اونجا که نوشته choose what closing lid doesنقل قول:
خوب حالا میشه بگید از این جا چی رو باید تغییر بدم؟
با تشکر
برو تو و when i close lid .... رو از حالت اسلیپ بردار و بذار هر کاری که صلاح میدونی انجام بده
Printable View
اونجا که نوشته choose what closing lid doesنقل قول:
خوب حالا میشه بگید از این جا چی رو باید تغییر بدم؟
با تشکر
برو تو و when i close lid .... رو از حالت اسلیپ بردار و بذار هر کاری که صلاح میدونی انجام بده
متشکرم دوست عزیز میشه بگی چگونه میتونم به کارخانه برگردونم dell 600نقل قول:
هیچ صدایی نمیده موقع ریست شدن
میگن: خمیر مخصوصی هست که بین تراشه و هیدسینک قرار میدهند که قابلیت انتقال گرما تراشه بهتر منتقل میکند (نه خمیر سیلیکون).
آره فبل از اینکه خمیر سیلیکون بزنم دیدم خمیری روی تراشه گرافیکش هست زرد رنگ بود ولی خشکیده بود من درآوردم و خمیر سیلیکون جایگزین کردم ولی جوابی نداد
متشکرم دوستان اگر کسی میدونه راهنمایی کنه جزئیات بیشتر در پست های قبلی گفته ام
ببخشید که پستم رو تکرار میکنم...نقل قول:
کسی نظری نداره؟
با سلام خدمت دوستان
من دیروز یه نوت بوک asus گرفتم ولی نمیدونم finger print چه جوری کار میکنه لطفا کمک کنید.
خیر نه وبکم داره و نه میکروفن ... اغلب اونهایی که وب کم دارند میکروفون استریو هم دارندنقل قول:
سلام دوستان
لپتاپ dell inspiron 6400 میکروفون داخلی داره؟
نمیتونم هیچ صدایی رو ضبط کنم... از صبح دارم سرچ میکنم یه جا نوشته میکروفون داره یه جا نوشته نداره! گیج شدم...
پیشاپیش ممنون از جوابتون
باید یک میکروفون بخرید و به ورودی mic in متصل کنید یا از این هدست های میکروفون دار
والا باید نرم افزار اصلی و درایور verSign نصب باشه که اعلب توی کنترل پانل و یا بخش all programs میتونید پیداش کنید ... دفترچه و یا مانول را برای تنظیمات حتما مطالعه کنیدنقل قول:
يه سوال. گرافيك لپ تاپ رو ميشه ارتقا داد؟ Dell Studio XPS 1340
با سلام خدمت دوستان غزیز
لپ تاپ من مدل VAIO FW 35G هست.در کنار ویندوز vista یک XP هم برام نصب کردن
چون من cd اصلی XP دانگرید شده و driver ها رو ندارم می خوام از درایوی که XP نصب هست image بگیرم تا هر وقت به مشکل برخورد کردم دوباره recovery بکنم
با نرمافزار acronis9 امتحان کردم ولی وقتی cd بوت acronis رو میذارم پیغام میده که hard رو نمیشناسم
میخواستم بدونم آیا با نرم افزار دیگه ای میشه این کار رو کرد یا نه؟
یا میشه با خود XP مثل vista دیسک recoveryبسازم تا وقتی که Xp بالا نمیاد recovery کنم؟
با تشکر از دوستان
منتظر راهنمایی های ارزشمندتون هستم
سلام ریکاوری درایو من کار نمی کنه من بایدچکار کنم . وقتی میرم تو بخش ریکاوری چند دقیقه ای صبر مینکه بعد ریست میشه . من باید چه کار کنم .
اصلا فکر نکنم که مشکل از انتقال حرارت باشهنقل قول:
اگه سی پی یو زیادی داغ کنه اول یه هنگ بعد چند ثانیه بوق بعد ریست
شما باید این لپ تاپت رو یه نمایندگی ببری.
اگر هم مشکل از انتقال حرارت بود با این همه خمیر عوض کردن دیگه باید جوابو می گرفتی!!!!!
در ضمن به کارخونه نه به تنظیم کارخانه یا تنظیمات پیش فرض یا همون (default setting) هرچی که خودتون اسمشو می ذارین به احتمال زیاد همون توی تنظیمات بایوس یه گزینه ای با همین نام وجود داره. روش کلیک کن یه سوال ازت می پرسه که are you sure...... تایید می کنی والسلام. اگه شد که هیچی اگه نشد من دیگه نیدونم
اطلاعاتم همینه:24: