کار به اونجاها نمیکشه اصلانقل قول:
برای تغییر پس پرداخت به پیش پرداخت باید صاحب خط بره مرکز مخابراتی و امضا بده
Printable View
کار به اونجاها نمیکشه اصلانقل قول:
برای تغییر پس پرداخت به پیش پرداخت باید صاحب خط بره مرکز مخابراتی و امضا بده
بخوایم همین پس پرداخت بمونه و 16 مگ بشه میشه؟نقل قول:
نهنقل قول:
بازم صاحب خط باید بره مرکز
منم اول 2 مگ داشتم خواستم 16 مگ کنم 2020 هیچ کاری نتونست بکنه
اصولا 2020 فقط واسه پیش پرداخت هاست و مرکز واسه پس پرداخت ها
سلام
من سرویسم یک مگ هست سرعت دانلود خوبه ولی آپلود خیلی کمه چرا سرعت آپلودم 1 مگ نیست؟؟....مرسی...
تصویر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بعد از چند روز پاس کاری تو مخابرات گفتن همه چی آمادس اما پیمانکار تجهیزات را هنوز نصب نکرده . جناب آقای ماهان میتونم فعلا به جای 2 مگ . 3 مگ را بگیرم؟
یعنی چی تجهیزات رو نصب نکرده ؟ یعنی فیبر نیست ؟ برو پیش رئیس مرکز بگو می خوام بدونم خطم فیبره یا نه . خطت مسیه تا 4 هم فکر کنم بتونی بدون مشکل بگیری.نقل قول:
متاسفانه پینگ اصلا مناسب نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
پیش همون رئیس بودم گفتن کل خیابان و محله را فیبر کشیدند . کافوی نوری را هم نصب کردند فقط دو یا سه عدد تجهیزات دیگه باید پیمانکار نصب کنه . شاید پیمانکار بخاطر دلار دست نگه داشته یا طرف باهاشون آشناس
خوب خطت مسی دیگه از شرکت خصوصی بگیرنقل قول:
از توی همون پنل مخابرات هم میتونی سرویست رو عوض کنی. من طرح تابستانه داشتم از همون پنل تغییرش دادم به 8مگ ماهی 360 گیگ. کمتر از یه ساعت هم عوض شد.نقل قول:
خیلی راحته نه زنگ زدن میخواد نه مراجعه حضوری.
تغییر سرویس رو بزن، بعد پیش پرداخت رو انتخاب کن بعدش سرعت 16 مگ رو بزن. سرویس یک ماهه رو انتخاب کن بعدش وارد صفحه بانک میشی و هزینه شو پرداخت میکنی و تمام.