معمولا تا زمانی که واسه یه کنسول شبیه ساز درست نشه منسوخ نمیشه و سازنده کنسول ساپورتش میکنه. من عمر Xbox360 و PS3 رو تا پنج سال دیگه هم پیشبینی میکنم. البته این فقط نظر من هست و هیچ دلیلی هم واسش ندارم!نقل قول:
معمولا تا زمانی که واسه یه کنسول شبیه ساز درست نشه منسوخ نمیشه و سازنده کنسول ساپورتش میکنه. من عمر Xbox360 و PS3 رو تا پنج سال دیگه هم پیشبینی میکنم. البته این فقط نظر من هست و هیچ دلیلی هم واسش ندارم!نقل قول:
راستش با اومدن هر کنسولی شبیه سازش هم میاد ، کما اینکه همین الان برای 360 و PS3 هم وجود داره ولی عمومی نیست و فقط در اختیار تولید کنندگان بازی قرار میگیره .نقل قول:
ولی عمر کنسول ها تا جایی که من میدونم با اومدن نسل جدید گرافیک عوض میشه و نسل جدید رو که جان کارمک داره روش کار میکنه تا یکی دو سال آینده وارد بازار میشه و چون این کنسول ها توانایی پاسخگویی اون نسل رو ندارند یا باید میدون رو برای PC خالی کنند یا نسل جدید ازشون با سخت افزار قوی تر ارایه بشه .
تعویض نسل از کنسول های 128 بیتی به 256 بیتی هم با اومدن Doom III صورت گرفت و الان داره DOOM IIII میاد ، فکر نمیکنم از 256 بیت فراتر بریم چون چشم انسان قدرت تشخیص رنگهای بیشتر از 256 بیت که یک طیف خیلی وسیع از رنگها هستش رو نداره ولی 100% شاهد افکت ها و پردازش های گرافیکی و فیزیک انجین های خیلی خیلی جدید و خوفناک هستیم ، و من توی مجله Games خوندم که مدیا های نسل بعدی اختصاصی هر کنسول هست گویا - یعنی دیگه روی مدیا های عمومی مثل DVD یا بلوری عرضه نمیشند که البته این فقط یک حدس بوده با توجه به شواهد :11:
راستی 256 بیت یعنی 2 به توان 256 تا رنگ که حتی تصورش هم خیلی مشکله :31:
آره به نظرم میتونم ! اینطوری فرض کن که من روز ه اول که کنسول رو خریم تا جایی که میتونستم عریانش کردم :31:نقل قول:
حالا چی کار کنم ؟
مثلا چی می تونن بسازن الان این کنسول ها دارن از لحاظ سخت افزاری جواب می دن دیگه چی میخان بسازن؟؟ تا 2015 جواب میده و شایدم بیشتر
چرا ديگه واسه كينكت گيم نمياد؟ بنظرتون گيم اكشن هم براش مياد؟
مثلا اینکه وقتی از کنار یک شمع یا شعله ی کوچک رد میشی بسته به جهت حرکتت و بادی که از بدنت بهش میخوره آتشش تکون بخوره یا هر چیزی توی یک صحنه قابلیت تغییر توسط کاربر رو داشته باشند یا جنازه ها بعد از از بین رفتن غیب نشند یا ذوب نشند و از این مدل چیز ها ... (فیزیک انجین) .نقل قول:
یا جزئیات بیشتری رو توی صورت نشون بدند و برای حرف زدن کاراکتر ها از موشن کپچر استفاده کنند و بازی ها رو بیشتر شبیه انیمیشن های پری رندر کنند یا آتش و دورد و آب و ... رو طبیعی تر نشون بدند (رندر انجین) .
یا دشمنانتون هم مثل خودتون میتونند مخفی بشند و عملکرد های شما رو پیشبینی کنند و خنگ و خل نباشند و ... (هوش مصنوعی) .
و خیلی چیز های دیگه که نسل فعلی پاسخگوشون نیست که حتما توی DOOM 4 خواهید دید .
به هر حال باید تعصب رو گذاشت کنار و واقع بینانه نگاه کرد ، دنیا داره به جایی میرسه که چند سال آینده کنسول ها به صورت انحصاری دست 3-4 تا شرکت خاص نیستند و رقابت شدیدا سنگین میشه و اون موقع تازه ماها حال میکنیم :31:
نه آقا هنوز ایکس باکس کار داره با بازیها هیچ خبری نیست من با مایکروسافت جلسه ای داشتم میدونم..... میدونم آقا گیر نده!
آخه چرا !1 ماه نمیشه ایکسو گرفتیم حالا خبر از نسل بعدی! برای سلامتیش یه صلوات بفرستین
ملت هنوز که هنوزه دارن PS1 و Game Cub و PS2 میخرن !! اونوقت ما الان باید نگران باشیم که PS3 یا Xbox مون قدیمی شده !!؟؟
خیلی چیزه مهمی هم نیست !! متاسفانه این سابقه ی بدی که شرکت های Sony و MS از خودشون بجا گذاشتن به نظر من خرید کنسول جدید قبل از 6 ماهه شدن عمرش کار کاملا اشتباهی هست.
MS که تازه بعد از 2 سال تونست خرابی هاشو کم کنه , Sony هم که سری های اولش بشدت داغ میکردن و مشکل داشتن.
یعنی رو راست بگم دیگه بهترین خرید همیشه تو سریه دوم تولید محصول صورت میگیره.
یه نمونه دیگش هم همین iPhone ها...
به نظر من هم اگه الان یه اسلیم بگیری تا 5 سال دیگه برات کنسوله !!! حالا بعد از اون چی میخواد بیاد خدا میدونه ؟؟؟ چه شود ؟؟؟؟ خوش به حاله بچه هامون !!!!!!! :31:
طبق اخبار قراره اینتل یک سی پیو بده بیرون که کلا تمام بازی های کنسول ها رو شبیه سازی کنه برای پی سی
خداییش من یکی فکر نمی کنم 360 بکشه تا بیشتر 2013 و و ps3 هم یکسال بعد میره کنار چون الان همچین گرافیک باز های داره در جا میزنه و زیاد فرق خاصی نکرده و فقط بازی های رو دارن اچ دی میکنن
همین هست چند وقت بازی ها داره برای پی سی بازی در میارند اگر من خداییش حاضر بودم تا دو سال دیگه بازی پورت شده برای پی سی رو بازی کنم تا نسل جدید بیاد