از روز 8خرداد ماه 1389 . توجه فرمائید کاربرانی که از سرویس های 3ماه به بالا استفاده می کنند از این سرویس بهره می گیرند .
Printable View
از روز 8خرداد ماه 1389 . توجه فرمائید کاربرانی که از سرویس های 3ماه به بالا استفاده می کنند از این سرویس بهره می گیرند .
من و داییم :31: (من 3 سال یوزرشون بودم از زمانی که 64 نامحدود میدادن 10 تومن بعد از اون خواستم بیام بیرون که حالشو نداشتم ایندفعه دیگه ر...دن به تعرفه ها زدیم به چاک)نقل قول:
ولی هنوز ار رانژه خارج نکردن
آقا بعضیا عجب دفاعی میکنن از آسیا بیخیالم نمیشن
مشکوکه قضیه :2:
شبانه رو به همه سرویسها میدن نه فقط سه ماهه به بالانقل قول:
---------- Post added at 09:43 AM ---------- Previous post was at 09:42 AM ----------
دفاع و این صحبتها در کار نیستنقل قول:
در همه isp های ارائه کننده adsl رو تو این کشور باید گل گرفت
طرفداری از یه شرکت خاص معنی نداره
نه آخه من تو اون فایل PDF که دانلود کردم نوشته بود برای تکریم به نمی دونم چی چی به کاربرانی که سرویس بیش از سه ماه استفاده می کنند از ساعت 2 تا 8 رایگان است .نقل قول:
شبانه رو به همه سرویسها میدن نه فقط سه ماهه به بالا
2 راه داره یا عوض کردن یا من اشتباه می کنم :10:
عوض شدهنقل قول:
اون فایل pdf نرخ اولیه شون بود
بعد تغییر دادن
الان شبانه رو به همه سرویسها میدن
ساعتش هم از 1 تا 7 ه
{حالا اگه جن گازشون نگیره نظرشون عوض نشه}
اینجا رو ببین:
کد:http://asiatech.ir/ADSL_Tarefe.aspx
یکی از دوستان بمن ایده ه.ک کردن صفحه تعرفه آسیاتک رو داد
خیلی بهش فکر کردم ولی در نهایت چون عمده فعالیت من تو نت از همین خطی هست که دارم ازش استفاده میکنم خطرناک دیدمش و فعلا منصرف شدم
قراردادن همچین متنی تو صفحه تعرفه آسیاتک از محشر هم اونورتره:
"به دلیل نارضایتی اکثریت کاربران آسیاتک شرکت از اعمال تعرفه های جدید منصرف گردید"
كسي مي دونه اين شبانه رايگان به اوونائي كه هنوز از تعرفه قبلي ها شارژ دارن تعلق مي گيره يا نه ؟؟
:41:
من كه زنگ زدم پرسيدم گفت نه فقط درصورتي كه با تعرفه جديد ها شارژ كني شبانه رايگانه !!!!!!!!!!!!
سلام
کسی 1024k آسیاتک داره؟؟؟؟
من از 512 به 1024 تغییر دادم ولی هیچ تغییر سرعتی نمی بینم!!!!
هنوز با همون 50-60 دانلود می کنه!!!!
اگه کسی داره بگه سرعت دانلودش چنده؟
دوستان سلام ایا قیمتهای نامحدود که همونه وفقط حجمیها تغییر کرده درسته؟
لطفا جواب بدهید منتظرم