باید به نام خودتون باشد.نقل قول:
Printable View
باید به نام خودتون باشد.نقل قول:
مودم 3372 خریدم با روتر 3220 دفعه اول وصل میشد اما الان مودم وصل میکنم روتر متصل نمیشه، به لپتاپ وصل میشه مودم اما به روتر وصل نمیشه
توی تنظیمات روتر هم هی میزنه idenfiyng یا unplug هیچ اتفاقی نمیفته
ریست هم کردم اما بازم وصل نمیشه
مشکلش چیه؟
یکی از مشکلات استفاده از این دومدل همین مورد است...نقل قول:
دانگل را به تنهایی تست کنید ببینید اینترنت دارید ؟
بله درست شد، کشور رو گذاشتم روی Poland درست شدنقل قول:
ظاهرا روی USA وصل نمیشه
Sent from my D6503 using Tapatalk
ببیند ایرانسل و همراه اول با این کارایی که میکنن منو یاد زمانی میندازه مخابرات طرح نامحدود اورد
اینا همشون یه سیاست های خاص خودشون رو دارن
شرکت های خصوصی هم زیر نظر مخابرات هستش یعنی هر چی اون بگه قدرت دست مخابرات هست
با چند شرکت مثل پارس انلاین و شاتل صحبت میگردم میگفتن مخابرات خیلی فشار میاره میخواد تمام پورت ها دست خودش باشه پس مطمئن باشید کیفیت تا زمانی که مخابرات زیرساختها رو جدید نکنه درست نمیشه
در ضمن ایرانسل و همراه اول همچین هنری نکردن چرا؟
چند % مردم ایران با ایرانسل میتونن 50mbps دان کنن بقیه چی؟
زیر ساخت 4g خیلی کمه و بیشتر مناطق با پهنای باند پایین ,3g در حد 2g
اینم تست 3372 با انتن تقویتی و سیگنال خیی ضعیف تریجی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشا به حال شما و خدا به دانلودتون برکت بدهنقل قول:
والا همین 2 سال پیش بود با مکس نت (که بعدا به آسیا تک) پیوست شبی 700 مگابایت (اونم اگر که دیگه شاخ غول میشکست) دانلود میکردم
بعد از دوسال رفتم شاتل و یه 6 ماهه (بزرگترین اشتباه من در تجربه adsl) خریدم با سرعت 1024 بعد از 7 روز دانلود پشت سر هم و روزی 6 گیگ دانلود (که واقعا هیجان زده شده بودم فکر کردم تو بهشت بودم!!!!) محدودم کرد و یه ریدمان درست و حسابی برای 3 هفته عین انگل به دانلود شبانه چسبید و تجربه دانلود شبانه من هم همون یه هفته روزی 6 گیگ از شاتل بود و بعد به ضررش جمع آوری کردم (که واقعا الآن وقتی دارم مینویسم آسون به نظر میاد مگر جمع میکردن سرویسو این قوزمیتا)
بعد رفتم مخابرات و 1024 و ماهی 2 گیگ به قیمت 12 تومن خریدم با دانلود شبانه رایگان ---- اوج دلخوشی من در تجربه اینترنت adsl بود دانلود شبی 6 گیگ و 30 روز هر ماه بدون محدودیت برای 3 ماه !
من که هاردم 90 درصدش خالی بود همشو پر کردم تو 3 ماه و حسابی هم خرکیف شده بودم تا اینکه مخابرات تبریز شبانه را ابتدا یه ساعت کم کرد و بعد به اندازه 2 برابر حجم خریداری شده در شب اجازه دانلود میداد و بعد هم کلا جمع کرد (نه هنوز کلا جمع نکرده اما بالاخره این کارم میکنه)
بعد هم رفتم آسیاتک و سرویس شهاب 10 مگ با دانلود شبانه رو خریداری کردم که وبگردی در حد حلزون ! (اگر سرعت پیج باز کردن مخابرات رو چیتا!!!! [که باز هم در مقایسه با isp های خارج کشور افتضاحه] در نظر بگیرید سرعت آسیاتک لقب حلزون هم زیادیشه ) اما به هر حال دانلود شبانه قابل قبولی رو ارئه میکرد البته صرفا از سایتی که سرورش آسیاتک باشه در حد روزی 9 و بعضا 12 ، 13 گیگ و (عموما لینکایی که را دانلود میذاشتم سایتای خارجی بودن) و اینترنتی !! که آسیا تک ارائه میده اینترانت هم نیست چه برسه به اینترنت سرعت دانلود و پیچ باز کردنش از سایتایی داخلی و خارجی که روی سرور خود آسیاتک نباشه فاجعه باره و حتی اگر گذرتون با پشتیبانای این isp (بیچاره isp های خارج اگه بفهمن به آسیاتک هم ISP میگن و اونا رو هم ISP صدا میزنن) بیفته برای تست باز کردن پیچ وب و تست سرعت دانلود شما رو به سایت میهن دانلود که سروارش روی آسیاتک هدایت میکنن (ضمنا آدم حس میکنه یه A4 دادن دست اینا هر کی زنگ میزنه همش عین طوطی یه چیز یکسان رو برات تکرار میکنن)
دی ماه 94 با اینترنت 3G آشنا شدم دانلود شبی 15 گیگ (که اغلب تو DU meter همین حول و حوش دانلود میزنه اما من واقعا 12 گیگ بیشتر فایل دانلودی نمیبینم نمیدونم اون 3 ، 4 گیگ کدوم جهنم دره ای میره ) قیمتش هم که فوق العاده از ADSL مناسب تره و واقعا از سرور داخلی و خارجی سرعتش مساوی هستش و اولین شبی هم که 15 گیگ دانلود کردم از شدت هیجان و شوق خوابم نبرد !!!
و الان شما نمیدونین واقعا چه احساسی به آدم دست میده وقتی مبینم بعضی ها شبی 40 گیگ با 2 تومن دانلود میکنند (یه حس عجیبیه واقعا) و دقیقا هم همین تجربه استفاده از اینترنت لاکپشتی و adsl باعث شده همیشه قدر اینترنت 3g رو بدونم و هر صبح که پا میشم میبینم 15 گیگ دانلود کرده خدا رو سپاس می گویم و هزاران بار شکر میکنم که این نعمتو به این بنده حقیر عطا نموده
فقط از این میترسم که همین فردا پس فردا بیان این بسته های دانلود شبانه رو هم جمع کنن بره پی کارش (تجربه ثابت کرده که این اتفاق خواهد افتاد)
با زیاد شدن مشترکین و کوچ کاربران ADSL به اینترنت نسل سوم و چهارم طبیعی هست که سرعت روز به روز بدتر بشه . وقتی واسه مصرف کننده اینترنت 3G , 4G ارزون تر از ADSL درمیاد معلومه که حجم عظیمی از کاربران میان سمت این نوع اینترنت ... و اگر هم تو مناطقی باشید که جمعیت زیادی از این نوع سرویس استفاده میکنن طبیعتا کیفیت افت میکنه.نقل قول:
از چه نوع آنتنی استفاده میکنید؟نقل قول:
از این نوع انتننقل قول:
در جایی که هستم اصلا پوشش شبکه نیس با این انتن و گذاشتن بالای لبه پنجره 3 خط انتن میده