سرعت دانلود من از سرور خارجی نصف شده،پینگ هم از دوهفته پیش تا الان دوبرابر
Printable View
سرعت دانلود من از سرور خارجی نصف شده،پینگ هم از دوهفته پیش تا الان دوبرابر
سلام ممنون میشم من رو سریع راهنمایی کنید.
5 سال است اینترنت نامحدود مخابرات استان تهران با سرعت 512 کیلوبیت بر ثانیه دارم.
الان به شدت محتاج اینترنت نامحدد با سرعت 1 مگا بیت بر ثانیه هستم فقط و فقط هم اینترنت نامحدود میخوام نه حجمی و غیره از کجا و کدام شرکت باید تهیه کنم ؟ مخابرات ، شاتل ، پارس آنلاین ، های وب ، لطفاً راهنمایی کنید.
نامحدود 1 مگ یه زمانی 40 تومن بود الان هم نمیدن پس بهتره 4 مگ حجمی بگیری ماهی 40 تومن با 300 گیگ حجم از دیده بان اندازه 1 مگ نامحدود دانلودش میشه سرعتشو خودت از مودم بیاری پایین.نقل قول:
سلام ممنون از راهنمایی تون.نقل قول:
الان این شرکت دیده بان سرعتش تو تهران واقعاً 4 مگ هست مثل های وب نیست که میگن سرعتش تا نصف هم پایین میاد؟
راستی این شرکت دیده بان آدرس سایتش همینه دیگه didi.ir
أرسته نصف هم بشه باز میشه 2 مگ که نمیشه ارزشش رو داره به جای 1 مگ نامحدود بگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا کی قراره نت داغون باشه؟!
اصلا دیگه قابل استفاده نیست. مثلا 8 مگ هست
نقل قول:
معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد
اختلالات اینترنت بهدلیل فیلترینگ تلگرام است
رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تاکید کرد که اختلالات اینترنت که این روزها شاهدیم به دلیل اعمال فیلترینگ تلگرام است.
فلاح جوشقانی - معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی -
در پاسخ به سوال خبرنگار ایسنا مبنی بر اظهار نظر برخی نمایندگان مجلس در خصوص اختلالات اینترنت گفت: اختلالات اینترنت که این روزها شاهدیم و البته همواره پیگیری هم کردهایم و بسیاری از آنها نیز رفع شده، به دلیل اعمال فیلترینگ تلگرام است.
رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تأکید کرد که هیچ کاهش سرعتی در پهنای باند اینترنت اعمال نشده است.
وی ادامه داد: وزارت ارتباطات اختلالات محتمل ناشی از فیلترینگ را قبلا اعلام کرده و مراجع تصمیمگیر با اطلاع از این موضوع تصمیمگیری کردهاند.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به پیگیری این سازمان افزود: به صورت مرتب و ۲۴ ساعته پیگیر گزارشات مردمی و اصلاح کیفیت و حداقل سازی عوارض تحمیلی هستیم.
برای من بد نیست، تازه تو این تست کم شده سرعت، سرور خارجی با 2 مگابایت میگیره. (16 مگ)نقل قول:
خوش به حالتون. چشم نزنم بهتون!نقل قول:
خطتتون فیبره یا مسی؟
کلا تو این چند وقته که وضع اینترنت خراب شده نویز خط من هم بالا رفته.
قبلش سرویس 2مگ up to 16 داشتم تا 13 مگ خطتم میکشید
ولی حالا که 8 مگ دارم همینم به زور میکشه.
شبها snr میشه 6.5 - 7.1 ولی روزها بین 11 تا 12.5 نوسان می کنه
حالا فهمیدم که نویز فقط به کیفیت سیم کشی مشترک بستگی نداره
بلکه به وضعیت نت سرویس دهنده و تجهیزات اون هم بشدت وابسته است.
اما پشتیبانی همه شرکتها تقصیر رو گردن مشترک و سیم کشی اون میندازن
این تست همین الان : فاجعه
اینترنت تو ایران شانسیه دیگه، هزار تا عامل هست که دخیل هستن و معمولا هم این وسط همیشه یه مشکلی هستنقل قول:
من خطم فیبره
اینم الان گرفتم :