خوب امیدوارم همون جوری که شما هم اظهار امیدواری کردین این بحث تموم بشه :دینقل قول:
مربی آرژانتین به همچین چیزی اشاره کرد بعد از باخت؟ دیگه دوران بهانه تراشی کردن تو سطح اول دنیا گذشته نمونش بازی بارسا با اوساسونا که فکر کنم همه میدونین با چه وضعی خودشون رو به بازی رسوندننقل قول:
فارغ از نتیجه اولین چیزی که مهم هست نحوهٔ بازی هست که ژاپن واقعاً بازی رو اداره میکرد
پس ربطی به مرغ همسایه نداره اونا دوست عزیز برنامه داران تو صنعت حرف اول رو تو دنیا میزنن دیگه ورزش که سهل هست
یا یه مثل میزنم امیدوارم طرفدارها اینتر ناراحت نشان همون بازی که اینتر از سدّ بارسا گذشت بدون هیچ گونه طرفداری حق کی بود ؟ تو بازی برگشت که مالکیت توپ ۷۵ به ۲۵ بود صد رحمت به ایران جلو کره یا یه مثل دیگه فینال یورو بین پرتغال با یونان؟ ممکنه تو تاریخ از برنده نام ببرن ولی واقعیت رو نمیشه تحریف کرد که کدوم تیم لیاقت بیشتری داشت پس نتیجه ملاک نیست همنطور که اگه ایران کره رو میبرد به فوتبال ظلم میشد.
واقعیت رو نمیشه تحریف کرد همونطور که ایران از سدّ استرالیا گذشت که اصلا هم حقشون نبود بیشتر شبیه معجزه بود :دی
نقل قول:
بازی با کره شمالی نمیتونیم بگیم ایران سر تر بود چون موقعیتها و تعداد شوت زنی کره بیشتر ایران بود
بازی با امارت هم نیمه اول تیم امارت بهتر بود تیم ایران نیمه دوم دلیل اصلیشم خوب بودن خط میانی تو اون بازی بود که میشد با اضافه کردن تیموریان به ترکیب میانی تو بازی با کره استفاده کنیم که اینو اضافه کنم خود من هم به استفاده از نکونام تاکید داشتم ولی هیچ جوری نمیتونم خودمو قانع کنم استفاده از پژمان نوری چه استدلالی پشتش بود چون حضورش بیشتر به نفع کره بود تا ایران یه حرکت مفید هم تو این بازی انجام نداد یا بازی با کره شمالی فقط یه پاس گٔل!
وقتی هم خط میانی خوب نباشن (که تیموریان بهترین بازیش رو انجام داد) توپی به مهاجمها نمیرسه.
مهاجما؟ این آخرین بازدهیشون بود از رضایی دیگه بیشتر از این انتظار داشتین؟ یه بازیکن خودخواه، یا کریم انصاری فرد که تو بازیها بزرگ معلومه استرس نمیذاره بازیشو کنه
نقل قول:
شما گفتین اینها دست نیافتنی هستن
البته درست میگین وقتی شایسته سالاری نباشه و رابطه بر ضابطه سنگینی کنه همین میشه که یه عده خاص همیشه تیم داران
بعد مگه چیکار کرده همین پیروانی یه تیم دستش بود مجبور بود از جوونا استفاده کنه چون تیم برای سپاه بود و توش سربازی بازیکنا مشمول گذرونده میشد پس کار شاغی نکرده بگه من از جوونا استفاده میکنم! باید میکرد! بعد چه گلی زده مگه به فرق سر ما؟ یک بار تو جام حذفی اول شد بقیه سالها هم تو وسعت یا پین جدول دستو پا میزد تیمش!
تاکتیک اوت دستی هم که از سمت ایشون ظهور کرد :دی
شما به طرز لباس پوشیدن یا حرف زدن یا چهره مربی تیم ملی یه کشور نگاه کن یعنی چی آخه طرف با صورت چرب ته ریش یه لباس که احتمالا تاناکورا هست میشینه رو نیمکت تیم ملی یک کشور!!! با یه تسبیح تو دست از اول بازی تا آخر در حال صلوات دادن هست (این ایراد نیست ولی معتقد بودن این نیست که جا مهر بندازی رو پیشونیت یا بیای هی نمایش بدی اینجا ولی ... )
ما متاسفانه خوب لباس پوشیدن اوتکلن زدن یا خوب حرف زدن رو تهاجم فرهنگی میدونیم بدبختانه
بحث این بود که یکی گفت متاسفم برای این منطق چند تا از دوستان و من هم جواب دادیم چون اینقدر "نمایش" دیدیم دیگه کافیمونه اینقدر که گفتن خدا سلاح نمیدونه خدا نخواست شانس با ما یار نبود و ...
بابا مگه خدا بیکاره بشینه فوتبال ببینه :دی
بشینین اصولی کار کنین بشینین یکم کار کنین جای چلوکباب خوردن و غیبت کردن زحمت بکشین ولی من که چشام آب نمیخوره اگه بدتر نشیم بهتر هم نمیشیم.
نقل قول:
همون کاری که ایران کرد تو دورههای قبل صعود به جام جهانی با بدبختی :دی
تا جایی هم جا داشت با بازیکنش بالا اومدن
شما قبلا گفتی که :
اگه قبلا هم نتیجه گرفتیم به خاطر ستاره ها نبود .تیم خوبی داشتیم.اگه به ستاره باشه تیمی پر ستاره تر از آرژانتین که نداریم و ستاره ای بزرگتر از مسی که نداریم.آرژانتین چه کار کرد؟؟؟؟
من هم جواب دادم :
قهرمان جام جهانی یا آسیا که نشدیم دو بار جام جهانی صعود کردیم جفتشم با بدبختی که اونم بخاطر ستارهامون بود!
آرژانتین هم تا جایی که جا داشت با ستارهاش اومد.
نقل قول:
اول اینکه باز هیچ فکر یا برنامهای پشت این انتخابها نبود
استانکو هم بعد از چند قهرمانی تو لیگ دو قطبی ایران بدست اورد به مربی گری ایران رسید ولی کره میره دنبال گاس هیدینگ یا ادو کات مربیهای تیمهای نوجوانان جوانان و امیدشون هم توسط گاس معرفی میشن ما میریم اول یکی از لیگ خودمون میاریم بعد میریم یه مربی برزیلی که اصلا اسمشو نشنیدیم تو بورکینا فاسو تیمشو از ۱۸ تا ۱۹ هوم میکنه میاریم :دی
من حرفم این نیست در کل میگم حتی فردا هم بهترین مربی دنیا رو بیاریم چون برنامه نداریم هیچی نمیشیم یا مقطعی جواب میده
نقل قول:
اروگوئه تو جام جهانی چی شد؟ ۳ - ۲ بازی رو به هلند واگذار کرد و هلند با بدبختی از سدش گذشت، غیر از اینه؟ همین اروگوأ تو وقت اضافه کل بازی رو به کره واگذار کرده بود و با ۲ -۱ بازی رو برنده شد در صورتی که کره سرتر بود.
تو مسابقاتی که انگلیس یا فرانسه به فجیترین شکل از دور مسابقات حذف میشن
با اسپانیا هم هیچ تیمی رو فعلا مقایسه نمیکنم چون سبکی که الان بازی میکنه هیچ تیم دیگه قبلیتشو نداره همون سبکی که الان تو بارسا همه چشمها رو خیره کرده
حتی بعد از بازی فینال همه کارشناسی فوتبال دنیا قهرمانی رو حق مسلمش دونستن پس تو یک سرو گردن بالاتر بودن اسپانیا فعلا حرفی نیست ولی تیما دیگه چطور؟
کره یا ژاپن همین الان نمیتونین بگین انگلیس یا فرانسه میتونن شکستشون بدن یا بلعکس همین ژاپنی که وقتی تروسیه رو اورد تو زمین خودش ۵ - ۰ از فرانسه شکست خورد حالا اونا کجان ما کجا هستیم؟
نقل قول:
I hope so :31: