سلام به اقا حمید و دوستان گرامی رفیقم یه جفت میدرنج rtx108 ام تی ایکس انداخته صداش خیلی عالیه میخاستم بدونم قیمتش چنده ؟؟؟ و تو این رنج قیمت مورد بهتری هست یا نه ؟؟؟؟:n16::n16:
سلام به اقا حمید و دوستان گرامی رفیقم یه جفت میدرنج rtx108 ام تی ایکس انداخته صداش خیلی عالیه میخاستم بدونم قیمتش چنده ؟؟؟ و تو این رنج قیمت مورد بهتری هست یا نه ؟؟؟؟:n16::n16:
سلام خدمت اساتید و کاربران پی سی ورلد.
اغا من میخوام امپلی فایر بسازم ولی چیزی نمیدونم ازش:n09:
امپلی فایر هم که میگم چیزی نیس توان پایین میخوام هر کی که
پخش کلاریون ۸۶۵mp پخش خوبیه دوستان واس تنوع با x303 عوض کنم
چند فی میخوره دست دوش؟
کلاریون خوب چی پیشنهاد میدین؟
سلام،قبلا که سیستم رو نصب کردم نصاب بعد از باطری یه فیوز قرار داد،چند وقت پیش دیدم روش یه لکه سیاه ایجاد شده ولی سیستم کار می کنه،نیاز به تعویض داره؟اگر لازم نیست و با خراب شدن خودش قطع می شه که هزینه الکی نکنم،ممنون
سلام.نقل قول:
حتما چشم.بله جا میشه اگر هم 1% نشه با رینگ یا اسپیسر جاش میدیم.نگران نباش.
سلام.نقل قول:
به نظر من بهتر بود کل لوازم رو رو ماشین میدادین میرفت چون اصلا ارزش ندارن.
سمند جزو ماشینهای بد صدا و بد نصبه.جلو رو باید با دستکاری و زحمت سایز 13 ببندی. چون فابریکاش 12س:n24:
عقب هم اگر بخواهید یک جفت دیگه 6*9 اضافه کنید باید دقیقا عین همین کواکهائی که دارید باشن نه چیزه دیگه ای.
ساب ووفرها باید حتما تو کابینت مناسب باشن.اگر موزیک کیفیتی دوست دارید باکس سیلد اگر spl دوست دارین باکس پورتد.
سلام رضا جان. مبارکتون باشه.لطف کن تو این آدرس عکسها رو آپ کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از آپ لود شدن از لینک مستقیم برای انجمن ها لینک رو اینجا کپی پیست کن
سلام.نقل قول:
sql165 گلیدن با 300 وات مجموع توان rms.
فعلا شرکت تمام کرده ولی به زودی موجود میشه .1050 هم قیمت فروش قبلش بوده.
سلام.نقل قول:
میدباس میدرنج هست. میدرنج خالی نیست.قیمت دقیق ندارم ولی فکر کنم دونه ای 240-50 باشه براتون سوال میکنم از شرکت عرض میکنم.
کلا میدباسها باسایز بزرگ پرتاپ صدای بالائی دارن و اغلب با سوپر تویترها نصب میشوند.اما به مدت طوالانی نمیشه باهشون موزیک گوش کرد. تو کوتاه مدت و به صورت هیجانی واقعا خوب عمل میکنند.
به نظر من یه ست کامپوننت خوب و با کیفیت خیلی بهتره.
وحید جان.کلا کلاریون صدای خوبی داره.مخصوصا سریه بالاهش مهثل همین که شما گفتی و از اون بهتر 956mc که خودم دارم.نقل قول:
سلامنقل قول:
اگر داره کار میکنه یعنی فیوز هنوز قطع نشده.حالا چرا سیاه شده و قطع نشده نشون میده فیوز خوبی نیست و عمل نکرده وقطع نشده.بهتره حتما عوضش کنید چون فیوز رو برای مواقع خطر سر راه آمپلیفایر قرار میدن که تو اتصالیهای احتمالی فیوز بسوزه به جای آسیب زدن به دیگر لوازم از جمله آمپ.
پیشنهاد میکنم اینکارو نکنید.نقل قول:
من این مدلی که شما میگی و داشتم الانم 305 و دارم ، شما میخواید از یه پخش دو ولتی بیاید شیفت کنید روی یه دو ولتی دیگه
تنها فرق محسوسشون میشه گفت بیس های 845 یکم خشک ترن و برای شما ملموس تر قابل حسِ
حجم صداشم خیلی کمه ، خیلی ها
ولی بله بقول اقا حمید خوش صداست ذات کلاریونی و داره ، ولی شما ببین بدون فلش و قیافش نسبت به 303 کنار میاید یا نه :n06:
صفجه 845 هم نقطه ایِ برای 303 خطی البته هردوشون جذاب نیستن
قیمتی هم ترتمیز فول لوازمش 350 تومن این ترکیده ها که از شرق ایران میاد 200-250 که ادزستن دو رنگن
به همه جواب دادن و من همچنان در انتظار جوابم :|
سلام
من رو ماشین یه t1693 و کامپ r16-s
با ساب r2
امپمم p400-4
مارکشونم که راکفورده
ضبط هم x3850 پایونر نصبه
کلا از صدای سیتم حال نمیکنم اون لظتی که میخواستمو نمیده ماشینم 405
من الان نظرم اینه یه ضبط بهتر بخرم بتونم صدای بهتری بدست بیارم نظرم خرید پایونر x9650bt یا x8750bt البته من فرقی بینشون ندیدم جز ظاهر هر دو 3 جفت خروجی 4 ولت دارن تو این رنج اگه برند دیگه ای ضبط بهتری داره ممنون میشم معرفی کنید سی دی خور بودن هم مهم نیست ولی بلوتوث دار بودنش مهمه
بعدشم احساس میکنم تنظیمات امپ هم زیاد دقیق تنظیم نکردن ممنون میشم در مورد تنظیم کردن اکولایزر و گین سیستم من نظر بدین چون واقعا صدای کلین در نمیاد از سیستم ماشین
با تشکر از پاسختون اقا حمید عزیز، اسم این فیوزها چی هست؟ یعنی رفتم بخرم باید چی بگم و چه مارکی و چه مشخصاتی داشته باشه؟
سلام.نقل قول:
من شخصا بلد نیستم.ولی کیتش فکر کنم تو بازار باشه.یه سر برو جمهوری یه گشتی بزن ممکنه پیذل کنی.
سلام.نقل قول:
کلا راکفوردهای جدید صدای جالبی ندارن.شما هم که دیگه پائینترین رده رو دارید.پخش هم اگر میخواهید تغییر بدین به نظر من کن وود خیلی بهتر از پایونیره.مثل 8019 یا 7056
برای تنظیم سیستم هم پست شماره 17 این تاپیک مطالعه کن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام.نقل قول:
فیوزهای ANL کانکشن بگیر.توانهای تا 1000 وات rms فیوز 80A کافیه