رفتم دیدم، ولی الان اونجا دعواس یهو دیدی این وسط ما هم بی نصیب نموندیم :13:.نقل قول:
بعد تو نظرات قبلیشم دیدم یکی یه آمپ انکیو به پیشنهاد نویسنده وبلاک خریده حالا از خریدش پشیمونه می خواد زیر قیمت بفروشه، پژمانم می خواد بخره ازش :27:.
Printable View
رفتم دیدم، ولی الان اونجا دعواس یهو دیدی این وسط ما هم بی نصیب نموندیم :13:.نقل قول:
بعد تو نظرات قبلیشم دیدم یکی یه آمپ انکیو به پیشنهاد نویسنده وبلاک خریده حالا از خریدش پشیمونه می خواد زیر قیمت بفروشه، پژمانم می خواد بخره ازش :27:.
آیا با وصل خروجی hdmi ریسیور م- ا-ه -و-ا-ر-ه -ا-ی به آمپلی فایرهایی که قابلیت upscaleدارن میشه مثلا کانالهای با کیفیت sd روباکیفیت hd دید؟
می گن دنیا کوچیکه ولی مثل اینکه اینترنت هم کوچیکه. اونجا هم ردمون رو گرفت. :20:نقل قول:
:31:.
پژمان داداش قرار بود از بازار بگی، یه چند تا آدرسم به ما بدید بریم سیستم بتستیم، من فقط پاساژ شرکا رو بلدم.
راستی یه چندتا سوالم ازت تو صفحه ی قبلی پرسیدم.
یه سوال دیگه برام پیش اومده، اگه کسی یه جفت بلندگو استریو بگیره باید حتمن آمپشم مخصوص استریو باشه؟
سلام دوستان خسته نباشید میدونم ممکنه به سوالاتم قبلا پاسخ داده شده باشه و لی دیدن همه پستها خیلی سخته و با سرچ هم هیچ چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم اگر دوستانی که اطلاعات کاملی دارن جواب منو هر چه سریع تر بدن! چون فردا باید خرید کنم ... پیشا پیش ممنون و متشکر!
در ابتدا بگم که پنل من LD650ویا همون LCD660 از برند LG هستش.
1- قصد خرید یک سینمای خانگی دارم و برام پایه هر چهار باند مهمه. صدای شفاف و نه خیلی بلند چون برای گوش دادن به موسیقی نمیخوام چون سیستم خوبی برای این کار دارم. تفکیک صدا برام خیلی مهمه و میخوام هنگام تماشای فیلم یا استفاده از Xbox360 جهات صدا به شکل خوبی مشخص باشه. قیمتشم میخوام خیلی مناسب باشه. خودم مدل LH-T765HTS از ال جی رو پیدا کردم ولی موارد بالا رو نمیدونم داره یا نه.
2- اگر XBox رو با HDMI به LCD وصلش کنم و خروجی صدای اپتیکال LCD رو به سینما بزنم آیا از باندهای سینما صدای 5.1 رو به طور کامل دارم یا شبیه سازی میشه؟ در صورت پخش فایل با صدای 5.1 از طریق USB خود LCD چطور؟
3- میدونم مربوط به اینجا نمیشه ولی امکان نصب تیونر دیجیتال بروی این پنل هست یا نه؟ آیا کیفیت خروجی تصویر ستاپ باکس با ----- فرقی داره یانه و اینکه صدای منوی یک دستگاه مثل همین ستاپ باکس یا ----- اگر استریو باشه و با HDMI متصل باشه از هر 6 باند سینما پخش میشه؟ کامپوننت چطور (در همون شرایط اتصال کابل اپتیکال LCD به سینما)
دقیقا حق با شماست . من امروز کاتالوگشو که میخوندم یک رنج اهم مشخص کرده بود و نوشته بود که مثلا از 4 تا فلان قدر رو ساپورت میکنه و بهترین حالتشم اینه که باند ها 6 اهم باشه . یعنی دقیقا همینی که شما گفتی . حالا یک مسئله دیگه . من تمام تنظیمات رو برای باند استریو Large بدون ساب طبق چیزی که تو کاتالوگ نوشته بود انجام دادم . این نکته رو هم بگم که فعلا هنوز با HDMI و OPTICAL صدا رو وصل نکردم و با همین فیش های معمولی audio/video وصل کردم . الان کیفیت صدا خیلی خوبه . اما به نظرم بلندی صداش به اندازه وقتی که به اون آمپ قبلی وصل بود نیست . مثلا اون رو صدا رو دیگه از نصف بالاتر نمیتونستم ببرم . اما این وقتی ولوم روی 40 (از 80 ) هستش تازه بلندی صداش معمولی هست . نه خیلی بلند نه خیلی کم . و تا 70 هم راحت میتونم ببرم صدا رو و صدا بلند هست بدون افت کیفیت و قاطی شدن صداها . اما با آمپ قبلی ولوم صدا به نظرم یکم بیشتر بود . این میتونه به خاطر همین 8 اهم بودن اسپیکرهام و 6 اهم بودن آمپ باشه ؟ چون باز تو یکی از فروم های بلاد کفری نوشته بود که بیشتر بودن اهم باند نسبت به آمپ میتونه یکم باعث کمتر شدن ولوم بشه . مثلا صدایی رو که قبلا روی ولوم 30 داشت الان با این آمپ روی ولوم 40 45 میده. حالا نمیدونم این تا چه حد درسته حرفش. به نظر شما مشکلی که نداره ؟ این حالت نرمال هستش ؟؟ اگه صدا رو به صورت دیجیتال با HDMI یا optical وصل کنم مثلا صدایی که رو ولوم 30 در حالت دیجیتال میده از صدایی که الان رو همین ولوم میده بیشتر میشه ؟البته خوب باید اینم در نظر بگیریم که این باند های من از نظر سنی حکم پدر این آمپ رو داره ! و حداقل میشه گفت 3 نسل با این تفاوت داره !نقل قول:
دقیقا نمی دونم علت چیست باید دید مشخصات آمپ قبلیتون چی بوده ولی معمولا هرچی اهم یه بلندگو کمتر باشه نیاز به جریان الکتریکی بیشتری برای درایو شدن داره.نقل قول:
اگر صدارو به صورت دیجیتال منتقل کنید مطمئنا شاهد تفاوت کیفیت خواهید بود ولی نه تفاوت حجم صدا.
سلام.نقل قول:
دوست عزیز شما سقف بودجتون رو ننوشتید.این مدل سینمایی که نام بردید نزدیک به 300 تومن قیمت داره و نتونستم ازش لینک درست و حسابی پیدا کنم که ورودی خروجی هاش رو چک کنم.ولی اگر تو قیمت 300 تومن میخواید و براتون بلندگوهای پایه دار مهمه فکر کنم بهترین گزینه باشه.
---------- Post added at 12:41 AM ---------- Previous post was at 12:40 AM ----------
نه.دلبخواهی هست.نقل قول:
[QUOTE=mr_rayan;5486204]سلام.
دوست عزیز شما سقف بودجتون رو ننوشتید.این مدل سینمایی که نام بردید نزدیک به 300 تومن قیمت داره و نتونستم ازش لینک درست و حسابی پیدا کنم که ورودی خروجی هاش رو چک کنم.ولی اگر تو قیمت 300 تومن میخواید و براتون بلندگوهای پایه دار مهمه فکر کنم بهترین گزینه باشه.[COLOR="Silver"]
/QUOTE]
دوست من کلی سوال دیگه هم بودا....