ادمه عاقل وباقل و باطلو خاضع و واضح و هرچی غیر از بالغ بایدم سوتی اینجوری بده:46:نقل قول:
Printable View
ادمه عاقل وباقل و باطلو خاضع و واضح و هرچی غیر از بالغ بایدم سوتی اینجوری بده:46:نقل قول:
منظورم اینه هنوز دو سه تا داداش گیر اوردی ناله میکنی یکم بگذره بیشتر هم میشن :46:نقل قول:
اینجا پسر و دختر گل زیاد داریم :10:(متاسفانه برعکسش هم هست ولی تعدادشون زیاد نیست )
نکنه اسمم یادت رفته اسمم چیه ؟مهسا دیگه(گریه گریه گریه.جیغ جیغ جیغ . مو کشیدن )
اره بابا میدونم
بابااااااااااا من سوتی می خواممممممم
شرمنده مهسا خانوم ابجی خانوم فعلا ته کشیده البته چند تا در دست ساخت داریم :31:نقل قول:
یدونه خفن :
نمیخواستم اینو تعریف کنم ولی حالا که قحطی سوتیه میگم .
البته ممکنه خیلی خنده دار نباشه ولی اگه شما هم تو موقعیت من بودید ، خندتون می گرفت .
ما یه رفیق داریم که تو انجمن علمی دانشکدست .
یه دفعه این بنده خدا داشت کار مردم و نشریه رو راه مینداخت ، من و یکی از رفیقهام هم داشتیم کمکش میکردیم .
یه 20 دقیقه ای که گذشت ، یه دختره امد تو (خدا الهی نصیب کنه) که خیلی آدم ساده ای .
یه مقاله داشت که می خواست بده نشریه چاپ کنه .
رفیقم که مسئول بود بهش قول داد که چاپش کنه .
دختره که اینو شنید گفت : جدی !!! من تا حالا مقاله هامو به فلانی میدادم ولی از این بعد به شما میدم .
منم دیدم اوضاع بده بستونیه گفتم : نه ایشون سرشون شلوغه شما به من بده .
اینو با یه تأکید رو کلمه ی آخر گفتم که اون رفیقم که همرام اومده بود نتوست جلوی خودشو بگیره ، زد بیرون .
حالا دختره ول کن نبود ، گفت : مگه شما هم چاپ میکنی .
منم گفتم : بله خانم ، منم میکنم .
دختره کلی خوشحال شد گفت : پس من از این به بعد به شما میدم .
آقا جاتون خالی ، یه نگاه به زیر میز کردم دیدم اون رفیقم که مسئول بود رفته زیر میز و از شدت خنده صورتش سرخ شده .
منم دیدم دیگه اوضاع خرابه دختره رو رد کردم .
همین که از در زد بیرون ، رفیقم بلند زد زیر خنده و صورتش به حالت عادی برگشت .
:27: کجاش سوتی بود؟؟نقل قول:
دختره بنده خدا اصلا نمیدونست موضوع چیه
شما هم که ماشاالله منتظر سوژه
خب بیشتر به خاطره شبیه بود .نقل قول:
ولی اونجا که رفیقم رفت زیر میز داشت سوتی میشد .
میگم اینجا هم داره اسپم بازار میشه هان!! یه کم کوتاه بیاین بابا!!! البته امیدوارم به کسی بر نخوره.
خب IQ اونوقت بابات نگفت شما یه سری دختر و پسر چرا تنها تو اتاقین و لختین؟:13: دختر عمه هات هیچی نگفتن؟ این مغز تصمیم گیریه آنیت منو کشته:46:. اما دمت گرم باحال بود.نقل قول: