مگه شروع نشده؟ :18:نقل قول:
Printable View
مگه شروع نشده؟ :18:نقل قول:
عربی حسابی با مشکل برخوردم اصلا نمی تونم خوب تست بزنم با اینکه ایاد فیلی دارم ولی درسنامش راضیم نمی کنه
یک سوال مهم:میشه بارتبه 1500 دانشگاه شهید بهشتی رشته معماری قبول شد؟؟
لطفا سریع جواب بدین.مرسی.
نه هنوز . یه 10 - 12 روز دیگه شروع میشه :20:نقل قول:
نقل قول:
من قبلا هم گفتم کتابها برای سطحهای مختلف و حتی سبک خوندنها فرق میکنه یعنی ممکن هستش که یک کتاب برای دو دانش اموز قوی مناسب نباشه
حتما قبل از خرید کتاب نگاهی به درسنهمه تست ها و توضیحات تشریحی اون بیندازید ....
موفق باشید....
بچه های سال گذشته یه نیگا بندازین شاید شما بودین:
کسی جواب سوال مارو نداشت؟نقل قول:
سلام.
من هنوز به صورت جدی شروع به خوندن برای کنکور نکردم...نا امیدم...
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk
یه بار سایتی رفته بودم اونجا اعضا با هم سر درس خوندن با هم مسابقه میدادن و هرکی ترازش بیشتر میشد اون برنده میشد سایتم یه جایزه بهش میداد (البته مسابقش خوابیده بود :31:)نظرتون چیه مام اینجا یه مسابقه بزاریم؟اینطوری ادم حس رقاب پیدا میکنه و کمک میکنه بهتر درس بخونیم :10:(جایزه هم یک دستگاه ساعت مچی عمو پورنگ:5:)
+
من وقتی میشینم درس بخونم (مخصوصا فیزیک و ریاضی)میگم 2 ساعت میخونم بعد میگم بزار این مبحثو کامل بخونم میبینی نشستم 3-4 ساعته دارم فیزیک میخونم حالا اگه سر اون ساعت تعیین شده بزارمش کنار ناقص میشه اگرم زیاد بخونم هم بی برنامه میشه هم اینکه از حوصله میرم چیکار کنم:13:؟
پ.ن الان که اینو مینوشتم یادم افتاد میتونم بعد اینکه یه درسه دیگه خوندم برم اون درسو ادامه بدم :31:
یادگار ماندگار قمچی رو نگاه کردی؟ شاید اوجا باشه (برو از سای کانون دانلود کن) اینجام به خاطر امتحانات فک کنم خلوت شدهنقل قول:
نوشته شده توسط Alireza.Malek
یک سوال مهم:میشه بارتبه 1500 دانشگاه شهید بهشتی رشته معماری قبول شد؟؟
لطفا سریع جواب بدین.مرسی.
نا امید نباش من پارسال مثل تو نخونده بودم گفتم اخه تو 4 ماه چقد میشه خوند؟ بعد فهمیدم که خیلی میشه خوند:19:نقل قول:
سلام.
من هنوز به صورت جدی شروع به خوندن برای کنکور نکردم...نا امیدم...
تو هم بشین از الان عین ... درس بخون حتما قبول میشی از ما گفتن بود
نقل قول:منم این نظر دوستمونو تایید میکنمنقل قول:
جو تاپیک خیلی سرد شده
باید یکاری کرد که هرکی میاد تو تاپیک یه جوری شارژ بشه که حداقل بره یه روز توووووپ درس بخونه و دوباره روز بعد بیاد اینجا و .....
دوستان نظرشون چیه؟
چیکا کنیم تاپیک گرم بشه؟
فندک بگیریم زیرش؟:31: