خب مگه قدرت سیگنال کیفیت رو مشخص نمیکنه ؟! در نتیجه کیفیت بالاتر سرعت بالاتری رو داریم دیگه !:n13:نقل قول:
ممنون میشم در مورد پهنای باند و سیگنال یه توضیح مختصر بدین .
Printable View
خب مگه قدرت سیگنال کیفیت رو مشخص نمیکنه ؟! در نتیجه کیفیت بالاتر سرعت بالاتری رو داریم دیگه !:n13:نقل قول:
ممنون میشم در مورد پهنای باند و سیگنال یه توضیح مختصر بدین .
خوب کیفیت درسته مهمه ولی نویز و دوتا پارامتر دیگه هم هست که من تخصص کافی ندارم و لی توضیحاتش تو پست های اولیه هست یا در قسمت مودم ها. وقتی کیفیت خوب باشه ولی دکل رو محدود کنن چاره چیه؟ یوزر که زیاد باشه دکل رو قفل میکنن رو ی مقدار خاص.سعی کن دکل ها رو پیدا کنی و تست بگیی ازشون
Send from Tapatalk
من خودم یه نقطه از خونمون آنتن بیشتر هست اما سرعت کمتره، یه جای دیگه سیگنال خیلی ضعیف اما سرعت بالاتره، پس باید بگردی نقطه ای که سرعت بیشتر میده، فضایی باز بودن یا بسته بودن مکان مورد نظر خیلی تاثیر دارهنقل قول:
Sent from my D6503 using Tapatalk
دقیقانقل قول:
Send from Tapatalk
با سلام .
یه مشکلی دارم ؛
فرض کنید یه بسته شبانه از ساعت 2 الی 8 صیح خریدید . IDM رو هم طوری تنظیم میکنید که ساعت 2 یا حداقل چند دقیقه دیرتر شروع به دانلود کنه . از نظر گیرندگی و آنتن هم هیچ مشکلی نیست . میرید بخوابید به امید اینکه ساعت 2 شروع به دانلود کنه .
اما میبینید که اصلاً نتونسته به اینترنت متصل بشه و تنها راهش این هست که مودم USB رو یکبار از لپتاپ یا PC یا روتر قطع و دوباره متصل کنید که اینترنت برقرار میشه .
این چه مشکلی هست و چطوری میشه برطرفش کرد ؟ البته میشه یه بسته ارزونقیمت کم حجم خرید و قبل از خواب از متصل بودن به اینترنت مطمئن شد ولی واقعاً میخوام بدونم اشکالش چی هست که باید مودم خاموش و روشن کنم تا اینترنت وصل بشه .
دوستان این بسته هایی که این هفته اضافه شده(12 گیگ +12 گیگ شبانه ) 3 ماهه شش ماهه ویک ساله میخوان برش دارن ؟؟؟
اگه بخوان بردارن چرا گذاشتن؟نقل قول:
اینا رو نه ولی احتمال اینکه بستههای به صرفهتر قبلی مثل ۳۰ گیگ شش ماهه ۶۰ تومن رو بردارن هست.
اگر بخوای هم حجمی و طول مدتش حساب کنی به صرفه ترینش 12 ماهه 12گیگ 42000 تومن من حدود آبان پارسال خریدم مواقع که بیرون میرفتم استفاده میکردم داخل حل کار و خونه از wifi یا adsl خونه استفاده میکنم که یک هفته پیش تموم شد دوباره خریدم همون بسته رونقل قول:
العان adsl دارم 15 تومن یکساله 30 گیگ !!!! البته جشنواره ای هست العان آسیاتک های وب شاتل دارن زرت زرت جشنواره فروش میدن قیمت ها تو همین حدودا
اینا بتونن قیمت ثابت نگر دارن یک آپشن در کنارش شبی یشه ازش 7-8 گیگ دانلود شبانه رایگان گرفت این ملت کوچ نمیکنن سمت نت همراه !!
نقل قول:
سلام
منم این مشکل رو داشتم با این روش حلش کردم یه بسته ماهانه 200 مگ خریدم به اینصورت همیشه به نت وصل هست بعد کنترل مصرف رو هم فعال کنی و بسته شبانه .
دانلودمنیجر رو تنظیم کن چند دقیقه بعد از ساعت 2 و بسته ای ک مثلا خریدی سه ساعته اس که میشه حدودا ساعت 5 صبح و قطع دانلود رو بزار برای اون موقع . به این صورت مودم وصل هست به اینترنت و اون موقع هم از بسته شبانه دانلود میکنه و دیگه نیاز نیست مودم رو از pc یا روتر و... قطع کنید و دوباره وصل کنید.
البته این روش کمی آماتوری هست ولی با این وجود این مشکل رو میتونه حل کنه درواقع من با این روش این مشکل رو حل کردم
اگه به چراغ مودم توجه کنید درحالت اتصال هست ولی هیچ دیتایی انجام نمیشه شاید به خاطر استفاده از کنترل مصرف باشه ؟:n36:
این جشنواره ها بیشتر حالت جذب کاربر رو داره بعد از خرید میفهمید چ آشغالی تحویل گرفتید :n02:نقل قول: