تائید میشه ! من 1 کیلوبایت هم دانلود نداشتم !نقل قول:
Printable View
تائید میشه ! من 1 کیلوبایت هم دانلود نداشتم !نقل قول:
دوستان می گید دانلود تا ساعت7:15رایگان می خواستم بدانم امکانش هست در آن لحظه رایگان بزند ولی بعدا کم شود.فکر می کنم از مال من کم می کنه ولی در آن لحظظع رایگان می زنه
شماها ناراحتیت سرعتتون چرا بالای 200 نمیره این وضعه منه ! نویز هم نداره خطم . به پشتیبانیم نمیخوام زنگ بزنم چون یه بار چوبشو خوردم الکی دانلود رو 1 مگ بست هیچ فرقیم نکرد و بعدم دیگه برنگردوند تا کلی پیگیری کردم تا همین 4 مگ رو ببندن ! خلاصه این سرویس 256 که رو 4 مگ بسته شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چه قدر طول میکشه تا خطو جمع اوری کنند
لطفا راهنمایی کنین. :11:نقل قول:
سلامنقل قول:
آره میشه ! اگه سیستم محدود داشته باشید ُ با تموم شدن حجمتون و ثبت سرویس جدید اتومات سرویس قبلی سوویچ میشه به سرویس جدید ... اگرم سرویس نامحدود باشه باید زنگ بزنید به پشتیبانی و بگید که قصد لغو سرویس و گرفتن سرویس جدیدی رو دارید ! اونا از طریق کنترل پنل خودشون کارتون رو راه میندازن ! البته فکر کنم قبل از قطع کامل سرویس قبلی باید سرویس جدید رو ثبت کرده باشید البته دقیق نمیدونم ! بهترین راه تماس با پشتیبانی هستش !
آقا کسی از نمایشگاه الکامپ خرید کرده؟؟ قضیه تخفیف هاشون چیه؟؟؟
اگه آشنا داشته باشی همون لحظه زنگ میزنی واست ردیف میکنن ولی بدون آشنا معمولا بین 1 تا 4 5 روز کاری. ( البته این تو شهر های مختلف متغیره !!!!!!!! )نقل قول:
الان ساعت رایگان همون 2 تا 7 هست؟
فعلا اره.هنوز عوضش نکردندنقل قول: