عزیزی: قطبی یک صدم دایی هم نیست
شفاف: خداد عزیزی معتقد است: روی کاغذ، مقابل کره جنوبی بازنده هستیم.
در حالیکه فوتبال ایران روزهای حساسی را پشت سر میگذارد و ما روز چهارشنبه باید در یک بازی سرنوشتساز مقابل کرهجنوبی قرار بگیریم خداد عزیزی درباره شانس ایران می گوید: همه چیز دست خودمان است و اگر کرهجنوبی را ببریم یا به طور مستقیم صعود میکنیم یا ایکه راهی پلیآف میشویم ولی معتقدم بردن کره کار بسیار سختی است. باید اتفاقات خاصی بیفتد که اسمش را میتوان شگفتی بگذاریم.
وی در گفتگو با همشهری ادامه داد: بازی با کره شماری و امارات ثابت کرد که تغییر خاصی در تیم ملی ایران به وجود نیامده است. در بازی با امارات همه دیدند که چگونه برنده شدیم آن هم در شرایطی که حریف نیمی از بازیکنان اصلی خود را کنار گذاشته بود. به طور حتم کره جنوبی از لحاظ تواناییهای فردی و تاکتیک تیمی اختلاف بسیار زیادی با امارات و کره شمالی دارد و معتقدم اتفاقات عجیبی باید رخ بدهد تا صعود کنیم. منطق فوتبال میگوید که ایران به جامجهانی صعود نخواهد کرد، ما روز کاغذ بازنده هستیم چون کرهایها از لحاظ فوتبالی قویتر از ایران هستند.
بازیکن سابق تیم ملی در ادامه پیشبینی اش از نتیجه بازی را اینگونه عنوان کرد: من هیچوقت در فوتبال نتیجه را پیشبینی نمیکنم و باز هم میگویم که ایران روی کاغذ بازنده است و روز بسیار سختی مقابل کره خواهیم داشت. ما فقط باید در انتظار اتفاقات باشیم.
خداد عزیزی درباره قطبی هم می گوید: من هیچ مشکلی با قطبی ندارم و برایم فرقی ندارد که او سرمربی تیم ملی باشد یا الکس فرگوسن چون در هر شرایطی چیزی به سود یا ضرر من نخواهد بود. اعتقاد دارم که در این مدت سیستم و شیوه بازی تیم ملی تغییری نکرده و بازی با امارات و کره شمالی نشان داد که ایران تیمی نیست که تشنه برد و موفقیت باشد. به نظر من سیستم بازی تیم ملی با 15 سال پیش هیچ فرقی ندارد و ما همچنان امیدوار به هنرنمایی تک ستارههایی مثل کریمی، جواد نکونام یا مسعو شجاعی هستیم. در بازی با امارات هم دیدید که در نهایت هنرنمایی کریمی به داد تیم ملی رسید و اگر او نبود فکر میکنم که باید هفته گذشته با جام جهانی خداحافظی میکردیم. در همین مرحله گروهی عربستان وضعیت بدتری نسبت به ایران داشت ولی آنها با تغییر مربی در ورزشگاه آزادی ایران را شکست دادند تا ثابت شود که پسیرو، سرمربی عربستان چه مربی بزرگی است. ولی ما شخصی ار به عنوان سرمربی تیم ملی انتخاب کردیم که از لحاظ بزرگی و سرشناس بودن یک صدم دایی هم نیست. هیچکس قطبی را در دنیا نمیشناسد ولی دایی در جهان شخصیتی شناخته شده و قابل تحسین است. وقتی او را کنار میگذاریم باید به فکر آوردن یک مربی بزرگتر باشیم تا همه چیز را به یک باره تغییر بدهد ولی آیا به نظر شما قطبی این کار را انجام داد؟
===
کد:
http://www.fardanews.com/fa/pages/?cid=84992