اونجا گفته will come ... قراره بیاد... هنوز نیومده.نقل قول:
تعجب کردم... چون گوشی منم Apac Customized هستش... ولی چیزی نیومده روش
البته بازم نمیشه به حرفای arena زیاد اعتماد داشت... از طرفی همونطور که گفتم این برنامه 3rd p به حساب میاد و احتمالش کمه.... اینا حتی gravity رو نمیزارن و جاش خودشون یه چیزه به دردنخور میسازن...
ولی اگه با بعدی بیاد ما هم خوشحال میشیم... لااقل یکی از برنامه های نصبیمون کمتر میشه... به امید تحولات آنچنانی...!
اختیار دارین. بنده فقط یه چیزایی در کردم... جدی نگیرین... اینجا اساتید زیادن...نقل قول:
burst mode و فلاش اتوماتیک دو تا انتظار مهم ما واسه آپدیت های بعدیه... اگه بخوان میتونن... فقط اگه بخوان... ولی خوب معمولا سیاست اینه که هیچ محصولی کامل نباشه و جای فروش واسه بعدیها هم باقی بمونه... من اینم تو ایده های SE مطرح کردم... ولی مسلما خودشون قبل از گفتن منم می دونستن...
فقط با خود گوشی و بدون هیچ برنامه ای؟؟نقل قول:
اگه رو ماشینتون وایمکس داشته باشین یا خلاصه یه اینترنت تو دسترس، میشه با گوگل مپ اینکار رو کرد و تو دایرکشن یه استارت پوینت و end point تعریف کرد و آخرش یه summery گرفت. یا اگه همین امکانو داشته باشین میتونین اطلاعات ترافیکی رو روی layer خودش بگیرین که اونوقت لحظه به لحظه سمت راست مسافت رو نشون میده. البته قبلنا که تو ایران اطلاعات ترافیکی رو نمیشد از جایی گرفت، جدیدا اگه روش کار شده باشه میتونین ازونم استفاده کنین...
ولی راحتتر ازون اینه که برین تو Location>Location>GPS data>Trip distance . اونجا مسافت، زمان، سرعت و اطلاعات مشابه رو از لحظه دسترسی به قفل ماهواره تا لحظه فعلی در اختیارتون میزاره. اگه دسترسی به قفل رو از دست ندین و مثلا زیر مناطق سرپوشیده نرین تقریبا دقیق به نظر میرسه. البته به صورت گسسته شمارش میکنه و نه پیوسته...
جالبه که برای من که فارسی نداره همه چی درسته و برای شما با فارسی اونجوری!!! عجیبه...نقل قول:
نستعلیق هم که دیگه اوضاعیه واسه خودش... اون زمون منو یه ماه سره کار گذاشته بود...
همون اول که زدین تو سرش منم تصمیم گرفتم تو فوتوبلاگ خودم یه فروم BB را بندازم واسه اینکار...نقل قول:
ولی اگه کسی طالب باشه همون کار رو اینجا انجام میدیم.
نقد و بررسی موبایل؟!
اینجا بحث های عکاسی با ویواز مشتری داره یا نه؟
اختصاصی واسه ویواز و پرو باشه یا نه؟
لطفا دوستان هم ضمن پستهاشون در این باره نظر بدن
در مورد ساین کردن با اون روش به موفقیت هایی رسیدم...
تو اولین فرصت ورژن های دیگه OVI رو هم با اون روش ساین میکنم ببینم جواب میده یا نه. ولی در حالت کلی خبر جدیدی ندارم. البته واسه من بدون نقص کار میکنه... نقشه ها رو هم با مپ لودر نوکیا ریختم روش... و توی مموری کارت نصبه...
واسه بعضی ها این مشکل هست متاسفانه و دلیلش هم معلوم نشد...نقل قول:
همونطور که واسه من حدود 5000 کیلومتر تا حالا Track کرده و مسیریابی ولی از کار نیافتاده ولی واسه بعضی از دوستان از کار افتاده... بیشتر منتظرم ببینم نوکیا ورژن جدید OVI رو بیرون میده که روی اون امتحان کنم یا نه. چون اگه مثل دوره های قبل باشه اینروزا باید ورژن جدید بده
اون برای smartcom GPS بود که نقشه میساختیم. البته کالیبره کردن و اینچیزاش مصیبت بود و هیچوقت هم دقیقه دقیق نبود... طبق اون دوره بندی ها باید همین روزا ورژن جدید نقشه های OVI هم بیاد...
من smartcom رو تست کردم کار میکنه ولی دقیق نیست. میدونین که امکاناتی هم نداره... مگر ذخیره مسیر رفته شده روی نقشه که OVI نداره...نقل قول:
گارمین رو هم تو انجمن های دیگه کسانی بودن که تست کرده بودن و میگفتن کار میکنه...