امروز یه نفر از 195 بهم زنگ زد و گفت که به شکایت شما رسیدگی خواهد شد.
خودکار نبود!
برای کس دیگه ای هم پیش اومده؟
ای مبین نت بگم چی نشی که بدبجور دیوونمون کردی
Printable View
امروز یه نفر از 195 بهم زنگ زد و گفت که به شکایت شما رسیدگی خواهد شد.
خودکار نبود!
برای کس دیگه ای هم پیش اومده؟
ای مبین نت بگم چی نشی که بدبجور دیوونمون کردی
آها.پس اشتبا از شما بود.یه لحظه پیش خودم فکر کردم مبین نت اشتبا کرده.دیدم مبین نت که همه کاراش درسته.همیشه سرعتش بالاست مشتری مداریش بالاست پاسخگویش فوق العاده است هیچ وقت دزدی نمیکنه پس مگه میشه صفحه ی مشترکینش باز نشه؟:n08:نقل قول:
نقل قول:
باحال بود :)))))))))))))))))) :n08::16:
راستی دیشب هم 1.56 گیگ دانلود داشتم، باز چیزی کم نکرده!!!!! آی پی هم عوض نشده چون واتس اپ گوشیم هنوز با Wifi کار می کنه :n02:
بچه ها همین چند دقیقه پیش (13:41) از 195 یه خانم خیلی مودب زنگ زد و به درد و دلم گوش داد. بهم گفت به شکایاتتون داره رسیدگی می شه. بعدشم شفاهی باز قضیه عدم اطلاع رسانی رو تاکید کردم، اونم گفت چشم حتما باز این رو انعکاس میدم :n09: راضیم ازتون :n12:
چه عجب.ولی من به مبین نت به اندازه ی آمریکا بدبینم نمیدونم چرا :n02::n13:نقل قول:
نقل قول:
اما جالبه که برای من اینطور نیست. من این چند وقته که در حال جابجایی بین مبیننت و ADSL هستم از هر دو استفاده میکنم و برای همین مصرف از مبیننتم خیلی کم شده. اما به نظر این مصرف شبانه کار دستم داده چون الان نگاه که کردم دیدم بیشتر از یک گیگ از حجمم رو کم کرده و تقریباً داره حجم اصلی صفر میشه. وقتی مصرف روزانهام کم باشه تنها احتمال کم کردن از شبانه هست که اینجور شده.
نقل قول:
شنیدین میگن طرف به مرگ میگیره که یارو به تب راضی بشه؟
وقتی که کاربرهای مبیننت درگیر شکایت برای رسیدن به حقشون هستن، این قضیه کم شدن قیمت اینترنت توی شرکتهای دیگه داره رسمیتر و جدیتر میشه. اما توی مبیننت همین که برای بعضی از کاربرها دانلود توی اون دو ساعت کم شده شبانه، از حجم اصلی کم نمیکنه یه امتیاز حساب میشه و باعث خوشحالی طرف میشه. دیگه یادمون میره از اولش هم نباید اینطور میشد و تازه مبیننت بجای کم فروشی، باید مشابه شرکتهای دیگه میرفت به سمت ارزون کردن که حق مشتری هست.
منظورم این هست که با برگشتن چیزی که از اول حق مشتری بوده و بخاطر اون امتیاز دانلود شبانه خیلیها مشترک مبیننت شدن، احساس نکنیم همه چی خوب و عادی شده. هنوزم مبیننت توی بخش ارزون کردن خیلی عقب هست.
این هم متن خبر مصاحبه ارزون کردن عمومی اینترنت:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان شما از چی تعجب کردی؟!نقل قول:
من دارم میگم از 3 اسفند که این قضیه پیش اومده دارم هر شب میزنم دانلود !
ما ایرانی جماعت چه زود به همه چی راضی میشیم
برای مایی که به طور میانگین هر دو هفته یه بار یه درگیری لفظی با مبین نت داریم، واقعا هم جای تعجب داره!نقل قول:
درضمن کی راضی شده؟ شماها پایه باشین پا پس نکشین پشت خالی نکنین، به کمک همدیگه فرا تر از حقمون رو میگیریم.
دفعه قبل به تنهایی با شکایت و شکایت کشی سر کم شدن سرعت دانلود شبم، تونستم دوباره سرعت شب رو عادی کنم، دیگه چه برسه به الان که مشکل همگانیه. شما ها هم اگه به تلاشتون ادامه بدین، زودتر به نتیجه ای بهتر از اونی که میخوایم میرسیم.
عزیز گام به گام! وقتی بخوای همه چیز رو یه جا مطرح کنی، آخرش به هیچ کدوم نمیرسی و دست از پا درازتر برمیگردی! وقتی این مشکلمون برطرف شد، برای این یکی هم شکایت می کنیم و پیگیر میشیم.نقل قول:
نقل قول:
این همون نکتهای هست که به نظرم درست هست و توی نظر قبلیم هم گفتم. اینکه مبیننت به مرگ گرفته که به تب راضی بشیم.
منظورم این هست که این قضیه ارزون کردن اینترنت رو بدون شک اینها زودتر از سایتهای خبری و کاربرها میدونستن. پیش خودشون گفتن بجای اینکه ارزون کنیم، تازه کمفروشی هم میکنیم که تازه اگه روزی این کمفروشی رو حذف کردیم و به قولی دیگه دزدی نکردیم، باز هم منت سر کاربرها میذاریم که به نفعتون کار کردیم. اینجوری دیگه کاربرها یادشون میره که حق اصلی کم کردن قیمتها بوده و مبیننت با این بلبشو آب رو گلآلود کرده که ماهی بگیره.
در ضمن دقت کردین که مبیننت گویا تنها شرکتی هست که مشتری هر چی بیشتر بخره، بیشتر جریمه میشه و ازش بیشتر هزینه دریافت میشه.؟ یعنی ۱۸۰ درجه مخالف با نظر دولت و سازمان تنظیم مقررات و باقی شرکتها. سوای شرکتهای ADSL حتی توی وایمکس ایرانسل هم با مصرف بیشتر، هزینه کمتر میشه. اینطور کمفروشی و گروونفروشیها رو هم در مورد مبیننت نباید فراموش کرد و همه اینها حق مشتری مبیننت هستن.