با تشکرنقل قول:
این قابلیت کینکت چی کاری انجام میده ؟ و آیا سی دی های فیلم و دی وی دی رو هم پخش میکنه و همینطور مثلا فیلم بریزی روی فلش مموری پخش میکنه ؟ البته میدونم برای اینکار نیست ولی کنجکاو شدم :20:
قیمت ها چند هست بدون هارد و با هارد ؟
با تشکرنقل قول:
این قابلیت کینکت چی کاری انجام میده ؟ و آیا سی دی های فیلم و دی وی دی رو هم پخش میکنه و همینطور مثلا فیلم بریزی روی فلش مموری پخش میکنه ؟ البته میدونم برای اینکار نیست ولی کنجکاو شدم :20:
قیمت ها چند هست بدون هارد و با هارد ؟
چه کسی 6 میگیره آدرس و شماره اش رو لطف می فرمایید .من زنگ زدم به مغازه میثم گفت 15 تومن !نقل قول:
با ریختن فریمور lt + و ریختن داشبورد جدید همه بازی ها اجرا خواهند شد نیازی به کار دیگه ای نیست درسته؟ .
اگه فریمور الانت lt باشه میشه 10 تومننقل قول:
اگه نباشه میشه 6 تومن
میثم هم که گفته 15 تومن فکر کنم بخاطر اینه که dvd key دستگاهتو نداره و برای اینکه پیداش کنه کلی طول میکشه و شده 15 تومن
نمیدونم دقیقا ولی ازش باید پرسید
بله همه ی بازیهارو که اجرا میکنه هیچ با خیال راحت هم میتونی وارد لایو بشی و بن شی:31:(شوخی کردم)
بله حق با شما بود فریمور من واس چند سال پیش بود!!!! و شد همون 6 .موقع تماس اون 15 رو یکی از همکاران ایشون ظاهرا قپی اومده بود:31:نقل قول:
دیگه از این شوخی ها نکن :27: مرسی موفق باشی .
همچنان منتظریم تا حداکثر اواسط اسفند ماه قیمت اسلیم -- شده به 370 برسه که خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییی سخته !!!!!!!!
پس اگه slim بشه 370 ...... قیمت آرکید هم تغییری می کنه .....نقل قول:
به امید روزی که slim برسه زیر 250 تومن تا ما هم داشته باشیم ..... :41:
اون موقع 360 مثل Ps2 و Xbox کلاسیک دیگه جواد شدند !نقل قول:
پس الان تکلیف ما چی میشه ..... ؟؟؟!!!!
220 میشه ... 300 ..... !!!!
به نظر اساتید تا اواسط اسفند قیمت آرکید کاهش پیدا می کنه .... !؟!؟!؟؟
دوست عزیز قصد ندارم ناامیدت کنم اما احتمال اینکه اسلیم به زیر 290 برسه چیزی در حد صفر است !!!!! تجربه الیت اینرو میگه . شما هم مثل من پولهارو جمع کن و اگه واقعا شیفته گیم هستی ( مثل من !! :31: ) یه اسلیم بگیر و حداقل تا 5 سال دیگه خیال خودتو رو از بابت گیم راحت کن !! ما که امیدواریم تا 1 ماه و نیم دیگه به زیر 390 برسه . یه همین راضی هستیم !! یه جورایی بیا بالای 350 واسه XBOX
سلام دوستان.
همین چند روز پیش یکی از دسته های کنسولم, استیک سمت چپش لاستیکش پاره شد و الان نمیدونم چی کار کنم ! یک عکس میزارم ازش و اگه راه حلی دارید بگید.
مرسی.کد:http://s23.aks98.com/files/35842894475189675624.jpg