دوست من مي تواني 256 كيلو 10 گيگ پارس بگيري هم 256 است هم توي دفتر در حالت شبكه خوب جواب مي دهدنقل قول:
البته جواب دوستمان هم خوب هست فقط هرچي مي خري واقعي بخر نه از اين فيليمي ها
Printable View
دوست من مي تواني 256 كيلو 10 گيگ پارس بگيري هم 256 است هم توي دفتر در حالت شبكه خوب جواب مي دهدنقل قول:
البته جواب دوستمان هم خوب هست فقط هرچي مي خري واقعي بخر نه از اين فيليمي ها
انشاءالله چون توي صبانت پورت خالي وجود ندارد با شركتي كه خريدي تماس بگير و مطمئن شونقل قول:
ممنون ميشه يه اطلاعاتي مثل اينا رو هم بديد:نقل قول:
هزينه-محدوديت حجمي-زمان دانلود رايگان و از همه مهمتر سرعت واقعي دانلود با نرمافزارائي مثل dap يا idm و... از اين قبيل
نقل قول:
خب اگه دانلود زیاده بی برو برگرد نا محدود بهتره با سرعت پایینتر ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بستگی داره
نقل قول:
اینا خودشون ریسلر نیستن و ظاهرا دارن از فناوا پهنا اجاره میکنن ( ریسلر در ریسلر ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
زمان دانلود رایگان صبانت از 3 تا 7 هست و برای همارا از 2 تا 7
نرم افزار هایی که نام بردی برای دانلدو بکار میرن و معمولا سرعتی که نشون میدن واقعی نیست ولی تقریبی هست ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دقیقا همینطوره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون اگه یکی از شرکتها خووب باشه همه میرن سراغ اوون و بقیه باید بساطشون رو جمع کنن ! ( که اینطور نیست ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
برای همارا بله فرق میکنه ولی در چند مورد خیلی معدودکه درصد کمی از سرویس هاشو شامل میشه
مثلا 64 3 ماهه ( که دیگه مشتری نداره ) و 128 3 ماهه
نقل قول:
ماکس هم بله جدیدا داره فرق قائل میشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از قدیم الایام کسانی که اینترنت رو برای دفتر می خواستن میرن سراغ شاتل ( بدون دلیل ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
در ضمن مطلبي يادم رفت بگويم شما فرموديد در مورد امنيت نه مانند يكي از شركتهاي محترم باشد كه با يك space مي توان از يوزر آن استفاده كرد بدون آنكه حتي مشترك اطلاع داشته باشد همزمان خوب هست به نظر شمانقل قول:
من فعلا از همارا استفاه ميكنم ولي اكانتم داره تموم ميشه الان مي خوام بدونم كه گزينه بهتري هم هست يا همون همارا رو تمديدش كنم؟بيشتر دانلود از اينترنت و سرعت دانلود برام مهمه
منم دقیقا وضیعت شمارو دارم!نقل قول:
مرددم که همارا رو تمدید کنم یا...
صبانت اگر محدودیت نداشت بی شک همین الان اونجا بودم! به احتمال زیاد بازم همین رو تمدید کنم:41:
نه! گفتن دو سه تا داریم واسه شهید قندی ! :46:نقل قول:
نقل قول:
چه خبرایی داری مسعود جان ؟
من دیروز توی ولیعصر دیدم یکی از نمایندگی های همارا زده بود adsl با سرعت 1024 .
نمیدونم یکم شک کردم کسی چیزی میدونه؟؟:40::40: