ممنون آقای متین پور دکمه تشکر نمی بینم
Printable View
ممنون آقای متین پور دکمه تشکر نمی بینم
دوست عزیزنقل قول:
گوشه سمت راست همانجای که نوشته تشکر از کار بر شما وقتی آن را می بینید که پست مر بوط به پاسخ دهنده را مطالعه می کنید نه پست خودتانرا
سلام.
آیا مدل زیر دارای قابلیت PVR هست؟
samsung led ua40d6000/6920
ممنون.
دوست عزیزنقل قول:
خیر تلویزیون شما PVR ندارد این سایت دیدن مشخصات تلویزیونتان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام: آقای متین پورباتشکرمجدد من باراهنمایی شما تغییرات روتصحیح کردم وظاهراً تلویزیون بدون اشکال کار میکنه ولی من نگرانم که بعضی تغییرات منوها که موقع بهمریختن تلویزیون که تصویر وارونه وناواضح بود دستکاریها یی کرده باشم که بعداً دردسر ساز شود منfirmware ی دانلود کردم آیا با نصب ش منوهای اولیه تصحیح میشود یانه برای کسانی مثل من که بدون عکس گرفتن از منوها ویادداشت برداری منو ها را بهم زده اند راه چاره چیست؟
ببخشید بخاطر پیری وکم حافظه بودن تشکر از کاربر در هیچ پستی اول نبود بعداز اضافه کردن این پست تازه ظاهرشد
سلام آقای متین پور
آیا UE46ES8000منوش فارسی میشه
آخه به سفارش اروپاست و آیا قابلیت pvrدارد
راستی فروشنده میگفت اگه فارسیش کنه ممکنه قابلیت گیرندگی دیجیتال و
ر*س*ی*ورش میپره/که فکرنکنم درست باشه
دوست عزیزنقل قول:
در مدل تلویزیون شما 29 زبان اروپایی را پشتیبانی می کند و نمی دانم که فارسی را می تواند اگر بتواند قابلیت ریسیور و دیجیتال تان بهم نمی خورد چون ربطی به هم ندارند و اینکه سیستم شما می تواند عمل ضبط را هم انجام دهد یعنی Personal Video Recorder Ready در حالت آماده است در موقع جستجوی کانال دیجیتال را با ریسیور انتخاب کنید.
و برای دانلود آخرین فریمورتان به این سایت بروید.
دوست عزیزنقل قول:
اگر آلان تلویزیون تان به درستی کار می کند پس دیگر نگران نباشید. و با خیال راحت فریمور تان را دانلود و از تلویزیونتان اسنفاده کنید
اینم سایت دانلود فریمورتان