خواهش میکنم.دوست من نگران حافظه اش نباش 2 گیگ حافظه تلفن و 4 گیگ حافظه داخلی و 2 گیگ هم مخصوص بازی و برنامه
بازی ها و نرمافزارها هم در 2 گیگ مخصوص برنامه و بازی و هم در 4 گیگ خود گوشی نصب میشن (اول توی حافظه 2 گیگ مخصوص نصب میشن بعد میتونی انتقال بدی به حافظه گوشی که 4 گیگ هست)
در ضمن واسه برنامه هم 2 گیگ فکر کنم کافیه.مگه شما چقدر میخوای برنامه نصب کنی.من الان اکثر برنامه های مورد نیازم رو نصب کردم 1 گیگ دیگه هم جا دارم.فقط اصلا اهل بازی کردن نیستم.(اگه خواستی بیشتر هم نصب کنی راه حلش رو بالا با خط قرمز نوشتم) .تا اوایل 2013 هم اندروید 4.1 واسش میاد که در کل معرکه میشه.ولی اینو هم باید بدونی که چون رمش 512 هست اگه آپدیت کنی به 4.1 نباید زیاد برنامه های سنگین روش نصب کنی چون بیشتر سخت افزارش درگیر سیستم عاملش میشه که البته از یه لحاظ بهتر هم میشه چون اندورید 2.3.7 توانایی استفاده کامل از cpu دو هسته ایی رو نداره.ولی باز هم مشکلی نیست.در کل برنامه های مورد نیازت رو راحت ساپورت میکنه.یه چیز دیگه هم بگم تا یادم نرفته اونم اینه که اسپیکرش توی ضبط فیلم ضعیفه و اینکه اگه گوشی رو زیاد توی دستت نگه داری و دستت عرق کنه جاش رو قاب گوشی میمونه.اگه خواستی بگیری مشکیشو بگیر چون کمتر کثیف میشه.اگه برای فیلم و آهنگ و .... جا کم آوردی ، به این گوشی یه کابل مخصوص میخوره که میتونی باهاش فلش و .... به گوشیت وصل کنی و مثل ram ازش استفاده کنی و تا 16 گیگ هم فلش ساپورت میکنه.
در کل انتخاب با خودته ولی از نظر سخت افزار خیالت راحت باشه
سئوالی بود در خدمتم