مباركهنقل قول:
خيلي فرق نميكنه ولي 15 تومن گرونتره
بله ميتوني ولي E2180 هم معاريش Core هست و دست كمي از اونها نداره فقط كشش كمتره
Printable View
مباركهنقل قول:
خيلي فرق نميكنه ولي 15 تومن گرونتره
بله ميتوني ولي E2180 هم معاريش Core هست و دست كمي از اونها نداره فقط كشش كمتره
اينطور كه نميشه گفت بستگي به مدلشون داره فعلا ريوي Abit Ip35-E و GA P35Ds3l تو اينتر نت هست كه Q6600 رو به صورت استيبل تا 3600 اور كردند البته اون ابيته به علت Vdrop بيشتر 0.025 ولت بيشتر داده البته چنان هم مهم نيست من بودم به علت قيمت كمتر ابيت رو ميخريدم.نقل قول:
خوب با سلام و تشکر از میکرو سیستم عزیزم
قیمت روز این سه مادربرد رو میخواستم:
Abit Ip35-E
Ga-P35Ds3L
DFI Blood Iron P35-T2RL
متشکرم دوستان خوبم
سلام و خسته نباشيد.اساتيد محترم من كمك فوري نياز دارم.مي خوام يك سيستم جمع كنم كه حدودا" 350000 تومن بشه.اما هيج اطلاعي از نوع و مارك مودم . cpu. mother board.hard.case.power , carte graphici.Ram مناسب ندارم.از اين سيستم فقط براي جستجوي اينترنتي و ديدن dvd استفاده ميكنم.البته لازم به ذكره كه dvd writer دارم كه شنيدم ميتونم روي سيستم جديد نصب كنم.ميشه لطف كنين هر چه سريعتر راهنماييم كنين؟راستي اين قطعات گارانتي هم دارن؟خيلي ممنون ميشم
اولي حدود 105 و دومي 120 سومي هم نميدونمنقل قول:
350 واسه كل سيستم بعلاوه مانيتور اگه بازي زياد برات مهم نيست ميشه چيز خوبي در اورد.نقل قول:
با سلام
با عرض پوزش از اینکه این همه سوال دارم:
اگر میزان هزینه ای که برای مادربرد میکنم رو بالا ببرم و تا 170 بتونم هزینه کنم مادربردهای Asus برای اورکلاک آیا خوبند؟
آخه دچار تردید شدم در شهره ما اکثریت مادربرد Asus برای سیستمهای بالاتر می خرند
در این رنج قیمت آیا میشه با Asus اعتماد کرد؟ یا مادربردهای دیگه شما پیشنهاد دارید؟
هموت ابت رو بخر انقدر زيادي خرج نكننقل قول:
بيشتر از 3600 بخواي اور كني بايد از خنك كننده زير صفر استفاده كني.
ميخواي ركورد بزني
اوركلاكرها معمولا از اين مادبرد واسه ركورد زني استفاده ميكنند
Asus Commander
سلام
نظرتون راجع به سيستم زير چيه؟
AMD athlon 64 4.4
Gigabyte Motherboard
1.5GB Ram
Geforce 7300GT
بازي هاي الآن رو روي اجرا مي كنه؟
البته بايد بگم كارت گرافيكم و ram 512 رو دارم بقيه رو مي خوام بخرم
اصلا سيستم خوبي نيستنقل قول:
رمت رو بيخيال شو احتمال زياد به سيستم جديد نميخوره بعد بستن رم 1.5 هم جالب نيست.
گرافيكت هم بهت بر نخوره واسه بازيهاي روز در پيتي ولي واسه بازيهاي 2003 و قبل خوبه
شما بودجت رو بگو تا مادبرد مناسب رو بهت پيشنهاد كنم بقيه قطعات هم تو بخش مربوطه بپرس