نقل قول:
ممنون از جوابت
ببخشید میشه سیو خودتونو بدید ؟؟؟ از مموری بلاک 4 باشه . ( اگرم ندارید خوب ... )آخه خیلی زور میاد بخای همشو دوباره از اول رد بکنی
Printable View
نقل قول:
ممنون از جوابت
ببخشید میشه سیو خودتونو بدید ؟؟؟ از مموری بلاک 4 باشه . ( اگرم ندارید خوب ... )آخه خیلی زور میاد بخای همشو دوباره از اول رد بکنی
سلام
من با اون سیو دزدیاش رو یه گولی سرش مالیدم ولی تا یه Fast Forwarding Memory یا چیزه دیگه ای بخواد بده ، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ !! باید سیستم رو ریستارت کنم . این عکس رو ببینید . مال مافیا هست . ا
ز اینا اون ویندوز Updator ش رو نصب نکنم عیبی داره ؟ ویندوزم Windows Media Center S.P. 2 هست .
.
کسی Save خودشو نمیشه بزاره ؟؟
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من با اون سیو دزدیاش رو یه گولی سرش مالیدم ولی تا یه Fast Forwarding Memory یا چیزه دیگه ای بخواد بده ، صفحه سیاه میشه و دیگه هیچ !! باید سیستم رو ریستارت کنم . این عکس رو ببینید . مال مافیا هست . ا
ز اینا اون ویندوز Updator ش رو نصب نکنم عیبی داره ؟ ویندوزم Windows Media Center S.P. 2 هست .
.
کسی Save خودشو نمیشه بزاره ؟؟
.
.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید می شه:10:نقل قول:
دوستان من چند وقت پیش سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه حجم دی وی دی اصلی بازی چقدره . که متاسفانه جواب نگرفتم .
الان بالاخره بعد از چهار بار تونستم نسخه اصلی رو پیدا کنم . حالا می خوام جواب اون سوال رو خودم بدم شاید به در د دیگران هم خورد :
نسخه ناقص :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.77
نسخه کامل :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.68
یعنی حجم دی وی دی ناقص از کاملش بیشتره:18:نقل قول:
منطقی نیستش:19:
ببخشید کسی نمیشه جواب ما رو بده . من به ظاهر نسخه ی اصلیشو گرفتم. اون Detectorش هم همه رو چک گذاشته و مشکلی ندارم ولی توی بازی بعد از 30ثانیه ای ، صفحه سیاه میشه و باید ریست کنم . مشکل چیه ؟؟؟
بچه ها يه سوال
عده اي سربازها تركي حرف ميزنند
همچنين پرچم تركيه هم در مناطق هستش
ولي در داستان بازي به اين موضوع چيزي اشاره نشده
جريان چيه ؟
در زمانی که بازی اتفاق میافتد ترکان سلجوقی قسمتی از خاک سوریه رو در دست داشتند.نقل قول:
به همین علت در شهر دمشق و اطراف این شهر بیشتر شاهد حضور نیروهای ترک هستیم...
تایید میشه. من ایمیج ازش گرفتم حجمش همینه. بازی رو هم تا ته رفتم ولی کسی نگفت موتور این بازی چیهنقل قول:
دوستان من چند وقت پیش سوالی پرسیده بودم مبنی بر اینکه حجم دی وی دی اصلی بازی چقدره . که متاسفانه جواب نگرفتم .
الان بالاخره بعد از چهار بار تونستم نسخه اصلی رو پیدا کنم . حالا می خوام جواب اون سوال رو خودم بدم شاید به در د دیگران هم خورد :
نسخه ناقص :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.77
نسخه کامل :
دی وی دی 1 : 3.93 و دی وی دی 2 : 2.68