من نمیدونم چرا ایمجوریه که وقتی میخوام توی سایت SpeedTest سرعتمو تست کنم, 1 دقیقا همه چی ثابته ولی یک دفعخ در عرض 2 ثانیه سرعت میره بالا و میزنه سرعته دانلودم مثلا 3 مگ.الان 5بار تست گرفتم همشون بالای 1 مگ بودن. چی کار کنم ؟
Printable View
من نمیدونم چرا ایمجوریه که وقتی میخوام توی سایت SpeedTest سرعتمو تست کنم, 1 دقیقا همه چی ثابته ولی یک دفعخ در عرض 2 ثانیه سرعت میره بالا و میزنه سرعته دانلودم مثلا 3 مگ.الان 5بار تست گرفتم همشون بالای 1 مگ بودن. چی کار کنم ؟
بابا دانلودنقل قول:
من چرا شب سرعتم پايينه 20 :18::18::18::18:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ip اين دوستي كه ميخواد اي پي بده منتظريم
eblis_boy1386 has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.
If you are trying to send this message to multiple recipients, remove eblis_boy1386 from the recipient list and send the message again.
مشكل چيه :40::27::27::27::27:نقل قول:
نقل قول:
نمیتونستم پیام خصوصی بفرستم :دی
ولی حالا فرستادم :دی
ایران کماکان داره رکورد زنی میکنه :31:
نمیدونم تا کی باید امضامو مدام بروز کنم :31:
به رتبه ی 187 سقوط کردیم:31:
اصلا ما تو جهان رتبه ای داریم!!!:31:
کلا آخریم :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم کشور ها 1 , 2 پله بالاتر از ما هستند ؟ فکر کنم اون کشور های آفریقا که حتی نون خوردن هم ندارن اینترنت پر سرعت دارن احتمالا همون ها رتبه های بالای ایران هستند :27:نقل قول:
اسم کشور کومور تا حالا به گوشتون خورده ؟؟؟
این رنکش از ما بالا تره
چطوری میشه رتبه ی تمام کشور هارو نگاه کرد ؟ مثلا من میخوام رتبه ی 150 رو هم ببینم. باید چی کار کنم ؟نقل قول:
نقل قول:
باید اول اینجا عضو شی :
کد:http://speedtest.net/datainquiry.php