بالا نرفت شیر پرکن خرابه یا مبدل سوراخ شده. که باید یکی یکی تست بشه.
نقل قول:
برای پایین اوردن فشار باید از رادیاتورها هواگیری کنید ولی اگر هوا گیری کردید و باز خیلی سریع فشار بالا رفت کارهای زیر را انجام بدید.
1- زیر پکیج یک شیر هست نگاهش کنید ببینید که باز نباشه.این شیر باید بسته باشه وگرنه فشار بالا میره م از شیر اطمینان آب میریزه.
2- اگر شیر پرکن زیر پکیج بسته ولی باز فشار بالا میره ، آب ورودی به پکیج ( آب سرد اصلی )را قطع کنید ببینید فشار باز بالا میره یا نه.اگر فشار بالا نرفت شیر پرکن خرابه یا مبدل سوراخ شده. که باید یکی یکی تست بشه.نقل قول: