همشهری کدوم مرکزی؟ سرعت دانلود شبانت چطوره؟منم روی یکی از خط هام از نوین نت سرویس دارم می خوام تخلیه کنم.نقل قول:
Printable View
همشهری کدوم مرکزی؟ سرعت دانلود شبانت چطوره؟منم روی یکی از خط هام از نوین نت سرویس دارم می خوام تخلیه کنم.نقل قول:
چند روز ه upload زیاد شده مثلا 300 مگ دانلود بوده --200 مگ اپلود داشتم
از تورنت استفاده میکنم
حتی تنظیماتش هم جوری کردم که اپلود 4k باشه --عصابم خورد شده تو رو خدا کمک کنید اکانت از 5 گیگ به 2 گیگ اومده
این سرویس 128 نامحدود pol
اوایل سرعتش120 بود الان شده 60:n13:
هر چی میره جلو تر سرعت رو کمتر می کنن؟؟
ممکنه از این کمتر هم بشه؟؟:n17:
من سرویس 1 مگ دارم ، سرعت روزانم خوبه و بین 300 تا 350 هست ولی شبانه افتضاح هست و بیشتر از 20 نمیشه!!
به نظرتون اگر پیگیری کنم و برم شکایت کنم تاثیری داره؟ یا اینکه جون سرویس شبانه هست و رایگان ، طبیعیه؟
دوست من ، من 256 داشتم حداقل شبا 30 سرعت بود.الان 512 دارم شبا 80-100 سرعتمه.شما حداقل سرعتت باید بالای 110 باشه.اقدام کن.اول به خودشون بگونقل قول:
به به.مخلصم:n26: والا من سرویس 1 مگ دارم.شبانه متغیره.یه شب روی 100-110.یه شب روی 160 یا یه ذره بالاتر.80-90 هم تجربه کردم.نقل قول:
من حاضرم سرعتم پاین باشه ولی همیشه ثابت باشه.نه اینکه یه روز دانلود حدود 400 نه یه روز مثله امروز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی این سرویس رو داشته ؟ POL-256-U+
33 گیگ بدون مشکل میشه دانلود کرد ؟
دوست عزیز این سرویس نامحدود در اصل همون سرویسی است که ماهیانه 20 گیگ به شما فضا میداد و من به دلیل دانلود زیاد از این سرویس استفاده میکردم.نقل قول:
یعنی محدودیت شما برای هر ماه 20 گیگ بود ... الان همون سرویس با تغییر نام به اسم سرویس نامحدود شناخته میشه .
من برای اشتراک 3 ماه که میشد 60 گیگ حدود 125 هزار تومان هزینه میکردم که الان همین سرویس به اصطلاح نامحدود به 130 هزار تومان رسیده.
اصل قضیه فرقی نکرده و اون نامحدودی که مد نظر شماست وجود نداره ... بیشتر حالت ظاهری داره و اگه حجم دانلودتون در یک بازه زمانی زیادتر از حد معمول باشه سرعتتون افت میکنه.
ولی اگه زیاد دانلود میکنید به نظرم سرویس به صرفه تری است.
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند :n01:
موفق باشید
سرویس 128 نامحدود که الان 27 تومانه سرعت دانلودش 120 هست ؟ و اینکه از نظر قطعی مشکلی نداره ؟نقل قول: