دوستان یه سایت به من معرفی کنید که تم و برنامه این گوشی رو داشته باشه تو سایت Mobile9 هم که میریم هنوز این مدل اضافه نشده و فعلا باید از تم گوشی 6290 استفاده کنیم
Printable View
دوستان یه سایت به من معرفی کنید که تم و برنامه این گوشی رو داشته باشه تو سایت Mobile9 هم که میریم هنوز این مدل اضافه نشده و فعلا باید از تم گوشی 6290 استفاده کنیم
----------------------نقل قول:
دوست عزیز این اپی منیجر بعضی وقت ها قاطی می کنه شما روی بازی یا برنامه دگمه c رو بزن پاکش می کنه امتحان کن تم نمی دون
سلام دوستان
راستش ما يه مشكل پيدا كرديم در مورد مموري...
موقعي كه ميزارم روي گوشي هيچي نماد..ميرم تو قسمت مموري ...نوشته مموري در حال استفاده هست و همين!!! هيچيش نميشه كرد نه فرمت نه ووو....روي كام هم نمياد..اين رو هم بگم كه من روش پس گذاشتم كه پسش هم يادم نيست...
اگه ميشه منو راهنمايي كنيد...ممنون ميشم
علی جان من می خواهم در باره امضای تو نظر بدم اگر اجازه هست این دوستان خوبت تو p30world هست یعنی بقیه بد هستن یعنی ما بدیمنقل قول:
copcom يه روشي ميگم امتحان کن من قبلا استفاده کردم جواب داده . در حالت روشن مموري رو در بيار بعد برو تو قسمت مموري بعدشم مموري رو بنداز توش و خيلي زود فرمت رو بزن قبل از اينکه برنامه اي رو بالا بياره .يا اون برنامه اي رو که ازش بيرون نميتوني بياي رو به اين روش پاک کن اميدوارم جواب بده .
اگه چندتا بازي درست و حسابي با فرمت sisx داريد که گرافيک خوبي دارن اينجا بزاريد ممنون ميشم.
تم ویندوز که مثل xp دگمه استارت میاد ; کسی سراغ نداره ؟؟؟
یا تم جدید یا
3D
به نظرم تو تاپیک تم و نرم افزار 5700 اینو بپرسم بهتره. که سیروان جان زحمتش رو کشیدن:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=159287
نقل قول:
دوست عزیز..شما چرا دقت نمیکنی..روی تم که option را میزنی 4 گزینه داره و remove یا delet نداره..حتی با دکمه c هم نمیشه پاک کرد...مشکل من تم هست...که نمیدونم از کجا پاک کنم...در app.mgr نیست!!!
------------------نقل قول:
دوست عزیز این حرف شما غیر قابل عزم کجا تم انتخاب می کنی اونجا روی تم دگمه c رو بزن پاک می شه ماله من اینجوری ماله شما رو نمی دونم ولی یک بار دیگه امتحان کن:21:خدا بزرگه.....
نقل قول:
دوست عزیز.....نمیشه...اخه تم نصب میشه...نمیشه با یک دکمه c پاک بشه...الان باز هم امتحان کردم..نشد!!!